dzień dobry
stare przysłowie mówi.. " nie chwal dziecia swego

przed zachodem slońca "
pochwaliłam, jak pięknie spał i co? i dziś pobudka o 3.00 !!!! bawić mu się zachciało

godzina mordęgi w lózku z nami, w końcu zasnąl w swoim łóżeczku, bilans na dziś - rozwalone czoło o barierke łóżeczka i uśmiech " bo się wyspalem " szkoda, że mama już nie..

ja w trakcie śniadanka - kawunia i 2 kromeczki chleba żytneigo z serkiem capresi

Gaja, wzięłam sobie "groźby" do serca i tylko kolacje wszamałam jeszcze

ale ja z tych co jedzą ją tak ok 21 ..

Toxi super z zabkami :-) u nasz tez zebiska, czyżby pogoda przyspieszyła ich wyjście u większości dzieci ??

Kropeczka miejmy nadzieje, że nasze szkraby dziś będa aniołkami, a co to masz za wózek , że Ci w nim dziecie usypia ?? ja od biedy jak jestem u mamy wózkiem to położe w nim małego, ale tak na codzień to nie, bo ta spacerówka tu ma jakąs sprzączke, tu kieszonke, tu guziczek a tam jest stelaż do podnoszenia

, starszy wszedł w okres buntu więc mamuska spokojnie, oby do...17? 18? 19?

hehehehe, papryczka do nie grzech :*, co do @ u mniestandard 7 dni

przed ciaza z tabletkami i po ciazy to samo! o !

pierwsze 3 dni to jest horror ;-) a później to już coś się da wykombinowac ;-)
Edysiek no to ja powinnam 65 ??

fajnie, może sie uda hahahaha,
Gaja miałam tak samo z napięciami, jak sobie przypomnę.. ah..

ale ostatnio znowu mnie TO dopada tak jak mówiłam, najcześciej w marketach przy piekarni

a może to bułki mnie podniecają? hahahahahahaha
Alusia :* tak, teraz będziemy Cie pilnować! nie ma to tamto! :-) będzie dobrze, tak jak Edysiek pisała! wystarczy samozaparcie, niby nie wiele ale jednak czasem o to trudno, więc masz nas :-) będziemy Cie dopingować :-) aaaa.. ajk kolorek włosów ??
Jolit@ no obyś już takich snów nie miała, ja też miałam tak kiedyś, albo, że dziecko trace.. masakra! a te sny takie realistyczne! wole jednak takie, gdzie spotykam przystojnego mężczyzne i różne harce sie wyprawiają, w lesie, w windzie itp

ale najgorsze jest to, że nigdy nie widze jego twarzy!! nigdy!! i zawsze się kończy to wtedy kiedy zaczyna się najlepsza akcja

a ja wstaje nieraz taka spocona jakby coś było

hahahaha