reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dziewczyny, doba ma za mało godzin!

Gratuluje wszystkim spadku wagi.
Ja ostatnio chwaliłam się, że następna impreza to mnie dopiero na świeta czeka. Zapomniałam o tym, że na 12.11 umówiłam sie z moimi kumpelami z czasów studenckich... No i chyba więcej pisac nie muszę... :zawstydzona/y:
Ale dzisiaj bardzo grzeczna byłam. I dietke też miałam w zgodzie z sumieniem. Ale zważe się dopiero w sobote...

reklama
KAMEA zgadzam sie z Tobą w 100 % jesli chodzi o trwanie doby...:tak: Ja dopiero dopięłam firmowe sprawy, jest 1.18 w nocy...:no:

Dziś ja juz też grzecznie, przepisowo i wzorowo, bilans 890 kcal.

Dobranoc:-)

Mi jakoś na razie doby wystarcza, tyle że te dni tak szybko mijają. Już połowa listopada i za miesiąc święta.
Ja dietowo tak sobie. Nie poszalałam za bardzo, ale też się nie ograniczałam ;-) Skoro ta głupia waga i tak nie chce spadać :wściekła/y:
Może w tym tygodniu będzie lepiej.

witam sie i ja u mnie niemrawy jakis tezn spadek wagi w tym tygodniu :zawstydzona/y:
niestety ale w wekend sobie pofolgowałam :wściekła/y:

wiec spadek mam 700 gram a nie jak zawsze 1 kg

ale biore sie ostro do roboty

kupiłam sobie zajefajne kozaczki w CCC (zawsze mam na płaskim obcasie )

a teraz namowila mnie mama na szpilki hehehehhehe

a torebusie jak zobaczyłam w CCC to musiała byc MOJA !!

pchełka ja tez w zeszłym roku kupiłam sobie kozaczki na szpilkach i jestem zadowolona. Wysoki obcach, że tak powiem optycznie wydłuża
;-) a że ja kurdupel jestem to wskazane. Dobrze tylko mieć w zanadrzu kozaczki na niskim obcasie w razie, gdy na chodnikach będzie ślisko, żeby orzełka nie wywinąć;-)
edysiek z tą wagą to może tylko taki chwilowy zastój...
Ja już dzisiaj chciałam zmusić męża, żeby się ze mną założył o to czy schudnę, żeby bardziej się zmotywować, ale zakładu nie chce. Ach...

A ostatnio pytałyście o mój suwaczek. Za 7 miesiecy chcemy rozpocząc staranka o siostrzyczkę dla Kubusia, ale ostatnio zastanawiam się czy nie poczekać z tym jeszcze trochę dłużej...

Pchełka ważne, że spada :tak: Gratuluję zakupu :-) Ja też zwykle wolę na płaskim, no najwyżej jakiś nieduży obcas albo koturna. Też chcę sobie kupić jakieś butki, ale to już chyba w przyszłym miesiącu, bo w tym już się środki skończyły :no: Dzisiaj byłam na wizycie u pumunologa i zostawiłam 150 zł w aptece :wściekła/y: Zatankowałam samochód, zrobiłam takie większe zakupy i teraz zostało tylko jakoś przeżyć do końca miesiąca z tą resztką która została :crazy:
Kamea no mam nadzieję, że to chwilowy zastój :tak: W każdym razie nie poddaję się, bo szkoda by było w końcu tak mało mi zostało do celu.
A to już wiem co oznacza suwaczek ;-) Słuchaj swojego serca i jak mówi, żeby nie czekać to nie czekajcie :-)

dobry wieczor.Jakos ostatnio dopadl mnie stres wiec nawet odechcialo mi sie myslc o chudnieciu .bo jak sie stresuje to albo jem yle co ,jakies slokosci ,albo nic ...No ale jak ja sie zobaczylam w lustrze---o matko Brzuszysko.!!!kiedy ja sie pozbede tego czegos .:eek:
Zawsze byl ze mnie typ traperkowo-bojowkowy ,wiec niepreferuje kozakow na obcasie .z 2 lata temu dalam sie namowic na takie na 3-4 cm. taaak raz ubrane i wyladowaly w szafie. Zato w zeszlym roku kupilam na takim kliniku 3 cm wiec dalo sie je jakos oswoic:-DPoztym niewyobrazam sobie siebie biegajacej po schodach z mala na rekach ,albo z wozkiem ..brrro nie to juz wyzsza szkola jazdy..nie dla mnie

dziewczyny a pamietacie jak pisałam wam ze wygrałam extra ciuszki dla córeczki ???

no wiec przyszły i .......

zaraz je odsyłałam spowrotem :szok:

na zdjeciach wszystko ok śliczne itd

a w rzeczywistosci to zwykłe szmaty z lumpexu (ale takie ochydne ze szok !!!!!! normalnie podłogi bym tym nie umyła a zdjecia na aukcji to był ,,,,, fotomontarz !!!! )

wiem ze z lumpexu bo dostałam paragon na te ciuchy !!!

balam sie ze mi kasy nie zwróca ale napisałam takiego maila do nich ze nie ma zmiłuj sie

teraz czekam na zwrot kasy

masakra

a oto link jakbyscie nie pamietały

http://allegro.pl/show_item.php?item=1886335794

Edysiek, jak stoi to jeszcze nie tak źle, gorzej jak rośnie, tak jak u mnie ostatnio.

Znowu to samo, juz prawie 1 w nocy a ja dopiero do zdjęć siadam...Masakra...

Dziś u mnie wzorowo - 830 kcal :)

Uciekam popracować jeszcze...

reklama
kamea ja tez jestem kurdupel heheh mam tylko 150 :-(

za to moj maz nadrabia bo ma 196 :tak: hehhe

ja równiez co kupie buty na obcasie to leza w szafie i od " świeta " je używam

ale nie ukrywam ze czuje sie sexy w takich eleganckich hehhehhe

a pozatym jak chce kupic buty na obcasie do sukienki np na ślub to masakra

musz brac co jest .......

niewazny fason i model musze brac i tyle a przewaznie cena jest wysoka

mam szczupła stope i rozmiar nosze 35 :szok:

to moje przekleństwo zadnych ładnych butow nie robia w tym rozmiarze

ostatnio mowiłam wam ze kupiłam kozaczki (link jest gdzies w poscie ) takie czarne z gietra

rozm 36

i co ,,,,,,,

własnie próbuje je sprzedac na allegro bo sa MEGA za duze !!!!! nawet na gruba skarpete

Do góry