reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja, masz budowe lekkoatletyczną jak dla mnie - ale ja się nie znam, cxo ty chcesz od cycków - przynajmniej nie będa Ci wisiały jak u murzynki później ;-)) nie jest źle!!!!!!!!

a strój..hmm.. może szorty zamiast majtek ??

i za odwagę :* ja chyba nie wkleiłabym zdj :zawstydzona/y:

aha, brzusio masz płaski, widac mięsnie, nawet jak stoisz bokie :tak:

reklama
miałam szorty i jeszcze gorzej wyglądam, dlatego pareo chcę kupić mam uda straszne:-(

e tam odwaga a czemu mam akurat was się wstydzić? to moje małe kroczki ku samoakceptacji

Gaja, ja uważam, że to odwaga, niby jesteśmy tu takie "zamkniete między sobą" ale jak dla mnie to duży krok, wkońcu wystawiasz sięna krytyke innych
a uda, no cóż, no masz masywne tak jak sama pisałas, ale może z przodu/z tyłu tak nie wyglądają ??poza tym gdzie Ty masz cellulit ??? mi to byłoby widac jak tak bym stała..masakra ;((

i nie przejmuj się kochana, bo jestes super laska :-)

no uda zawsze miałam i mieć będę taka moja uroda i na siłę nic nie zmienię, muszę to zaakceptować:tak: Z przodu wyglądają gorzej bo jak :-pkiedyś pisałam mam nogi iksy rozchodzą się od kolan i kurka te uda wyglądają na potężniejsze jeszcze bo nie tworzą tzw łezki pięknie tylko powyginaną kaczkę

A z innej beczki pytanko mam: na komunię chrześniakowi kupujemy te łyżwo-rolki i do tego chcę mu taki srebrny łańcuszek z nieśmiertelnikiem kupić (bo mój bratanek to taki męski modniś) i z jednej strony chcę wygrawerować jego imię, grupę krwi, ksywkę i miasto w którym mieszka a na drugiej stronie cytat: "Są rzeczy, w które trzeba wierzyć, by je zobaczyć." Czy to dobry pomysł? Będzie zadowolony?

Ostatnia edycja:
Gaja :tak::tak:dobre podejście :tak::tak:super prezent, a grawer miażdzy :tak::tak::tak:

kurka gdzie reszta??
ja już nie pisze nic do wieczora bo się stałam dziś nadaktywna:-D

dziękuję to w takim razie mu to też zamówię:tak:

A właśnie ja dziś mega aktywna bo Maks śpi a ja kurcze siedzę przed kompem i nie wiem co ze sobą zrobić, poćwiczyłam, popatrzałam sobie na all te nieśmiertelniki i kurcze trza po Olkę iść a nie mam jak jej odebrać:baffled:

Ok tata podjechał to poleciałam po Olę :) A Maksio sie obudził i wyje, oj humoru to on nie ma

Ostatnia edycja:
Gaja gdzie Twoje zdjecie? ja nie widze... a Olke masz w przedszkolu do 13:00??
Do mnie kurcze tez pani zadzwonila o 12 zebym przyjechala...ale nic sie nie dzialo,wiec nie wiem czemu tak...normalnie ma byc do 14:00.

edit.
A z tym prezentem dla bratanka to swietny pomysl :tak:

A ja sie nazarlam...truskawek :sorry: normalnie to kupuje truskawki tylko gdy jest sezon,ale dzisiaj tak cos mnie naszlo...a jakies takie papierowe te truskawki,sztuczne,ale kalorii maja tyle co nic a zapchalam sie nimi...czekam na czerwiec to codziennie bede truskawy zajadac:tak: uwielbiam!!

Ostatnia edycja:
Jolitko bo ja po godzinie wykasowałam fotkę co by nikt więcej nie zobaczył przypadkiem:-p

A Olka w tym roku do 13 bo u nas za godziny sie płaci od 7-12 darmowa (tylko wyżywienie) a od 12 jest 2 zł za godzinkę, więc ja do 13 dałam na razie ale od nast roku szkolnego będzie do 15:tak:

reklama
Do góry