reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia jak dla mnie masz boskie ramiona i nogi - zazdroszczę a brzusio??? Przecież ty dwoje dzieci w krótkim odstępie czasu urodziłaś:-) Myślę, że Ty nie masz co się mocno odchudzać tylko popracować nad brzuszkiem i będzie miodzio:tak:

Kropeczko ja cię pikole ale szkapinka na zdjęciu byłaś, nawet nie wiem czy jak na mój gust nie za chuda nieco ale to tylko moje zdanie, mam nadzieję, że się nie gniewasz:zawstydzona/y:

Ja tak na pocieszenie jedyne zdjęcie kiedy super wyglądałam to mogłabym wkleić z liceum ale twarz już i tak ta sama nie będzie i nie ma mnie co motywować zdjęcie kiedy to żadnego dziecka mój brzuch nie nosił - to inna bajka:tak: Także takiego bardziej aktualnego motywacyjnego zdjątka nie mam;-)

reklama
Kochane dziękuje za miłe słowa ale mi się moje cialo ogolnie nie podoba.... Ale teraz siedze i doszlam do wniosku ze od jutra definiktywnie zaczynam się odchudzac i prosze Was. Wspierajcie mnieee :)

Jolit@ jak bedziesz to napisz czy na moj brzuch faktycznie ten hula hop pomoze bo Ty kręcisz ale nie wiem jaki mialaś i masz brzuch :*

Jestem już, koniec pracy. eh. Aleee mnie plecy bolą od tego siedzenia. *_* Wy tak o tych zdjęciach aż mi się przypomniało że swoje miałam wstawić before/after, haha. :-D:-D to macie :
DSC08350.jpgDSC08352.jpgObraz 060.jpg

czuję się jakby ktoś mnie do pralki wrzucił na podwójne wirowanie. *_*. Bułgar będzie nie długo. Jak przywiezie coś słodkiego to chyba zabije xD

Alusia zacznij hulac i bedzie git :tak: ale minimum 20 minut dziennie trzeba :crazy: niestety... a buzke masz naprawde sliczna ,wydajecie mi sie podobne z Mateuszkowa ;-)
Kropka Ty na tym zdjeciu 60 kg. mialas??:szok: 50 bym dala... takie czyste i niewinne to zdjecie ;-) jak ta biel ...

Taaaak, moje Drogie, miałam na tym zdjęciu 62/63 kg, może dlatego tak szczupło wyglądam, bo byłam mocno opalona. I pomyśleć, że tyle ważyłam kilka miesięcy przed zajściem w ciążę.... :/ eeeehhh.... można wyglądać przyzwoicie po urodzeniu dziecka, i w dodatku - uwaga! - na zdjęciu nie mam biustonosza :tak:nie odpuszczę diety, dopóki nie dobiję do 64 kg.
Bardzo dziękuję, za wszystkie komplementy pod adresem zdjęcia,​( Gaja - wcale się nie obrażę na chudzinę) nie mogę się doczekać, kiedy zaczniecie je pisać po zakończeniu mojej diety, mam nadzieję, że dotrwacie, tu na forum :-D

Kropeczka chciałąbym mieć tyle samozaparcia w sobie co Ty :* może podzielisz się swoim?

Toxicstar to Bułgar zrobi Ci masaż Kochana ;* :* a że zmęczona to dobrze :) przynajmniesz wiesz że pracowałaś ;) a co do zdjęć to widać różnice i to masakra. Naprawde wielka różnica :) super teraz wyglądasz :*

Jolit@ to mowisz że jak bede kręcić 20 min dziennie to naprawde da efekty? A po jakim czasie??

Edysiek jaka Ty jesteś chudzinkaaa !! Nie masz żadnego rozstępu na brzuchu? Maaaaaaaaaatko jak ja zazdroszcze. Nie nie nie. Naprawde jesteście dla mnie motywacją i biore się za siebie. Czekam na "Na wspólnej" i będe kręcić hula hopem

Kurka jakie negliże :-D:-D:-D

Toxi jedno jest pewne w blondzie Ci lepiej :-D:-D:-D:-D no i masz czym się motywowac, a zdj z dzidziusiem jest stare :p :p :p

Edysiek co za komplecik :-D:-D chudzino Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jolit@ mówisz, żeśmy podobne? hehehhehe:-D:-D

Kropeczka, wszystkie wracaja do tego jak było przed, ale coś za coś :tak::tak: przecież dzidziusie były pokaźne jak sie rodziły a nie jakieś okruszki, tak ???? mój był najwiekszy w tamtym czasie jak rodziłam na mojej sali, wyglądał jak miesięczne niemowle :-D:-D wiec ktoś musiał go jakos nosić pod serduchem :tak:

ja nie wiem, może wstawie coś jutro jak zrobie, nie obiecuje!!!!! ale postaram się :tak::tak::tak:

edit: chociaż tak sie Toxi przyglądam i czy ja wiem.. ? ten ciemniejszy:tak: tez fajny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edysiek co Ty chcesz od swojego brzucha??? :eek: przeciez wszystko z nim w porzadku.
Z Toba Toxi tez wszystko w porzadku.A jak Bulgar ma na imie??:-D czy narazie wolisz by pozostal bezimienny??;-)

Alusia u Ciebie efekty beda szybko :tak: u mnie trudno mowic po jakim czasie bo ja zaczelam krecic ,takie te since mialam wielkie to przestalam,potem znowu zaczelam i znowu przestalam.........tak od dwoch tygodni dopiero systematycznie krece.Boczki mi zlecialy i jakas wezsza w tali sie zrobilam ;-)

Ide moje dziecie kapac i klasc spac...

reklama
Toxi naprawde widać różnicę :tak: oczywiście na plus

Alusia dzięki :-)
Rozstepów nie mam, akurat w ciąży brzucho miałam duży ale ciągle się smarowałam i udało mi sie uniknąć
Mam troche na biodrach, ale to z czasów dojrzewania.

Kurcze jakoś tak dziwnie takie fotki wstawiać :eek: a jeszcze komórką robione :baffled:
Normalnie jak jakieś dziewuszysko co sobie na NK sweet focie wstawia :rofl2:

A tak apropo fotek, to może coby tutaj dla wszystkich nie były widoczne to bedziemy na grupie dawać
No to trzeba by taka grupę załozyć, ale tylko na zdjęcia.
Plotki zostawi9my na otwartym, bo tak lepiej.
Już raz tak było, że przeniosłysmy się z otwartego na grupę i skończyło się tym, że i jedno i drugie umarło :no: co nie Joluś ;-)

Do góry