reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ja też jestem co do tego żeby założyć grupe i tam wstawiać takie zdjecia bo tutaj trzeba usunąć i nie wszystkie mają możliwosc zobaczyc i ocenić. A napewno mniej będziemy się czuły skrępowane jeśli tylko my bedziemy oglądać takie zdjęcia.

Jolit@ to ja zaczne od dzisiaj kręcić od jutra dieta i koniec !!

Aaaa jak macie możliwosc to golądajcie dzisiaj Uwage na TVN bo będzie o psie na skrzyżowaniu :)

reklama
Edysiek jestem za:tak:

mój synek już śpi :-) ja chyba zaraz pójde się wyszorować :-Dmiałam nadzieje, na romantyczny wieczór ale najnormalniej mi sie nie chce :eek: a może to nie normalne ??

Jolit@ jak stoję to jest ok, ale jak siedzę to od razu fałdka się robi.
No i chciałabym żeby był jedrniejszy i wogóle, ale i tak już nie jest źle.
Jak każda z nas mam jakieś ale do swojego wygladu
ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

no to czekam na odpowiedź w sprawie grupy i rozumiem, że wszystkie tu obecnie piszące miałyby w niej być ?

Mateuszkowa u mnie też chlopaki już spią.
Ja też liczyłam na miły wieczor ale moj pojechał po motor i jak dzwonił to mnie wkurzył to niech spada !!

Alusia hahaha a co on zrobił znowu ??;-)) niedobry pan mąż.. mój mnie tez wkurzać zaczął.. :confused2::confused2:

bo to jest tak:
wiecie o czym marzy każda dziewczyna?
nie o idealnym chłopaku
o tym, żeby jeść tyle słodkiego ile chce i nie tyć
hihihihihihih ;-)

Mateuszkowa, zdjęcie z Maksiem to tak dla porównania wstawiłam. :D Żeby widać troche tam było jakie monstrum ze mnie było. :D Co do blondu to wiem. Ogólnie jestem ciemny blond tak naturalnie, ale lepiej się czuje w ciemniejszych. : P Ogólnie w ciemniejszych włosach wyglądam super, ale w lato jak jestem opalona. : P Ogólnie to ja jestem blada jak ściana biała.

Edysiek, śliczne masz ciało! Też bym chciała być taka chudzinka. : <

Alusia, najgorsze jest to, że ja sama tego nie widze! XD

Jolita, bułgar ma na imię Aleksandar. : ) Czemu bezimienny, może będzie ojcem moich kolejnych dzieci, hahaha. ^^

Ostatnia edycja:
Ja tam dzisiaj na nic nie licze, bo jak mój wróci z pracy to ja juz będę lulać :tak: Musze jeszcze weekend odespać.
Wczoraj w nocy nie mogłam spać, bo mnie tak nogi bolały. Nawet śnilo mi się, że nie mogę chodzić, bo mnie noga boli :rofl2:

Toxi i tak chyba Bułgar juz pozostanie Bułgarem :-)

Alusia ogladam Uwagę no i piszę

Ja już dzisiaj nie jem kolacji, bo sie ciastem objadłam, weselnym a jakby :tak:
Jeszcze mięcha dali, to i dziś i jutro nie muszę gotować ;-)

Toxi tak sie przyjrzałam Twoim zdjęciom i chyba najlepiej wyglądasz w takim kolorze wlosów jaki masz w awatarku :tak: Taki pomiedzy, nie za jasny, nie za ciemny.

Idę sie kąpać, pa.

reklama
Edysiek, w takim najlepiej się czuje. Ale takiego nie da się chyba kupić. Na bardzo ciemny blond albo capuccino farbuje i potem do takiego się zmywa. Nawet jak jaśniejsze kupywałam to były ciemniejsze od tego co mam na awatarze. : P

Do góry