reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

dzień dobry

pożarłam się z meżem wczoraj:angry::angry::angry: niech spada!
pranie już się kończy prac, zmywara włączona, ogarnięte conieco, ja dokańcxzam śniadanko - kanapeczki z jajcami mniam!

Gaja, ale w TEN sposób też spala się kcal i dodatkowo ćwiczysz wszystkie mięśnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D nawet nie mów, że po 30stce z wagą gorzej bo to już niedługo :-D:-D:-D

kropeczka, czyżby narcyzmem zasiało ?? ;D kochana, tak Ci sie wydaje, że sam polezie ;D zacznie sie bieganina za nim na całego ;D a nie probowałaś go przetrzymać jak wymusza?? ja to zastosowałam i jest w porządku , chociaż wiele mam jest zapewne na NIE, ale musiałam - było źle, siku iść nie mogłam bo ryk niemiłosierny, poryczał ze 3 razy i zobaczył, że to nic nie daje, serce mi pękało ale teraz jestem dumna, że dałam rade , mój nie cycusiowy, z zasypianiem nie jest źle bo sam usypia od pół roku ! ale wstaje co chwile, i trzeba go doglądać - siedzieć skitranym za łóżkiem w pokoju :-D - usypia sam średnio po 10 min., oczywiście jest tak, że dalej wymusza, ale już nie na taka skale jak kiedyś, najgorzej jest po jakichś odwiedzinach, lub imprezach chociaż z góry zaznaczam, żeby nie przekazywali go sobie z rąk do rąk, to i tak troche marudzi w następnym dniu :confused2: i tylko niech nikt nie myśli , że ja swojego dziecka nie kocham, nie przytlam, leży ono samo, ryczy to ryczy, bawi sie to bawi, o nie, poprpostu nie daliśmy sie sterroryzować niemowlęciu :evil: co do zdjęcia - pochwal się :-))

Toxi, toz to wyczucie miał twoj P. eh niestety ale Twoj Bułgariniu ( jak slodko :-D) będzie musiał wiedzieć, że co jakiś czas ten facet będzie sie pojawiał.. :eek:, co do "pszczółkowania" to daj mu poczekać :p niech się zaślini do granic możliwości :-D:-D:-D super że zabkli wychodza, nam pchaja sie dwie górne dwojki naraz a jedynek nie ma ahahahaha będzie wampir ;D

Edysiek czekamy :-)

Jolit@, Alusia? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mateuszkowa ja wiem, że sex to dobry sport ale je np nie lubię być aktywna akurat w tym bo skupiam sie na tym jak mnie np cholernie nogi bolą (np na jeźdźca) niż na przyjemności, bo ja lubię szybko i niestety moje mięśnie po 10 minutach takiej jazdy wysiadają haha:-D:-D:-D Zresztą jakoś ostatnio nie czerpię z tego supe przyjemności, wszędzie dzieci, idą spać o 21-22 gdy ja już ledwo na oczy patrzę. Ech takie zero intymności i sex na "cichacza" żeby nawet sprężyna nie jękła w tapczanie:-p:laugh2:

A ja nadal śniadanie nie skonsumowałam, kawa chyba podrażniła mi pusty żołądek i wręcz niedobrze mi sie zrobiło:baffled: No nic wezmę i coś wcisnę w siebie

Gaja to Ty tak jak ja, 10 min to max hahahahaha ;-) ale zawsze gra wstępna może być dluższa i czemu to najpierw przyjemnie nie ma byc Tobie a później mężowi ?? :evil: stosuje taka "zasade" i polecam hahahahaha

ja zaczęłam pić mleko rano, zamiast wody, bo mój żoóądek już miał dosyć, zgaga taka jak w ciązy po wszystkim, a mleczko mmnie uratowało, najgorsze jest to, że przeciez mleko z kartonu jest słodkie i smaczne a ja mam jakies wyobrażenie o takim jak z woreczka, zagotowanym - dla mnie śmierdziało ;D jeszcze z kożuchem, bleeeeeeeeeeeee i mnie odrzuca zanim je sobie naleje do szklanki ..

no u nas teraz sex to taki na łapu capu:sorry: ot zaspokojenie potrzeb typowo zwierzęce:-p ech ale zawsze tak po jakiś 2-3 latach znów jest super tylko ja się zastanawiam gdzie Maksa "wykopię" później, bo każde ma swój pokój i nie ma gdzie:eek:

Gaja, no cięzka sprawa, tu juz z jednym jest ograniczenie, bo drze się albo cos chce akurat wtedy więc trzeba czas dobrze wydysponowac na TO, a co dopiero z taka zgrajka :sorry::sorry: przydałby sie wyjazd na wakacje we dwójke nawet na tydzień, dla poseksowania na zapas :-D:-D:-D ale tak to chyba nie działa :-D:-D:-D:-D

wiesz jak to mój T. mówi na zapas sie nie najesz:tak: a sami nie mamy szans wyjechać, kto z 3 dzieci zostanie? Na pewno nie moja mama a teściowa na codzień zgubiła adres do nas więc tym bardziej nie mamy na co liczyć:confused2:. Druga prawda, że po prostu wolimy jeździć z dziećmi bo oni na codzień nie mają żadnych atrakcji i wyjazdów więc mielibyśmy wyrzuty, że sami tak się relaksujemy:baffled: dziwne ale my tacy już jesteśmy, przyjdzie czas, gdy będą szczęśliwi jak na weekend gdzieś wyjedziemy ale póki co chcemy przy wyjazdach mieć ich przy sobie:tak:

Póki co myśle podobnie i chce każde wakacje, żebysmy razem spędzali :tak: no nic to pozostaje Wam, ukrywać się w spiżarkach, lazienkach, albo nastawiać budzik w nocy i przy świetle księżyca skonsumowac co trzeba, albo poprostu idź, do męża jak b,edzie sie kapal :p będzie 2w1 ;-)))))):tak::tak:

Kochana żeby to było z tą kąpielą takie proste:-p u nas co chwila dzieci się do łazienki dobijają jak nie śpią, Maks to cały czas wali w drzwi żeby go wpuścić:-p

Bosze muszę iść w piecu rozpalić bo zimno jak w psiarni w mieszkaniu:no: i śniadanie zjeść i na steper wskoczyć bo później chęci mi odejdą

Gaja, nie pomyślałam, że dzieciaki napastuja tak łazienke ;D;D a żeby nie skrzypiało w nocy to na podloge się przenieście ;D - polecam hahahaha ;-))

u mnie ciepło, chociaż pada okrutnie :eek: mały śpi a ja juz zjadłam jogurt .. hmm ..

pomęcze agrafke

dziewczyny, halo ???????? gdzie jesteście???

reklama
Do góry