reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

A jak robisz kotlety sojowe? Naprawde są dobre?
No ja może sobie zrobię jajko sadzone bo chyba można i do tego kasze? Np jedno jajko i pół woreczka kaszy?

Kurcze auto nam siada ostatnio, coś się dzieje z zawieszeniem i normalnie po przeliczeniu całej kasy i odłożeniem kasy na cześć do auta a to jakieś 1200zł do końca miesiąca zostało nam 100zł :((

reklama
Dzień Dobry. :)

Nie przeczytałam wszystkiego, tak mnie dziś głowa boli, że hej.. *_*

Gaja, w sumie ja to wiem. I sama tak myślę. Ale jak to mama mi mówiła zawsze " mów głupiemu a głupi zrobi po swojemu ". Nie wiem jak będzie, co będzie, zobaczę.

Alusia, ja w to też nie wierzę, że całe życie facet może być taki. Na początku jest pięknie a potem wszystko wychodzi na jaw.. P też był słodki na początku, a potem rogi pokazał. Tylko nie był taki sympatyczny do takiego stopnia ale był. Ale póki jest miło to mogę korzystać. : P I nic takiego nie napisałaś, żebym się obrażała. Każdy ma prawo do swojego zdania. :)

Edysiek, niepewność to we mnie siedzi cały czas. P dużo tych ziarenek mi zasiał. ^^ może wióry polecą, może nie. : D zobaczymy. Ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu! Lepiej od panny młodej, haha. :-D:-)

Mateuszkowa, no właśnie co do tego zwodzenia. Bo w sumie nic takiego nie robi, żeby mi się pod kołdrę wślizgnąć. : D przytula i całuje, ale nigdzie tak mu ręce dalej nie wędrują. Z tym też jeszcze się nie spotkałam. : P Zobaczymy co będzie!

Ja już 3 klentki od rana miałam. Plecy mnie bolą znów. *_* Jeszcze pare dni i znów się przyzwyczaję. o 14 idę na zakupy, zaraz jeszcze jedna pani przyjdzie i koniec na dziś. Maksio szaleju mi się dziś najadł chyba. Nie mogę wyjść na chwile bo się drze w niebo głosy, ehś. *_*
Będę pod wieczór jakoś. Miłego dnia. : *

Ostatnia edycja:
Edysiek - zaraz sobie poczytam te linki :) nie martw się egzaminem, to tylko procedura, którą dziecko musi mieć odhaczoną, na pewno pójdzie Wam wyśmienicie.
Alusia - jak to, gdzie Kropeczka? siedzi z Szymonem u niego w pokoju :tak: Kropeczka to Bartuś, jego tata go tak nazwał, kiedy zobaczył pierwsze USG z 5 tygodnia ciąży i pokazałam mu je mówiąc: "proszę, to jest Twoje dziecko, obejrzyj sobie". :-D
Ja jestem już po 70 minutowym marszu z juniorem - jak zwykle wróciłam mokra jak szczur, prysznic prawie w ciuchach, a wcześniej zaliczyłam nibyzumbę 30 min. bo Junior wstał i nie dał już się uśpić.
U mnie tak samo dietowo jak wczoraj: rano 2 plastry ananasa, potem owies 3 łyżki a teraz na obiad 1/4 makreli i 3 plastry pasztetu z soi. Mateuszkowa - polecam, pyszny i nie zawiera tłuszczu.
Trochę monotematyczne to moje menu, ale naprawdę miałam ochotę na taki zestaw jak wczoraj, więc widocznie mój organizm tego się domaga.
Popołudniu zaliczamy jeszcze jeden godzinny spacer.
Mateuszkowa - właśnie dostaniesz po uchu ;) żartuję, z tych samych powodów co Ty nie biegam: bo dziwnie, nieswojo wyjść i trudno się przełamać, a poza tym za zimno/pada/za ciepło/ itd, itp... także doskonale Cię rozumiem, ale ubieram 2 t-shirty, 2 pary legginsów (długie a drugie krótkie do kolana) jakiś pseudo-wyszczuplający pas od teściowej :/ no i wyma****ę łapkami truchtając sobie po pokoju ze słuchawkami na uszach. Dla mnie rewelka, dziś mam pierwsze zakwasy, bolą plecy, boczki, uda.
No ale faktycznie: gdzie Jolit@?Gaja? Toxi usprawiedliwiona bo już się odezwała, bidulku, mojej mamie też dziś głowa pęka..

Jestem jestem,
byłam 2,5 godz na spacerze i mam nogi wiadomo gdzie:-p Do tego z rana steper i agrafka i jeszcze brzuszki zaraz zrobię i może wieczorem znów cosik poćwiczę:-p

Edysiek u nas tylko modlitwy i pieśni zdawali na lekcjach religii i nic więcej:eek:

Alusia to niewesoło z kaską jak wy dacie rady? czy masz na czarną godzinkę cos odłożone? My zawsze jak coś więcej wpadnie z nadgodzin to odkładamy do sekretnego pudełeczka tak właśnie jakby gorszy m-c był:tak:

O jeny......zanim skonczylam czytac to juz zapomnialam co czytalam na poczatku ;-)

Edysiek zdjecie naprawde ladne,bardzo ladnie wyszlas na nim ,wyszliscie :tak: a co to za egzamin? modlitwy musi zdac? ja juz nie pamietam jak to bylo :zawstydzona/y: Ale napewno zda :tak:

Ja mam konsultanke polska avonu w Berlinie i zamawiam po polskich cenach :tak: ale nie z kazdego katalogu...tak czasami cos tam sobie zamowie,najwiecej to mam cieni,dwie paletki tych poczwornych ,jedne podwojne,podklad,puder prasowany ,kremy do rak do stop,do twarzy........hehehe:-D:-D tak czasami a jakos sie nazbieralo...mam tez te wode nowa far away exotic ale to nie zamawialam z avonu tylko na ebayu niemieckiem kupilam za 11 €.

Ja z moim tak wyszlo,ze tydzien po poznaniu sie juz spalismy w jednym lozku :sorry2: ale tylko spali,M sie do mnie dobieral ale wtedy mu sie nie dalam,dopiero............nastepnej nocy :-D:sorry2: no coz,M byl nakrecony juz na maksa aja tak samo,bo tej pierwszej nocy juz tez bardzo chialam ale opieralam sie dla przekory.I dla zasady....bo tak od razu seks ,dopiero co sie poznalismy przeciez.:szok:

I co ja to jeszcze mialam pisac :confused2:

Rano mnie nie bylo bo bylam klatki sprzatac a Maja w przedszkolu.

jeszcze raz jestem bo obiad sobie jem,1/2 woreczka ryżu ugotowanego w curry, do tego pieczarki z groszkiem przesmażone na oliwie plus 2 liście sałaty lodowej z 1 łyżką jogo naturalnego i 2 mini kotleciki z mięsa mielonego z szynki (bez jaj, itp itd czytte mięso posolone i usmażone)

A dla reszty robię jakieś udka po węgiersku jak będa dobre to dam wam przepis

reklama
my juz po spacerku, :-) 2 godziny niby nie dużo ale padam ;-)

teraz obiadek mi sie robi - 2 jajka na twardo i puszka groszku zielonego i tyle :p na głod pije maślankę, syci i orzeźwia:tak::tak: ja pogoda sie utrzyma ide biegać

Kropeczka Ty to masz strój hehehe ja mam 1 gatki i to za kolano i to takie jak kolażówki masakra!!!! :-p:-p:-p pasztet z soi ? hmmm a jak sie robi? ja dziś paste z soczewicy zrobie :-)

Alusia no to nieciekawie :/ a kotlety sojowe kupisz takie gotowe - trzeba na namoczyc wbulionie i usmazyc i pycha!!!!! :-)

Jolit@ no to mialas napięcie hehehe ;-)) skoro tydzień :p ale swój swego znajdzie! a jak Maia w przedszkolu ??

Edysiek, co sie czerwienisz? taka prawda, ślicznie na tym zdj wyszłaś :-)

Toxi masz racje korzystaj z tego co masz, my się poprostu o Ciebie martwimy:sorry2:

Do góry