reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
A ja nie mam już siły patrzeć na siebie w obecnej wadze ;) a tak poważniej - wisi i w szafie i gnije tyle fajnych ciuchów... tęsknię za nimi :tak:
Alusia - na razie jest dość zimno, poczekaj, aż zrobi się prawdziwe lato, wtedy człowiekowi mniej się chce jeść. Ja już w ubiegłym roku w sierpniu byłam na dobrej drodze: ważyłam 77 kg i... znów przytyłam do tych 85 ://// teraz już nie odpuszczę.

Alusia nawet się nie waż :evil: bo Cie postraszę jak Mateuszkową ostatnio :-p
Fajna z Ciebie babeczka, nóżki masz zgrabne a nad brzuszkiem można popracować i będzie git :tak:

Kropeczka czyli to Ty o 16 kg lżejsza tak ? Bo niezła laska na tym zdjęciu

A co do wyjazdów bezdzietnych, to nie dla mnie bo jakoś wtedy źle się czuję :no: nie umiałabym wypoczywać bez córci.

No a zumba taka jest, że całe ciało od razu się rusza.
Alusia ja ściągałam sobie filmy z zumba z chomika, ale na you tube też masz sporo.

miałam nie pisać.. ale..

nie da się!!!
wy, wy, wy niedobre!!! :-p:-p:-p:-p

Kropeczko Ty chudzino!!!! to jak nie teraz tak wyglądasz to jak ?? aha, masz dłuższe wlosy :-p:-p

Alusia te zdj nie da sie otworzyć, ja chce zobaczyć!!!:-:)-:)-:)-:)-( obie zrezygnujmy, dziewczyny tez pojda i bedzie "super" ... oj tam, oj tam.,. ja już nie wiem co z sobą mam, moje diety NIE ISTNIEJĄ! dziś paczka chipsow i pół czek irish cream... :confused2::confused2::confused2: nie chcem ale muszem - woła mój żołądek..

Edysiek ja jakoś do tej zumby przekonac się nie mogę.. :eek::eek:

Mateuszkowa - ja też się nie mogłam przekonać do zumby, jakieś wygibasy... ale ja nie mogę nie ruszać się codziennie, a przy tej pogodzie - nie będę latać gdzieś w deszczu, zaraz przypląta mi się jakieś grypsko, no i z dzieciem nie ma kto zostać, moja mama opiekuje się też córką mojego brata.
Włączyłam dziś lapka na youtube z zumbą ale bez dźwięku, a na uszach miałam MPeka, no nie mów, że taki numer Cię nie rusza z miejsca:
Beautiful Things by Andain Full Video HQ - YouTube

Ja nie mogę przy tym usiedzieć... a wyglądam tak, jak na zdjęciu, ale bez pasemek, całe włosy ciemne no i dodaj do tego jakieś 16 kg :tak:

jestes! poszłam tylko kupe zmienic małemu heheh i już 3 posty :*

Alusia, jaka Ty masz twarz śliczną :-)) uda mamy takie same, bez dwóch zmian, a brzusio...hmmm..no własnie nad nim trzeba się skupić, to co z tym hula hop Twoim ????

Edysiek BB jest jak czekolada :-D:-D:-D

kropeczka no nie rusza:eek::eek::eek: mogłabym to sluchac w samochodzie jadąc gdzieś w sina dal..kurde zastała mi sie dupa :eek::eek::eek: niech ten deszcz odejdzie precz i ide biegać!!

edit: Alusia najlepsza jest ta raczka twojego synka na 2 zdj ;D :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to na pewno Mateuszkowa masz jakieś inne, swoje numerki, które Cię kręcą! Nie mylić z numerkami, które można wyczyniać z mężem ;p;p;p
Natomiast samej zumby nie wykonywałam tak, jak w Ytube, robiłam co chciałam, wszystkie narożne ściany łączące przedpokój z pozostałymi pokojami, to były moje "rury" - hahahahah, panie z klubów nocnych mogą do mnie przyjść na korepetycje ;-);-);-)
Alusia - która z nas po urodzeniu dziecka nie miała brzuszka? ja też mam, zwłaszcza, jak się nawpycham na maksa to wystaje mi taki 4 miesiąc ciąży...:szok: u Ciebie jakieś 10 kg mniej i będziesz taka chudzinka jak ja na tym zdjęciu albo i większa! Pyszczuś - śliczny!
Idę kąpać dzieciątko, później zajrzę do Was, tylko nie naprodukujcie znów 6 stron... ;p
Edysiek - racja, jak mnie nie ma w domu tak jak dziś do 13-stej, to nic tylko myślałam po powrocie, jak tu zajrzeć na chwilkę do Was... jak czekolada, faktycznie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kropeczka nie no masz racje, ale ja taka rurowa nie jestem ( chyba?? :p ) co najwyżej szybe z kabiny zmieniałam na rure przed mężem buahahahahah dobra cicho już :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p zaczne biegac to się wyzwole, kiedys biegalam na zawodach - moj dystans 300 metrów :tak::tak:

Do góry