reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Dzień dobry ;*

Dziewczyny dzięki za sposoby ale śliwki suszone na mnie nie działają ale sprobuje tą wode z kapusty kiszonej i zobaczymy :)

Jolitk@ ja tez tak mam.. Ładnie diete trzymam a potem napad i wyjadam slodycze z szafki ;/ staram się z tym walczyć i w takich momentach pije wode z octem czasami skutecznie hamuje apetyt :))

Mateuszkowa najwazniejsze ze Ci lody smakowały ;*a jak tam dzisiaj ręka? Mam nadzieje że troszke lepiej ;*

Kropeczka dzięki za stronke :) ale ja nie robie zakupów w sieci a do tego nie mamy kasy teraz ;/

Toxi najważniejsze że się ruszasz ;) pewnie pare dni minie i będziesz biegać bez marszu ;)) ;))

A gdzie Gaja? ;*

gaja sie nie odzywa bo gaja załamke przeżywa, 3 dni ostrych ćwiczeń, do tego dietka i co 0,5 kg na plusie, jestem załamana:zawstydzona/y: moja motywacja spada do zera:-(

Bo Gaja nie słucha koleżanek z forum co mówią, zjedz więcej troszke, bo organizm nie ma z czego spalać kcal i magazynuje na zapas bo ich nie dostarczasz... Gaja musi zjeść teraz coś i nie zabierać się odrazu za ostre ćwiczenia i Gaja ma dziś jeść co 3 godziny, o !

:*

Ech tam zawsze sie tak odchudzałam i było ok, nie potrafie jeść więcej bo mam wyrzuty, że jem za dużo, przecież mieszczę się w tych 1200 kcal więc więcej nie potrzeba:sorry: a jak zjem normalniej to zaraz po 2 dniach mam nie 0,5 kg więcej a ponad kilogram i gdzie tu sprawiedliwość???

reklama
ale może te 0,5 kg to chwilowe? żeby zaraz spalic więcej? poza tym jak sama piszesz - od dawna tak robisz, może to już za długo ??:confused: może więcej piłaś i to woda ?

Do góry