reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia cieszę się, że masz dobre nastawienie dziś, będzie dobrze, kanapki na razowcu jak najbardziej takie zdrowe z rzodkieweczką, pomidorkiem, ogóreczkiem, szczypiorkiem i jajeczkiem np i po 2-óch masz dość:tak:

Jolit@ bielizna powiadasz? Mój to mi tylko raz komplet bielizny kupił:sorry: Zresztą mi samej kasy szkoda, tzn nie szkoda ale jak mam wybrać pomiędzy bielizną a butami dla siebie to wiadomo buty ważniejsze i tak zawsze się kończy:sorry: A zresztą kiedy ja mam się w tej bieliźnie pokazywać, nie ma kiedy:-p

Co do balsamu nie doradzę bo u mnie praktycznie tylko raz się jakiś z chyba Loreala sprawdził i był drogi ok 50 zł ale dostałam go od koleżanki na urodziny a nazwy nie pamiętam

reklama
chyba mnie potrzepie
napisałam długiego posta do każdej z Was odp a to głupie forum mnie wylogowalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

edit:

to co pamietam

Alusia, super z hula hop! kanapeczki owszem ale nie z chleba pszennego bo to puste węglowodany i wazne jest te 5 posiłków, zobaczysz, że czasem to znacznie za dużo :-)

Jolit@ udanego wieczorku ;D co do depilatora to jak mam dłuższa przerwę to owszem boli jak diabli, ale po chwili noga się dostosowuje i jakos jest ok, pozatym włoski są slabsze , rzadziej rosną i na dłużej spokój - ale ten co mam już mi sie stepił bo musze poparwiać np. za tydzień, dwa :/ aha pachy też gole, to jest ból masakra ale efekt super :-)wakacje 3-4 tygodniowe i spokoj :tak:

Edysiek, zdrówka dla Angeli i oby te choróbska już Was opuściły

Gaja ja mam jak Ty :p z tą bielizną hehehe ;-)

balsam ja uzywam taki w czarnej tubie z bielendy, ma super konsystencje a co do efektu ? nie wiem..dla mnie taki sam jak inne ale nie ma efektu mrowienia czego mi brakuje:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa mi tez kilka razy posta skasowało :wściekła/y:
teraz pilnuję i jak mam mega długiego to kopiuję sobie tak w razie czego

Jolit@ ja też tam czuprynkę zostawiam :-D ale wiem, że niektóre babeczki to tak całkiem na goło się golą ;-)

Gaja ja też ten balsam dostałam w prezencie, bo sama bym tyle nie wydała.

Alusia
ale z Eveline też są dobre balsamy
choć ten co mam teraz to ma taki efekt rozgrzewający, że czasem ciężko wytrzymać :eek:

Edysiek, myslałam, że skopiowałam ale już napisałam wyżej

a ogolona na łyso TAM czułabym się jak niemowle , zawsze to jakis wzorek można zrobić hahahaha ;-))

ej ja sie golę na bobasa hahaha:-D:-D:-D kiedyś paseczek zostawiałam ale teraz nie mam czasu na "układanie fryzury":-p;-) to jadę na golasa:-p

A ja właśnie firany poprasowałam i powiesiłam, poleciałam po zakupy do sklepu i jeszcze się zamierzam do drugiej serii ćwiczeń jeśli mi to wyjdzie:-p

Gaja nie masz czasu na ukladanie fryzury?:-D:-D:-D padne...........:-D
Ale fakt faktem,ze zjechac na lyso jest duzo szybciej :tak: ja to kiedys nie golilam sie wcale :szok::zawstydzona/y: zaczelam dopiero jak 20 lat skonczylam..........:rofl2: jak poznalam sie z M to mialam istna dzungle :-D teraz wspominamy to ze smiechem...

A co do bielizny to nie taka na codzien do noszenia tylko takie koronki jak Wam tu raz pokazalam,tylko tym razem czerwone :sorry:

Ale sie obzarlam tym gulaszem a kasza gryczana jest niedobra :no:

Ostatnia edycja:
Jolit@ ty to masz pisanie hahaha śmieje się jak głupia do monitora hahahaha dżungla ;D
gryczanej ja też nie lubie, ale jest zdrowa

ja dół jak czasem zjade na łyso :-D to czuje się jak bez majtek hahahahaha czasem mnie najdzie
ale wole krótki trawnik:-D:-D:rofl2::rofl2:

dziewczyny powiedzcie, co teraz moge wprowadzic do menu mojemu 9miesięczniakowi ? jesteśmy na etapie żółtka ale póki co jest ok , gluten też ok, jakaś szynka? nie wiem upiec? kurka hehehe ;-)
sorki, że tu pytam a nie na wątku zywieniowym, ale mam do Was jakoś większe zaufanie:-D:-D

Dobry wieczór, skończyłam prace o 17, przy okazji Bułgar mnie odebrał z pracy bo dziś jednak w salonie byłam a młody u mojej cioci. :) Odebraliśmy go, a ten do mnie, że on go weźmie na spacer a ja mam zrobić coś dla siebie. To poszłam sobie na solarium. :-D I dostałam dziś 9 pięknych róż takich wielkich od niego czerwonych. : ) I stwierdził, że jak ja już pracuje, zajmuje sie domem, dzieckiem i w ogóle to broń boże żebym sobie robiła paznokcie czy coś, mam chodzić do salonu, sam będzie tego pilnował. A ja takieeee oczyyyyyy :szok: miałaaam..

Dziś kolacji nie robie, na 5 ma do pracy i pojechał do domu się wykąpać i wyspać. Jutro robię kolacje, chyba zrobię lasagne. : )

reklama
Toxi super!!!!! ale Cie rozpieszcza..hehe kiedy to ja takie randki miałam..hmm..aż takich nie miałam..:sorry::sorry: ale wiesz, ja chyba nie dalabym dziecka na spacer z obcym - bo obcy, póki co ? ile Wy się znacie? -
a jak solara? :-)

Do góry