reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Toxi tak, tak, żaden Aleksandar tylko Bułgar i już :) a mi się marzy takie cappuccino na włosach, ale jestem strasznie blada - jak Ty i jak już mam odrosty teraz to wyglądam tak starzej, mroczniej i tak anemicznie :p

reklama
Edysiek nooo,ja tez mialabym stracha sie calkiem na zamknieta przeniesc ;-) zreszta my tu o odchudzaniu a dzial dietowy to ok. Chociaz,ja wiem czy my tak o odchudzaniu??:-D

Mateuszkowa, "córki młynarza z nas" :D. Jak byłam w ciąży to jak w szpitalu za każdym razem byłam to lekarz się pytał czy ja chora nie jestem, czy anemii nie mam czy coś, nie dowierzali badania krwi robili haha. :-D Ja w sumie się ciesze ze swojej karnacji. Ale w lato chciałabym się ładnie opalić zawsze, ale słońce tak ciężko mnie chwyta, że ehhh.. :baffled:

Wstawać Śpiochy!!!! :-D:-D:-D
Ciekawe, czy pisałyście post o tej godzinie...? Moje dziecię Junior dostał wczoraj od Szymona (kiedy wyszłam na szybkie zakupy) budzik do zabawy... zadzwonił o 3.15 :szok: wyłączyłam, i zaczęłam zasypiać, a on za 5 minut znów włączył alarm :wściekła/y:
Toxi - przepięknie Ci w tym kolorku! Blada cera z Mateuszkową? cieszcie się, blondynki (te ciemniejsze od jasnych również) o jasnej karnacji cery są preferowane przez facetów bo wyglądają młodziej, niż ich rówieśniczki brunetki! :tak: poza tym jasna karnacja jest w modzie, to trend przeciwstarzeniowy i są kobiety, które chronią skórę przed działaniem słońca: A. Jolie, B. Pieńkowska i setki innych. Poszukajcie zmarszczek na swojej Twarzy, o ile wogóle je znajdziecie...
Ja mam odwrotnie: kilka spacerów w tym roku na słoneczku i moja koleżanka już zapytała: chodzisz na solarium? a opalenizna na moim zdjęciu jest po tygodniowym pobycie na Helu, jakieś 2-3 godziny dziennie na plaży, więcej nie mogłam, bo dostałam alergii na słońce i swędziało dramatycznie.
Edysiek - Okruszku... ile Ty ważysz? :szok: i z jakiej wagi zaczęłaś start? bo nie masz suwaczka. fałdka na brzuszku... mh... jak jesteś/jesteście dla siebie takie terrorystki, to zacznijcie może jadać po miseczce jagód (600kcal) jak wymieniona wyżej A. Jolie.... :-p Guptaski z Was straszne.
Jestem "za" stworzeniem zamkniętej grupy obserwatorek postępów z diet :)
Alusia - zmotywujmy się razem! :) ile chcesz zgubić i do jakiej wagi wrócić? obiecuję trzymać kciuki i nie głaskać po głowie w chwilach małych załamek :-p
Co to za program o psie?
Mateuszkowa - niezła z Ciebie "prysznicowa tancerka"...:szok: :-pja tylko miałam deski w środku sofy do wymiany, ale żeby aż szyba...??? :-DJa też byłam dobra w szkole na krótkie dystansy, 100m to był mój żywioł, dlatego tak ciężko mi się zmotywować do biegania poza domem. Poza tym musiałabym z kimś, bo wokoło same ruchliwe ulice, setki samochodów, a tam się duszę. Między domkami (jest u mnie tego więcej niż bloków) też jakaś ciasnota, a nad stawami, którymi otoczona jest cała moja wieś i w lesie nad zaporą - niebezpiecznie samej. Nie żebym nie lubiła przygód, ale...;-)
Fajnie tak wcześnie pisać, przynajmniej wstrzymana jest Wasza produkcja i można nadrobić nieco odpowiedzi :-p ale nie ma to, jak Was poczytać, więc wstawajcie, bo u mnie działa wypite mleko i idę spać :tak:

ja już jestem też,
u nas słonko ale cholercia zimno - no nic lepsze to niż deszcz i gdzieś koło 10 wybywam z młodym z domu:tak:
Właśnie zaliczyłam 1000 na steperku w łazience podczas mycia zębów, nakładania kremu itp:-p

Co do cery to ja mam taką średnią, ni to jasną ni ciemną:tak: Kolor włosów widziałyście, ja niby farbuję ale jest to bardziej odświeżanie mego naturalnego koloru bo odrostów w ogóle nie widać:tak: I z opalaniem Kropeczko mam tak samo, szybko na czekoladkę mnie słońce łapie:-p dlatego częściej teraz unikam latem słońca, bo jak miałam naście lat to wyglądało fajnie ale teraz nie bardzo już mi się podoba;-)

Alusia to podajmy sobie łapki i razem wróćmy od dziś na porządny tor dietowy - co ty na to?

Dzien dobry
Mnie tez dziecie o 7 wywalilo z wyra,niestety ale skonczyly sie dzienne drzemki...wczoraj ja polozylam w dzien i prosze,wczoraj nie mogla zasnac i juz o 6:30 ja slyszalam...

Wiecie co,pisze ale tak naprawde nie mam natchnienia ...bo ja juz znowu w stresie o te przedszkole ,znowu musze tam jechac i siedziec z nia ,eh...dla mnie to normalnie kara :rofl2:

Ja tez jestem corka mlynarza,dlatego wspomagam sie solarium...:cool: nie lubie sie opalac na sloncu,od razu jestem cala spocona,goraco mi itp. w solarium wystarczy,ze pomecze sie 15 minut,ale pora z tym skonczyc ,bo juz jakies 6 lat z solary korzystam :szok::szok: tylko,juz nikt kto mnie zna tego nie widzi ...a nawet i ten co mnie nie zna :-D raz w tygodniu 15 minut mnie przeciez nie strzaska na mahon :sorry:

Wczoraj u mnie nie bylo dietowo ... bylam w zlej kondycji psychicznej :-D dzisiaj trzeba to naprawic ...

Grupa zamknieta juz jest,ja dolaczylam :tak:

Kropka a Ty masz bezsenne noce i zbyt senne dni potem?;-)

Dzień Dobry Kochane :*
Ja już po wizycie w Urzędzie pracy a teraz czekam na ogloszenie wynikow z przedszkola.
Napisze potem bo mąż w domu :/ :D

reklama
Do góry