reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hej :*
Dobra poszedł pojeżdzić na motorze więc mam spokój :)

Kropeczka ja mam do zrzucenia jakieś 15kg znaczy tyle bym chciała :) i tak do czerwca. Zaczeła dzisiaj właśnie jem musli z jogurtem naturalnym.

Gaja jestem za !! Ja już zaczełam a Ty jak tam? Trzymasz się właściwego toru? Jeszcze nie ćwiczyłam ale mam zamiar to zrobić na 100% dzisiaj :)

Jolit@ nie denerwuj się :) mała jeszcze chwile i się znowu przyzwyczai a Ty nas nie zostawiaj i pisz pisz pisz ;*

Mateuszkowa pewnie sprząta od rana? :))

Toxicstar co Bułgar na śniadanko przywiózł? :))

Dziewczyny trzymajcie kciuki o 9 będą listy czy Jasio dostał się do przedszkola :D ;) czuje że nie ale się i tak denerwuje ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Alusia ja już steper zaliczyłam, jeszcze śniadania nie zjadłam bo nic dietetycznego w domu nie mam:confused2: Także pewnie jak wyjdę na zakupy to coś kupię sobie:tak: póki co 2 kawa leci sobie;-)

No ja zjadłam bo jak nie zjem śniadania to potem cały zień chodze i podjadam ;)
Na obiad sobie zrobię sałątke z pomidora, rzodkiewki i ogórka :) i na kolacje też ją zjem :))

a ja chyba zrobię sobie pieczone pomidorki, gdzies jakiś przepis miałam:tak:
Zresztą obaczy się hehe.
A kciuki za przedszkole zaciśnięte bo wiem jak ciężko się dostać, nawet jak obydwoje rodzice pracują:sorry:

dzień dobry

widze, że grupa już jest :-)

Toxi a mnie ladnie opala na brązik ciemny ;D ale musze dawkowac uważnie, bo inaczej jest troche czerwono - ale brązowieje :-) co dobrego na śniadanko ?:rofl2:

Kropeczka hahahaha boskie sa Twoje synki :-D:-D mój dziś mamusi zrobił niespodziankę i wstałam tuż przed 8.30 !!!!!!!!!!! ostatni raz tak sie wysypiałam jakieś 3 mc temu :sorry::sorry: o tej karnacji skąd Ty to wiesz?? ja to zawsze myślałam, że takie z ciemna karnacją, ogniste brunety, maźną usta czerwienią ognistą do tego i biora wszystko co mają :-D:-D:-D:-D chciałabym tak, no ale.. :sorry: co do prysznicowej tancereczki, no to wiesz jak to wygląda? ;D drzwi do kabiny sie tak ładnie rozsuwają na półokrąglo :-D co do biegania ja będe ( i wolę ) sama, będe biegac wzdłuż ruchliwej 3pasmowki ( tak! sa takie drogi w Krakowie ;-))) ) ale po drugiej str. jest AWF więc dużo biegaczy czasem, i rowerzystów.. :tak:

Gaja, ja mogę się dołączyć?? wczoraj powiedziałam mężowi, że od dzis dieta!!!!!! no zobaczymy - chce zrzucic te 2-3 kg w miesiąc! a biegac ide już dziś - póki co :-D

Jolit@ z przedszkolem będzie OK, mysle, że jeszcze z tydzień i dziecie Cie "opuści" :-) co do solarium, byłam pare razy i nigdy więcej - opaliło mnie na pomarańczowo :eek::eek::eek:

Alusia nie sprzątałam tylko spałam, ale masz racje trzeba ogarnąc bo syf ... łazienka cała , ale nie umiem teraz tego dobrze wysprzatać bo mały nie daje:eek::eek::eek:, ze śniadaniem mam jak Ty, jak nie zjem to potem jestem jak odkurzacz.. więc jem.. nawet takie wieksze niż pół kromeczki, czemu się nie dostał? bo Ty nie pracujesz??? cholerka.. :/ a nie dało sie "zaznaczyć" że właśnie szukasz alebo czekasz na odp. ??? :/ :*

Edysiek :-)

Dzień Dobry. : ) Dziś na śniadanie miałam croissanty z dżemikiem. : D Dziś jeszcze przywiózł Maksiowi śniadanie, jogurciki. Haha. : D I misia mu. Podobało mi sie to. ^^

Miałam coś każdej odpisać ale zapomniałam. : P

Alusia a na liście rezerwowych jest? i na którym miejscu jeśli tak?
Niestety tak to jest jak jedno nie pracuje to dziecku o wiele trudniej jest sie dostać:confused2: Ja jak nawet pracowałam to Ola sie nie dostała tylko mój tato ubłagał dyrektorkę przedszkola bo akurat u nich instalację elektryczną kładł i dodała ją do listy a tak to nie wiem co bym z nią zrobiła jak ja prawie do 17 w pracy byłam:eek: A najlepsze jest to, że dzieci lekarzy, sędziów, nauczycieli, policjantów, urzędników zawsze praktycznie u nas się dostają gdzie to właśnie ich stać aby wynająć nianię a tych co mierne groszę zarabiają na produkcjach nie mają praktycznie z czego niani zapłacić to tacy w ostatniej kolejności się dostają:no:

Mateuszkowa jak najbardziej zacznij z nami od nowa :)

Gaja nic takiego nie pisze jedynie że 30 kwietnia można się strać dostać do dodatkowej grupy tylko wtedy to wynosi jakieś 300zł to tyle co klub malucha ;/
Ah trzeba mieć znajomości żeby teraz żyć u nas w Polsce ;/

Kochana a ja mam pytanie z innej beczki. Chcemy jechać na weekend majowy gdzieś. Polecacie coś?

reklama
nie wiem ja wstawic zdj do grupy, a nie chce go zamieszczać na str internetowej żeby zmiejszyc :eek::eek:

mam terror z dzieckiem w domu
nie wiem co sie dzieje mu

Do góry