reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edysiek no ekstra zdjęcie ;) a Ty jesteś super szczupła ;)

Gaja no włąśnie szukałam na googlach i dużo opini dobrych jest o kremie wyszczuplającym z rool onem w Avonie kupie sobie w następnym katalogu bo teraz już wysłałam ;)

A jakie miałam szczęście bo wczoraj dzwoniłam do przyjaciółki czy chce coś z Avonu no i ona mowi że musi przejrzeć i że napisze mi wieczorem (wczoraj) bo chciałam dzisiaj z rana składać zamówienie. No ale nie napisała więc myśle sobie pewnie nic nie chce i teraz składam te zamówienie i kombinuje i wpisuje i zastanawiam się i właśnie chciałam nacisnąć wyślij a ona napisała i zamówiła za 80zł więc bardzo m się opłaca :D
Tak musiała bym sama za 30 zł zamówić żeby mieć większy upust a tak nie muszę nic zamawiać :))

reklama
Edysiek....:szok: nie mów tego pannie młodej, ale podobasz mi się dużo bardziej niż ona :) tzn. wyglądasz świetnie i lepiej od niej moim zdaniem, żeby nikt nie pomyślał, że coś z moją orientacją nie haloo :-D
Z moim chłopem to samo: chcę coś ubrać do łóżka, a on mnie pyta, czy mi zimno :tak: i po co to ubierałam.
Toxi - Gaja i jej mężuś mają rację: ja swojego poznałam w styczniu a znajomość skonsumowaliśmy w maju :-D i nie myśl sobie, że mnie nie kręcił, bo... już w pierwszą noc po poznaniu siedziałam na nim w jego samochodzie, no ale - sorry - nie dla psa kiełbasa :-D do dziś mi mówi, że podobało mu się, że jestem niedostępna.
Jolit@ - odłożone w czasie czasie znacznie lepiej smakuje :) ugłaskasz go dzisiaj. U mnie też działa, kiedy walnę focha, za to, że B. się obraził, i wychodzi na moje: on łazi za mną i mnie ugłaskuje. I wie o tym, że robię to celowo :-D
Alusia - brawo!!! super, że trzymasz dietę, ja swojej też nie odpuszczam, chociaż nie mogę sobie pozwolić na hardcore z kaloriami, bo karmię Juniorka. Natomiast po 19 - post, a na kolację tylko zielone warzywa.
Jakie owoce? wszystkie, byle nie w nadmiarze i nie wieczorem te bardziej kaloryczne tj. m.in winogrona, które zawierają mnóstwo cukru i nie są polecane na dietę.
coś Ci wkleję:
Indeks glikemiczny węglowodanów - Infografika - WP.Pl
Jedz to, co ma niskie IG, ponieważ wtedy nie skacze cukier, a gdy spada, mamy uczucie głodu lub chęć na coś słodkiego.

Kropeczka ja nie chciałam tego Edysiek mówić ale uważam dokładnie to samo co Ty :D
Dzięki za tą stronke zaraz sobie poczytam. A co do diety to wreszcie dociera do mojego mózgu że musze zrzucić pare kg i wtedy bede się lepiej czuła, będe miala więcej energi ;)

Moje dzieciaki wczoraj dostały namiot dzisiaj wsypałam im kulki i od 7 siedza w pokoju nawet nosa nie wychylają ;D

Sprawdź jeszcze dietę zgodną z Twoją gr krwi, coś w niej jest rozsądnego, bo np. u mnie, po pomidorach, które uwielbiam a które mam w tej diecie zakazane wiecznie byłam głodna... :szok:

No widziałam widziałam ale teraz i tak staram się jeśc inaczej więc nawet podobnie do tej diety zgodnie z grupą krwi ;)
Chociaż oliwki i pomidory tego nie odrzuce ;D Uwielbiam a nie jest jakoś bardzo kaloryczne ;)

dzień dobry

śniadanko w trakcie - 3 małe kromeczki ziarniste z serkiem:zawstydzona/y: + kawka z mlekiem 0,5 %

Toxi ojojoj jaka słodycz, żeby nam tylko z głodu nie usechł, jak cos z nim nie zjesz ;-), Gaja mądrze pisze z tym zwodzeniem, tak to zobaczysz czy mu naprawdę zalezy czy chodziło tylko o jedno ...

Alusia super :-) w nocy TYLKO woda, zero podjadania :no: musimy wyeliminowac Ci nocne karmienie;-) myśle, że możesz jeść np. pomarańcze, grejpfruty - są słodkie odmiany, ananasa świeżego, kiwi, morele, brzoskwinie, jabłuszka itp. , banany też - to sa węglowodany ale te potrzebne :tak: winogrona mają dużo cukru, to prawie jak rodzynki ;-)

Jolit@ hahaha tez oglądałam ;-), musisz to szybko nadrobić, zaskocz go Ty jak będzie akurat jakiś mecz :p :p a ja bym chyba nie mogła spac oddzielnie, tak jakoś dziwnie by mi było :rofl2:

Edysiek dzieki :-) mięsko je już z 4 miesiące :tak: chodziło mi o cos w formie kanapeczek, ale nie wiem czy to już dobry pomysł? rożnie się słyszy.. co do kaszy to ja jęczmienną uwielbiam, ale gryczana dla mnie fuj , ale na słodko ? pierwsze słysze, teściowie jedza z jajkiem :eek::eek: co piątek..ble :p jaka laseczka z Ciebie na tym zdj! ( ładniejsza od panny młodej ;-) ) i &&&&& za egzamin, oby szybko poszło :tak:!!

Kropeczko ja mojego przetrzymałam jeszcze dłużej, ale może dlatego że szczyle byliśmy ;-)

Gaja witaj, jak steperek ? :-)

Mateuszkowa witaj :*
Dzisiaj wstawałam w nocy i tylko woda :p a potem latam do łazienki jak szalona ;P
Jak tam bieganie? Biegałaś wczoraj? :))

Ja mojego trzymałam hmm chyba 3 lata w niepewności ale to też był taki szalony związek :)

reklama
Alusia ja mojego hmmmm ... ja mogejo z 2,5 roku i to było pare mcy po.......zaręczynach hahahaha nieźle co ? :p
możecie się smiać hehehe, ale tak jak pisała Edysiek ten sex a tamten bez porównania, teraz o niebo lepiej :-)

i...nie biegałam :( było zimno:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a teraz czekam na liczn.

Do góry