reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kropeczka, wszystko pyszne i w ogóle, ale ja chcę schudnąć. A jak mi przychodzi z takimi pysznościami i patrzy na mnie swoimi wielkimi zielono niebieskimi oczami to aż żaal odmówić. : < W ogóle mamy taki sam kolor oczu. :-D

reklama
Eh..z seksu nici..M sie obrazil,ze wole you can dance od niego :sorry: :-D aj tam ,jutro go udobrucham,albo jeszcze dzisiaj i niepotrzebna mi do tego sexi bielizna ;-)
A co do chrapania .............:crazy: my spalismy osobno wlasnie przez to ,bo po urodzeniu Mai mi sie sluch wyostrzyl i slysze wszystko...najmniejszy szmer,wiec co dopiero chrapanie! a przed ciaza jakos mi nie przeszkadzalo:sorry: no ale od jakichs dwoch miesiecy spimy spowrotem razem bo mamy nowe lozko-wodne to M stwierdzil,ze z niego nie zrezygnuje no a ja tak samo :-D wiec nic mi nie pozostalo jak tylko jakos to przebolec i przywyknac do mezastego chrapania od nowa...:cool:

Mateuszkowa a zebys wiedziala,ze kasza mi jakos dziwnie smierdziala :eek:

Ehś, ja jutro robię romantyczną kolacje. ^^ Ciekawe czy ze śniadaniem do łóżka. : D Ze śniadaniem to na pewno, heh. ^^ Idę spać bo jestem zmęczona megaaa dziś. Odkąd pracuje to mi szybciej chce się spać. xD Dobranoc. ;*

witam,
Alusia ja tam jem jabłko wieczorem jak mnie ssie i nie jestem głodna po nim:tak:

Toxi ja ci napiszę tyle, że mój T. zawsze mówi, że chłop ma charakter zdobywcy i im dłużej kobieta się opiera tym bardziej go pociąga:tak:
Czasem warto pozwodzić faceta kilka m-cy żeby mu się nie odwidziało i żeby nabrać wartości w jego oczach;-) no ale to tylko me zdanie:-p

Jolitk@ te chłopy to faktycznie dziwne obrażają się jak dzieci, mój wczoraj też zniesmaczony bo wieczorem jak włączył film to mi sie urywał i zawiedziony, że ja spać idę a sexu nie będzie. Dziś mu wygarnęłam z rana, że cholera o 5 rano wstałam gdy on jeszcze sobie spał, w nocy mały nie spał i jęczał a on oczekuje ode mnie że będę chętna jak tylko dzieci położą się spać - otóż nie:-D Kazałam mu z tydzień z małym pospać i potem wywody mi robić;-)

A ja na wadze 0,5 kg mniej no czekam do całego kg bo u mnie lubi skakać ale może teraz gdy z Alusią wskoczyłyśmy na właściwy tor uda się jeszcze troszku zrzucić:tak:

Dzień dobry :))
Kropeczka niestety zjadłam te jabłko wczoraj ale dałam rade bo potem wypiłam dużo wody i nie podjadałam :)
A najbardziej się ciesze że w nocy nic nie podjadałam ;)) ;))

Jolt@ masz to samo co ja. Też budze się na każdy najmniejszy szmer a potem chodzę ciągle niewyspana bo nie moge się wyspać jakoś ;/ a moj mąż sspi jak zabity i ma to wszystko gdzieś ;/ ostatnio zaczęłam brać tabletki na spanie bo naprawdę już był problem ale teraz znowu odstawiłam i jakoś daje rade. Nie chce się uzależnić.

Toxicstar super żę ten Twoj Bułgar Cię tak rozpieszcza ale nie miej mi tego za złe i nie chce Ci odbierać radośći :) ale ja tam nie wierze że facet może być zawsze taki idealny. Teraz owszem bo chce Ci się przypodobać ale pewnie wiecznie to nie potrwa. Ale ciesz się chwilą :* i nie złość się na mnie ;*

Gaja witaj :* no ja też po jablku lepiej się czułam ;)) A co do właściwego toru to już dzisiaj drugi dzień i dzisiaj inaczej się wstawało. Nie jestem taka głodna ;)) i nawet czuje się lepiej bo wiem że wczoraj dałam rade :)

Witajcie dziewuszki :-)
Piszę teraz, bo po pracy zaraz idziemy na egzamin :szok: Kurcze ja już mam stresa :baffled:

Jolit@ ja takiej seksownej bielizny to nawet nie mam :zawstydzona/y: tzn, jakąś tam odświętną mam, ale taką całkiem sexi to nie. No ale mój to i raczej dąży do tego bym nie miała na sobie nic :-p

Nie wiem co wy chcecie od kaszy gryczanej :eek: ja uwielbiam, a jeszcze z sosikiem :tak: pyycha.
Ale Was rozumiem, bo u mnie tylko ja jem. Dla reszty rodziny robię ziemniaki, a dla mnie kasza albo gryczana, albo jęczmienna, bo też lubię. Tak samo ryż brązowy jem tylko ja, a oni zwykły.

Gaja ja nie gole na łyso, bo mnie bierze jak potem te włoski odrastają, tylko chodze i się drapię :eek: No a jak to wyglada ciągle drapać się po piczce :confused:

Mateuszkowa jak chcesz mu dać mięsko to najlepiej ugotuj pierś z indyka (podobno lepsza niż z kuraka) i dodaj do zupki. Ja gotowałam sama, słoiczki tylko od święta. To właśnie jak gotowałam zupke to na kawałku piersi.

Toxi czyli wieczorem wióry polecą :-D
Korzystaj z życia i daj się rozpieszczać, jednak ostrożności nigdy nie za wiele ;-)
No i ziarnko niepewności też wskazane

Kropeczka ja mam inny balsam, nawet ładnie pachnie, tylko grzeje strasznie, czasem aż za mocno
o takie Eveline, Slim Extreme 3D, Termoaktywne serum modelujące talię, brzuch i pośladki - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Alusia ja jadłam jabłko na drugie śniadanie allbo na podwieczorek i było ok.
A grejfruty lubisz?

Edysiek będziemy trzymać kciuki za Angele a jak ona się dzisiaj czuje już lepiej? Zdrówka dla niej jeszcze raz ;))
Ten krem co pokazałaś to ja też miałam ale musiałam go oddać bo mnie uczulił albo raczej oparzył. Posmarowałam się nim 2 razy i miałam brzuch czerwony, do tego porobiły mi się straszne bąble więc z tej firmy chyba po prostu mi nie pasują ;/
A grejpfruty jedynie z cukrem a to się mija z cele więc powiedzmy że nie lubie ;) ;P
No właśnie a jakie owoce mogę bezpiecznie jeść? Bo wiem że banany są wysokokaloryczne a np winogrono ?
No i teraz kasze moge jeść ale z czym np? :)
Przepraszam żę Was tak męczę ;*

Alusia jeden banan ma jakieś 120 kcal, więc wcale nie tak dużo
Tyle samo co 3 kostki czekolady. Ja uważam, że owoce możesz jeść np. na podwieczorek, jako jeden z posiłków.

A kaszę jadłam normalnie do obiadu z jakimś mięskiem np. grillowanym, bez żadnego sosu.

Zaraz zadzwonie do domu i dowim się jak córcia, ale wczoraj wieczorem już było ok.

a tutaj my z młodymi :)

Załączniki

• IMG_0391.jpg
    IMG_0391.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Edysiek ty szczapo;-) ślicznie wyglądałaś razem z Angelą:tak:
A co to za egzamin bo czytałam a niedoczytałam chyba:dry:

Alusia może to tylko ten balsam cie uczulił bo jakis składnik rozgrzewający w sobie ma, bo eveline ma całą serię różnych balsamów wyszczuplających:tak: ale może warto wpisać w wyszukiwarkę opinie o balsamach wyszczuplających i pewnie cuś będzie

Do góry