reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam

u mnie pomału do przodu :-)

czuje sie coraz lepiej spodnie juz mi wisza na tyłku brzuszek mniejszy sie zrobił

czuje sie rewelacyjnie

badania tez wyszły b.dobrze

wezeł pod pacha zaczyna znikac :-)

dziewczyny poradzcie jakis dobry balsam na ujedrnienie brzuszka ???????????
ja po ciazy mam taki "flak " troszke rozstepów ale akurat rozstepami to sie nie przejmuje hehe

tylko aby ten brzusio jak chudne tak ładnie troszke sie ujedrnił :tak:

poradzicie cos a co wy stosujecie i cz daje efekty ???

reklama
Witam porannie z kawką. Próbuję sie obudzić na razie bez skutku ;-)
Toxicstar owsianka na parze :rofl2: jak ? Ja właśnie zjadłam tradycyjną na mleku ze szczyptą soli. A teraz szukam przepisu na obiad, bo mam schab i nie wiem jak się do niego zabrać.
Pchełka to super, że wszystko idzie po Twojej myśli :-) Ja na razie stosuję balsam wyszczuplający Anev z Avonu, dobry jest ale drogi ( dostałam go w prezencie ). Jednak właśnie się kończy i szukam czegoś nowego.

witam
EDYSIEK ja teżcoś śpiąca jestem pomimo że wypiłam 2 kawy aco ja miałam dziś nie narobic a tu klapa nic mi sie niechce najlepiej to bym poszła spac
PCHEŁKA to super że u ciebie wszystko ok
SZYSZKA jak ważenie
ja od poniedziałku znowu zaczynam walka o hormon wzrostu dla syna boże jakie unas te przepisy są porypane chce kupic hormon za własną kase i jeszcze robią problem bo fundusz mi nie przyzna bo wszystkie badania wyszły w dolnej granicy normy a to dlanich że wszystko jest ok ale jak może by ok jak jest o 2 roku życia poniżej 3 cenyla a niemam no co czeka bo hormon można podawac do okresu dojrzewania
musze wam sie pochwalic złoszyłam cv bo jak wywalcze hormon to z jednej pensij nie damy rady bo to będzie koszt ok 800 zł m ce +wizyty a musze wywalczy bo syn ma 9 lat wzrostu ma120 a waga 20

Witam i melduję się z wagą 59,1 kg. Z tej okazji nowy suwaczek ;-)

Mam nadzieję, że juz 6 z przodu do mnie nie zawita, kluczowe będzie chyba ważenie za tydzień...

Aha i wkurzyłam się dziś okrutnie...W nocy kupiłam ojcu fajowski prezent na imieniny a ten do mnie rano zadzwonił z taaakimi pretensjami o cos tam, że aż się wkur....Ech, stara baba a musi się tatusiowi tłumaczyc jak dziecko, toż to masakra jakaś...no nic to, uciekam do pracy...

dziś rano ważyłam 79,6 kg. :)

Edysiek, chodziło mi o to, że nauczyłam się jeść owsiankę bo nie lubiłam. Też robię owsiankę na mleku tylko zamiast soli dodaję pół łyżeczki cukru. I obiad robię tylko na parze.

Śniło mi się, że gonił mnie dziś kotlet schabowy z frytkami. koszmar. ^^

Śniło mi się, że gonił mnie dziś kotlet schabowy z frytkami. koszmar. ^^
Wiesz ja kiedyś w gazecie widziałam taki artykuł "Śniłam o kotletach" i tak się zastanawiałam jak to możliwe i jak można tak sobie odmawiać :confused: No to teraz wiem, chociaż jeszcze mi się nie śniło ;-) ale doskonale wiem jak to jest.
Chociaż akurat bez kotleta mogę się obejść, moi dzisiaj jedli, a ja grilowane i bez problemu. Jednak jest wiele rzeczy które bym sobie zjadła :-(
Gratuluję spadku wagi :-)
Szyszka to gratuluję 5 z przodu, oby ta wstrętna 6 już nie wróciła :tak:
Zmykam troche na dwór.

witam:)dzieki temu forum wzielam sie za siebie i musze przyznac schudlam juz 1kg(albo tylko;-))zapisalam sie na cwiczenia i w domu probuje siel z hulahopem:-)mam nadzieje ze waga mi tez bedzie tak leciala jak wam:-)pozdrawiam milej nocki

Witam!
Chyba dziewczyny zajęte, bo coś tu pusto. Ja zwyczajnie siedze w domu, więc za dużo zajęć nie mam. Chociaż na brak nudy też nie nażekam ;-) U mnie z wagą bez zmian. Nic, ani drgnęła :wściekła/y: Z dieta jakoś w miarę daję radę.
Ilona to super, że kilogramy spadają. Wiesz ja tez myslałam nad hula hoop takim sportowym z wypustkami, widziałam fajne na allegro i tak się zastanawiam czy kupić. No bo takie zwykłe mam i lubie kręcić, ale dopiero te specjalne daje jakies efekty :tak:

reklama
Dzień dobry :)
Ja jestem po dwudniowym maratonie imprezowym, mam dziś takie przemyślenie, że kocham weekendy ale kocham tez to że kiedys się kończą i trzeba wracać do codzienności i pracy ;-)

Ilona cieszę się bardzo że waga spada, 1 kg to sporo no i przede wszystkim daje kopa do walki.
Toxicstar, jeszcze i Tobie nie pogratulowałam, u Ciebie też chyba jakiś minusik się pojawił, super:tak:

Dziś spaliśmy z dzieciakami prawie do 11.30 :szok: A Bastka musiałam obudzić bo jeszcze by spał:szok: Już widzę jak o 14 idzie na popołudniową drzemkę....:baffled:

Ja dziś wyglądam jak niedźwiedź, rajstopy, getry, polarowe spodnie, na górze sweterek, bluza i sweter z futrzakiem mężowski....W domu taka lodówka że chyba dziś wcześniej muszę ogrzewanie włączyć.
Ja też dziś w domu siedzę, pospisuje allegro bo wczoraj poszalałam ze sprzedażą, porobie po południu troche zdjęć do nowych aukcji, potem poobrabiam starsze i jutro juz wystawiam nowe aukcje.
Stwierdziłam że musze się maksymalnie sprężyc z robotą by wykroić sobie pod koniec listopada tydzień wolnego żeby chatkę gruntownie posprzątać- okna pomyć, dywany poczyścić, już bym miała na święta :tak: Taki jest ambitny plan a jak to bedzie z realizacja to się dopiero zobaczy;-)
Miłego dnia :-)

Do góry