reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa oj Ty Ty !! Przecież biegiem byś się rozgrzała :) masz zamiar tylko biegać w upale? To gdzieś będzie miesiąc w roku? To moim zdaniem bez sensu .
Ja się nie chce wymądrzać ale sama tego chciałaś :p

A co do sexu to mi się bardziej podobał seks przed ślubem :(

reklama
Alusia kurka wiem, wiem!!! ale bałam sie , że zmarzne hahahahah sama sie śmieje, dziś pojde!!!! musze.. :p no a pozatym mąż wrocił wcześniej z pracy z różą .. hehehe ;> bawilismy sie z małym i tak zeszło.. :/

a powiem Ci, że wg mnie po urodzeniu dziecka jest duuuuuuuuuużo lepiej :-) nie wiem o co kaman, ale jest super
przed brałam tabletki no i libido nie takie, a teraz dużo lepiej :p

Alusia, co myślisz o farbach do włosów z avonu ??????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa ja miałam taki jasny brąz i jest super :)
Łatwo się nakłada, kolor fajny wychodzi :) rewelacyjna odżywka jest a jeszcze są porządne rękawiczki :)
Ja też będe zamawiać ale za miesiac dopiero blond :)) :))

A masz 6 katalog tak? Z niego bedziesz zamawiać?

tak o ile cos ktos zamowi hehehe bo zaczynam od dziś, a chciałam zdażyć złozyć zam, 26 kwietnia, bo inaczej trzeba za paczke płacić, myśląłam nad tym jasny bezowy blond albo szampański ale nie wyjdzie to żółte? -_- na zdj. śliczne no ale na pudełku może byc już inny odcień..

Podobno te farby nie robią tego zółtego odcienia. Tak czytałam na forum bo sama farbowałam ciemniejszym kolorem ;)
No ja dzisiaj zamówiłam i będe miala jutro ;)) ;)) ja tam wole sobie zapłacić te 7 zł ale mam zaraz na drugi dzień praktycznie. Przez to moje klientki są zadowolone i mają więcej czasu na zastanowieniem się co chcą z następnego katalogu :))
Tobie sie teraz zaczeły te 4 miesiace z prezentami a mi się już skończyły. Masz tą ulotke? Co tam masz za fajne gratisy jak uzbierasz zamowienie za te 250zł chyba ? :)

Alusia póki co nie ogarniam hahaha ;-)) mam jakies ulotki ale musze przejrzeć. a co do tych 7 zł, owszem ale musze miec pierw zamówienie takie jak trzeba a tego nie wiem :confused::confused::confused::confused:...

ponoć żółty odcień to nie kwestia farby o włosa a moje właśnie maja tendencję do żółcenia się..

No jasne jak będziesz miała zamówienia to wydaje mi się że 7 zł to nie dużo a tak bym musiała czekać na zamówienie do 2 maja ;/ dla moich klientek to dużo więc płacę ;))

No taki czas oczekiwania na paczkę. Do 2 maja ;/ Niby pisze że jak zamówię do 11 to po 48godz roboczych będzie w paczkomacie a jest całkiem inaczej ;/
A co do diety to czekam do 11 i wypije sobie jogurt śliwkowy ale polowe bo polowe wczoraj wypilam :) a co robisz na obiad? ;) Mnie dzisiaj ta gasza gryczana kusi ale nie wiem z czym hmmm

reklama
nie wiedziałam, ze te paczki tyle idą!! dzieki! :*

ja na obiad hmmm .. nie wiem, mam ogórkowa ale ilez mozna to już 3 dzień:sorry2:, może zjem jajko na twardo i maślanke wypije? albo ugotuje sobie kaszy bądź ryżu i zjem samego - bo nie mam nic chyba do tego :confused::confused: trzeba sobie jakoś radzic hahahaha ;-))

ja czekam na week. i robie znowu kotlety sojowe, uwielbiam!!!!! mąż też :-)

Do góry