reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dzień Dobry. : )

od 5.30 nie śpie. -,- Śniadanie przyjechalo, eh. Szkoda, że jeszcze nie przywozi mi obiadów i kolacji. ^^

Taaak tak macie racje, wiem. : ) Po prostu silniej odczuwam chęci podczas @. : D

i tak w ogóle to od dziś pracuje. : P o 8 miałam pierwszą klientkę. eehhśś.. ^^.

zaraz trochę poćwiczę, do 12 mam czas.

reklama
Czesc
Mnie nie bylo bo weekend na zewnatrz spedzilam-nie w domu :-) ale oczywiscie czytalam Was.
Odstawilam mala do przedszkola na 9 ...godzine tam z nia posiedzialam,bo ta przerwa co byla jednak zle na nia podzialala...w ogole nie chciala do tego przedszkola wejsc,musialam ja wniesc :sorry: pozniej nie chciala sie rozebrac,a jak juz weszlysmy na sale to z dydem w buzi siedziala obok mnie ....... Teraz znowu siedze jak na szpilkach i czekam na telefon.

Tyle naskrobalyscie,ze zanim wszystko poczytalam to juz zapomnialam do czego mam sie odniesc ... wdrazam sie na nowo.

Napisze tylko tyle,ze kocham moje kolo,brzuszek mam po nim coraz ladniejszy.
Gaja a Ty moze mylisz galarete z jedrnoscia??;-) mi tez uda lataja i brzuch ... ale nigdy nie myslalam,ze mam galaretowate cialo przez to :-D

Gaja, kurka to zabraklo mi juz pomysłow :sorry::sorry::sorry:

Toxi i jak ??? klientka zadowolona ???

Jolit@ morał z tego taki, że musisz być tu caly czas :-D:-D:-D:-D:-D ja tez mam galarete :eek::eek: dla mnie jędrność, to taka napięta skóra , która nie rozpłaszcza się na udach jak siadam, że wygląda jakbym miała 3 albo 4 nogi :/

Gaja a Ty moze mylisz galarete z jedrnoscia??
wink2.gif
mi tez uda lataja i brzuch ... ale nigdy nie myslalam,ze mam galaretowate cialo przez to
laugh.gif

nie ja mam takie galaretowate, do tego cellulit to w ogóle jak stara baba wyglądam:baffled: w zeszłym roku całe lato na plaży i nad morzem przesiedziałam w spodniach i bluzce:eek: nie miałam odwagi się rozebrać, nawet do wody wchodziłam w rybaczkach za dziećmi:-p
Mówię wam straszną schizę po urodzeniu Maksia dostałam:sorry: Toż ja się mniej wstydziłam jak miałam te 20 kg więcej, nie wiem co się ze mną porobiło:eek:

Gaja, kurka to zabraklo mi juz pomysłow
sorry2.gif
sorry2.gif
sorry2.gif

szczerze to mi też haha:-D u nas po rozłożeniu tapczana jest tak z 1,5 m na 50 cm miejsca hehe:-D a i jak złożony to wąsko po prostu.
Ale jakos dajemy rady, dla chcącego nic trudnego:-p

Ostatnia edycja:
Gaja, powiem tak, że piasek + woda słona + słońce = jędrniejsza, gładsza i opalona więc bardziej apetyczna skóra :-):tak::tak::tak: wiem, bo po wakacjach przed urodzeniem Mateusza, przez tydzień móje uda i mój tylek "odmłodniał" hahaha ;D ale to było po 40 stop ( kocham ) i woda baaaaaaardzo słona:sorry:

No bardzo słonej wody u nas nie zaznasz a za granicę to w najbliższych 10 latach się nie wybieram:-p Ja tylko Polskę znam, nigdy poza nią się nie wybierałam

Mateuszkowa no ok. to ja tez mam galarete,ale mi ta moja galareta nie przeszkadza :-) moze dlatego,ze nie mam rozstepow ani cellulitu to moja galareta inaczej wyglada??:-D
Pogadalam teraz z siostra przez tel. ale tak w stresie z nia gadalam,bo zajmowalam linie i panie przedszkolanki sie dodzwonic nie mogly :baffled: ale chyba nie dzwonily... kuzwa,zamiast cos robic to tylko siedze i na tel. czekam ... martwie sie o to moje dziecie,no :-(

Jolit@ ano widzisz gdyby nie mój cellulit i rozstępy tez pewnie przychylniejszym okiem patrzałabym na siebie:tak: A tak mam full zestaw szpecących mankamentów urody

gaja, wiem wiem, chodzi mi o to, że Ty nie masz sie czego wstydzić, nie takie wieloryby chodza po plażach i nikt ich ratowac nie ratuje ;-) ( nie wrzuca do wody :p )

Jolit@ będzie dobrze :*:*, ja mam cellulit na galarecie udowej :crazy: może o to chodzi ???

reklama
Mateuszkowa, zadowolona, zadowolona. Przynajmniej tak mówila i wyglądała. : D

Maksio mój dziś ma jakiegoś doła. Siedzi przed bajkami jak zahipnotyzowany. *_* W sumie ja też jestem jakaś taka byle jaka.

Do góry