M
Mateuszkowa
Gość
dzień dobry
pożarłam się z meżem wczoraj

niech spada!
pranie już się kończy prac, zmywara włączona, ogarnięte conieco, ja dokańcxzam śniadanko - kanapeczki z jajcami mniam!
Gaja, ale w TEN sposób też spala się kcal i dodatkowo ćwiczysz wszystkie mięśnie

nawet nie mów, że po 30stce z wagą gorzej bo to już niedługo 

kropeczka, czyżby narcyzmem zasiało ?? ;D kochana, tak Ci sie wydaje, że sam polezie ;D zacznie sie bieganina za nim na całego ;D a nie probowałaś go przetrzymać jak wymusza?? ja to zastosowałam i jest w porządku , chociaż wiele mam jest zapewne na NIE, ale musiałam - było źle, siku iść nie mogłam bo ryk niemiłosierny, poryczał ze 3 razy i zobaczył, że to nic nie daje, serce mi pękało ale teraz jestem dumna, że dałam rade , mój nie cycusiowy, z zasypianiem nie jest źle bo sam usypia od pół roku ! ale wstaje co chwile, i trzeba go doglądać - siedzieć skitranym za łóżkiem w pokoju
- usypia sam średnio po 10 min., oczywiście jest tak, że dalej wymusza, ale już nie na taka skale jak kiedyś, najgorzej jest po jakichś odwiedzinach, lub imprezach chociaż z góry zaznaczam, żeby nie przekazywali go sobie z rąk do rąk, to i tak troche marudzi w następnym dniu
i tylko niech nikt nie myśli , że ja swojego dziecka nie kocham, nie przytlam, leży ono samo, ryczy to ryczy, bawi sie to bawi, o nie, poprpostu nie daliśmy sie sterroryzować niemowlęciu
co do zdjęcia - pochwal się :-))
Toxi, toz to wyczucie miał twoj P. eh niestety ale Twoj Bułgariniu ( jak slodko
) będzie musiał wiedzieć, że co jakiś czas ten facet będzie sie pojawiał..
, co do "pszczółkowania" to daj mu poczekać
niech się zaślini do granic możliwości 

super że zabkli wychodza, nam pchaja sie dwie górne dwojki naraz a jedynek nie ma ahahahaha będzie wampir ;D
Edysiek czekamy :-)
Jolit@, Alusia? :-)
pożarłam się z meżem wczoraj

pranie już się kończy prac, zmywara włączona, ogarnięte conieco, ja dokańcxzam śniadanko - kanapeczki z jajcami mniam!
Gaja, ale w TEN sposób też spala się kcal i dodatkowo ćwiczysz wszystkie mięśnie

kropeczka, czyżby narcyzmem zasiało ?? ;D kochana, tak Ci sie wydaje, że sam polezie ;D zacznie sie bieganina za nim na całego ;D a nie probowałaś go przetrzymać jak wymusza?? ja to zastosowałam i jest w porządku , chociaż wiele mam jest zapewne na NIE, ale musiałam - było źle, siku iść nie mogłam bo ryk niemiłosierny, poryczał ze 3 razy i zobaczył, że to nic nie daje, serce mi pękało ale teraz jestem dumna, że dałam rade , mój nie cycusiowy, z zasypianiem nie jest źle bo sam usypia od pół roku ! ale wstaje co chwile, i trzeba go doglądać - siedzieć skitranym za łóżkiem w pokoju

Toxi, toz to wyczucie miał twoj P. eh niestety ale Twoj Bułgariniu ( jak slodko

Edysiek czekamy :-)
Jolit@, Alusia? :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: