reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

miałam wam napisac co dzis kupiłam mojej corci

byłam w sklepie 5 10 15

szukałam fajnego prezentu na urodziny dla chrzesnicy ii.....

kupilam mojej corci kurteczke zimowa taki ala płaszczyk na teraz i na przyszła zime za 30 zl :szok:

była przeceniona bo rzekomo pisało "uszkodzona "
nie mogłam znalezc tego uszkodzenia wiec poszłam do pani expedientki i

ma 1 miniaturowa plamke 1mm pod kapturem :szok: szukałysmy długo aby ja dojzec

kupiłam kurteczke

wyprałam w waniszu i plamki brak hehehehehhe

a kureczka boska :-)
tylko wychodzi na to ze moje dziecko ma 3 kombinezony i 2 kurki na zime hehehheeh oszalałam

a oto link

Kurtka Dziewczęca 3A2107 - Kurtki - kategoria - Dziewczynka 2-7 lat - sklep internetowy 5.10.15.

reklama
Pchełka z tymi ciuchami to przegięcie, ogladałam i naprawdę ładnie wygladały :szok:
Za to fajnie udało się z tą kurtką :-) A jeśli chodzi o ciuchy, to moja Angela też ma więcej ode mnie :tak:
To naprawdę masz dużego chłopa :-D A ja myslałam, że mój to dryblas a ma tylko 188 :-D
Iwona to życzę poprawy humoru, na pewno i brzuszyska ;-) uda się pozbyć. Ja też mam ten problem, wszystko idzie mi w brzuch :wściekła/y:
Szyszka zobaczymy na koniec tygodnia. Oby było mniej, chociaż tyci tyci ;-)
Ja tak na chwilkę, po południu mam zebranie w szkole.

Witam Was dziewczyny!
Piszę bo mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona. Napiszę może troszkę o sobie. Jestem mamą 2 letniej Weronik. Nigdy nie miałam problemów z wagą, aż do momentu ciąży. Przytyłam 28 kilosów, schudłam na szczęście w ciągu roku po porodzie wszystko. Teraz mi się troszkę przytyło i szukam wsparcia by zrzucić to co nabrałam na siebie. Nie mam mobilizacji najgorzej jest o tej porze bo mi się chce jeść i właśnie po zjedzeniu kolacji mówię DOŚĆ! Może z Wami uda mi sie schudnąć i utrzymać stała wagę.

Gosiula witaj :-)
Ja niestety też przytyłam dużo w ciąży, bo ponad 25 kilo. I nie udało mi się wszystkiego zrzucić, kilka kilogramów zostało :wściekła/y: A ostatnimi czasy jeszcze kilka doszło i powiedziałam dość :tak:
Pomożemy ile się da, na oewno będziemy Cię wspierać, w grupie raźniej :-)
Ja też chodzę i szukam co by zjeść, ale nie dlatego że jestem głodna tylko z nudów :no: Właśnie zjadłam grejpfruta i mam nadzieję, że na dziś już wystarczy ;-)

To super cieszę się, że będę z wami tu pisać. Ja mam ten sam problem nie chce mi się jeść tylko nudzi mi się i tak chodzę kręcę się i nagle pac i juz coś wpada do brzucha, a potem wyrzuty sumienia!
Właśnie mi się zachciało jeść i walczę ze sobą....zrobiłam sobie herbatę na szczęście bez cukru pijam!

Ja przytyłam 22 kg, teraz mam mniej 11 kg, jak się nie odchudzałam czułam się źle, odchudzam się i jest tak sobie. Trzeba wierzyć w siebie a jakoś od paru dni mi tego brak. : P

jakiegoś doła mam, kolejny wieczór jestem głodna. ^^

Gosiula, witamy serdecznie, cieszę się że dołączyłaś, nas tu zaledwie garstka razem się trzyma, czasem aż się zastanawiam czy tylko nas 5 czy 6 ma na całym babyboomie problemy z wagą...;-)

U mnie bilans dzis 750 kcal - 3/4 pomarańczy, sałatka z pekińskiej + 2 pomidorki + o,5 ogórka + jogurt, bulion z kostki, 1 jabłko, warzywa na patelnię duszone na wodzie, pierś z kurczaka gotowana, vigor complete

Nie wiem czy Wam pisałam - moje auto gruchtkowate zaliczyło agonię kilka dni temu, odprowadzone zostało do warsztatu na reanimację, gdzie i owszem uruchomione zostało ale koszt tego przedsiewzięcia powalił mnie na lopatki - 950 zł...A ja już sie tak cieszyłam, że fundnę sobie ładny złoty pierścionek na imieniny - liczę że do tego czasu będe już bardzo blisko celu mojej drogi i chciałam sama siebie nagrodzic za cały ten trud a tu co??? duuupa blada marmolada

Wkurzyłam sie i tyle a w ogóle to chyba w końcu @ idzie bo zla chodze jak osa, w piątek ważenie, jak napuchne to pewnie znowu 6 z przodu się pojawi i weekend będę miała zepsuty jak cholera. Aha, w piątek mam jeszcze imieniny ojca więc musze do tego czasu odebrac swojego rzęchota z warsztatu, czyli mam całe 2 dni na skombinowanie 950 zł...taaa

szyszunia wiem co to za bol jezeli chodzi o autko

na szcezscie wymienilismy na nowszy model i od 3 lat ani złotówki nie wsadzilismy a teraz .....
jak sie zaczeło sypac to wszystko

mechanik (najtanszy )
wyliczył nam za wszystko 5,500.00 tysiaca :szok:

a jak mielismy kiedys cieniaska to naprawilismy go za 1200 zł i jak odjechalismy jakis 1 km od warsztatu to nam stanoł na srodku skrzyzowania :szok:

samochod fajnie miec ale jak sie nie psuje :baffled:

ja w ciąży przytyłam tylko lub aż 9 kg :tak:

ale brzuchal miałam ogromniasty :szok:

pózniej sie troszke zapusciłam i doszły jeszcze 2 kg

wiec teraz mam 11 zbednego balastu

ale juz widac efekty spodnie wisza dosłownie mi na tyłku a i brzuszek i boczki sa mniejsze :tak:

tylko jeden minus tego jest ...

cycuchy tez maleja :eek:

reklama
a co do tego wieczornego głodu to ja równiez jestem głodna jak cholercia
szczgólnie jak ogladam jakis film albo jak siedze tak jak teraz pózno

ale mówie sobie ze tak musi byc :eek:

Do góry