Wstawać Śpiochy!!!!

Ciekawe, czy pisałyście post o tej godzinie...? Moje dziecię Junior dostał wczoraj od Szymona (kiedy wyszłam na szybkie zakupy) budzik do zabawy... zadzwonił o 3.15

wyłączyłam, i zaczęłam zasypiać, a on za 5 minut znów włączył alarm
Toxi - przepięknie Ci w tym kolorku! Blada cera z
Mateuszkową? cieszcie się, blondynki (te ciemniejsze od jasnych również) o jasnej karnacji cery są preferowane przez facetów bo wyglądają młodziej, niż ich rówieśniczki brunetki!

poza tym jasna karnacja jest w modzie, to trend przeciwstarzeniowy i są kobiety, które chronią skórę przed działaniem słońca: A. Jolie, B. Pieńkowska i setki innych. Poszukajcie zmarszczek na swojej Twarzy, o ile wogóle je znajdziecie...
Ja mam odwrotnie: kilka spacerów w tym roku na słoneczku i moja koleżanka już zapytała: chodzisz na solarium? a opalenizna na moim zdjęciu jest po tygodniowym pobycie na Helu, jakieś 2-3 godziny dziennie na plaży, więcej nie mogłam, bo dostałam alergii na słońce i swędziało dramatycznie.
Edysiek - Okruszku... ile Ty ważysz?

i z jakiej wagi zaczęłaś start? bo nie masz suwaczka. fałdka na brzuszku... mh... jak jesteś/jesteście dla siebie takie terrorystki, to zacznijcie może jadać po miseczce jagód (600kcal) jak wymieniona wyżej A. Jolie....

Guptaski z Was straszne.
Jestem "za" stworzeniem zamkniętej grupy obserwatorek postępów z diet
Alusia - zmotywujmy się razem!

ile chcesz zgubić i do jakiej wagi wrócić? obiecuję trzymać kciuki i nie głaskać po głowie w chwilach małych załamek

Co to za program o psie?
Mateuszkowa - niezła z Ciebie "prysznicowa tancerka"...

ja tylko miałam deski w środku sofy do wymiany, ale żeby aż szyba...???

Ja też byłam dobra w szkole na krótkie dystansy, 100m to był mój żywioł, dlatego tak ciężko mi się zmotywować do biegania poza domem. Poza tym musiałabym z kimś, bo wokoło same ruchliwe ulice, setki samochodów, a tam się duszę. Między domkami (jest u mnie tego więcej niż bloków) też jakaś ciasnota, a nad stawami, którymi otoczona jest cała moja wieś i w lesie nad zaporą - niebezpiecznie samej. Nie żebym nie lubiła przygód, ale...;-)
Fajnie tak wcześnie pisać, przynajmniej wstrzymana jest Wasza produkcja i można nadrobić nieco odpowiedzi

ale nie ma to, jak Was poczytać, więc wstawajcie, bo u mnie działa wypite mleko i idę spać