reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia no oby!!

dziewczyny, chaszczy sie pozbywamy!! mój depilator juz szwankuje, powiedziałam męzowi, ze chce nowy :p hehehehe ;-)))

Alusia jedz tak jak Twoje dzieci - sniadanie, 2sniadanie,obiad,podwieczorek, kolacja :-))
działa!!! :-) nawet garść suszonych owoców, zjedz zanim poczujesz głód! spróbuj

Kropeczka masz racje, trzeba tyłek uruchomić z rana bo później coraz gorzej, a Twój przyszły Pan Mąż świetny hehehehe ;-) ja też zaraz karmie małego i uciekam, jajeczko mu ugotuje jeszcze to zeżrem połowe ;-)

reklama
Zrobiłam krok do przodu i kręciła hula hopem 20 minut ;)) wieczorem jeszcze zrobię brzuszki no i ten basen wieczorem ;))

Gaja a polecasz jakiś krem ujędrniający ?

My w czasie @ tez nie bardzo ... :no:

Zgaga mnie w ciazy tez meczyla,ale i przed ciaza miewalam...Mateuszkowa na zgage mleko ci nie pomoze ,poczytaj w necie -to mit,ze mleko na zgage pomaga.

Ja nie mam co sie za sprzatanie brac bo zaraz mloda jak ten tajfun wpadnie i narozpierda'la (przepraszam za wulgaryzm) ale ja lubie miec wszystko poukladane a jak mi cos na podlodze lezy to mnie sie scyzoryk w kieszeni otwiera(L) bo jakos powoli do tego przywykam... wkurza mnie ta pogoda,bo tak to bym ja na dwor wywalila a tak w domu sie nudzi i robi syf totalny :crazy:

W przedszkolu dzisiaj lepiej ...jak wrocilam po nia to nie siedziala z dydem i nawet za mna nie plakala :-) huraaaa,wiec jestesmy na dobrej drodze .

Mateuszkowa depilatora uzywasz?? :eek: ja mam,ale jakis ciulaty chyba bo boli masakrycznie :shocked2: chociaz tani on nie byl i do tego to braun ale...:no: juz wole moja zwykla maszynke i golic nogi co 3 dni...bo to ruki cuki i cak cak jak prysznic biore i mam ogolone-wszystko :-D

Ide teraz miesko rzucic na patelnie bo gulasz dzisiaj z kasza gryczana :tak:

Alusia jestes fanka Avonu ,nie ma tam zadnych ujedrniajacych? ja w przedostatnim katalogu widzialam jakis modelujacy ...ale drogi 50 zeta za niego chcieli.

Ostatnia edycja:
Jolit@ to super że już lepiej troszkę w przedszkolu ;) ;* a nie denerwuj się tak :* a kiedy Twoja córcia ma urodzinki ? ;) Teraz dopiero zauważyłam że ona jest w wieku mojego Jasia ;*

Jestem i ja
Miałam iść dzisiaj na rolki, ale raczej nie pójdę bo Angela coś znowu chora :crazy: Rano mąż zadzwonił, że ma goraczkę, to nie poszła do szkoły i jutro też chyba nie pójdzie. Jak caly rok szkolny nie chorowała to teraz jakieś dziadostwo się przypałętało.
A jutro o 15 jeszcze Angela ma egzamin przed komunią, to prosze o trzymanie kciuków :tak:

Gaja mój też był pierwszy i jedyny i ja też miałam 17 lat :tak:
Ale tamten seks kiedyś a teraz to bez porównania, oczywiście teraz to jest 100 razy lepiej :-p

Alusia fajnie, że masz już lepsze nastawienie. Zobaczysz na pewno będzie dobrze.
Ja też bym była za tym, żebyś nie robiła za długich przerw między posiłkami, bo jak będziesz głodna to ciężko będzie Ci ulec pokusom.
Tak jak dziewczyny piszą najpierw duże śniadanie, potem coś na przegryzkę, obiad, przegryzka i lekka kolacja.

Jolit@ to miałaś sen :szok: Pewnie też ta stresujaca sytuacja z przedszkolem robi swoje.
Dobrze, że dzisiaj juz lepiej było.

Ja też nie używam depilatora, tylko maszynką się golę.
Teraz na wesele doprowadziłam się do porządku.

A wszystko ogolone to wszystko :eek: jak u niemowlaka ?

Mateuszkowa
mi też ostatnio kilka razy śniło się ten teges z innymi facetami i jakie było moje rozczarowanie jak się obudziłam :rofl2:

Ja na szczęście zgagi nie mam, nigdy :sorry: nawet w ciąży nie miałam. Za to mój K. ma chyba za nas dwoje ;-)

Kropeczka powiadasz, że Twój nie odpuszcza nawet przy @ Ja tam mojemu mówię, że nie ma i już :-p
Choć czasem to tam i przy @ się zdarzy ;-)

Toxi a co tam na kolację planujesz, do jedzenia oczywiście :-p

Edysiek zdrówka dla Angeli a jutro napewno będe kciuki trzymać :) ;*
No będe się starać jeść te 5 posiłków ale nie wiem czy dam rade :) A czy mogę zjeść np 2 kromeczki razowego chlebka z szynka i rzodkiewką? Ale bez masła :)

Alusia pewnie, że możesz. Nawet tyci tyci możesz posmarować, no ale jak Ci nie przeszkadza to nie smaruj.
Szynka i rzodkiewka mogą być. Tylko jakby co to żółty ser ograniczaj, ale biały chudy już może być.

jakby co to pytaj ;-)

a jak tam sprawy małżeńskie, polepszyło się ?

a właśnie jak Jolita pisze ja miałam z Avonu ten Anev wysmuklający i jest naprawdę dobry, choć cena duża

Ostatnia edycja:
reklama
Edysiek oj przyplatalo sie Wam cos,to przez te pogode,raz cieplo,raz zimno,niech Angela zdrowieje ...
A ogolone wszystko? nooo:-D czuprynke tylko zostawiam :-D
Ja nie wiem czemu mi sie ciagle sni,ze moj M umiera :-( czasami mam wrazenie,ze nie jestem pewna swoich uczuc ,tzn. nie do konca wiem czy gdybym byla np. bizneswoman tj. samowystarczalna i niezalezna czy bym chciala z nim byc :confused: ale skoro w snach gdy on umiera to ja umieram z rozpaczy to chyba znaczy,ze go jednak kocham?

Alusia no jak sie nie myle Twoj Jasio jest z lipca to miesiac starszy ...moja ma urodziny 14 sierpnia.

Moje kolo kocham coraz bardziej :szok: juz dzisiaj krecilam a korci mnie by jeszcze pokrecic ,naprawde daje cuda :tak:

M dzwonil,ze winko kupi :-D bo prezent dostalam od niego zas...nastepny komplet sexi bielizny :sorry: wiec chyba zapowiada sie goraco,jak u Toxi :-D

Do góry