reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa zrobie jak Olek pojdzie spać napewno :) ubiore jakas obcisła bluzke i zrobie w całej okazałości :) :*
A do przedszkola tak ten starszy synek :)

A co do seksowania to mnie moj męczył jak wrocił przed 2 w nocy z pracy :) i nawet obudziłam się w dobrym humorzeee :) ;*

reklama
Mateuszkowa, no chyba tak myśli. Ale z drugiej strony podobają mi się te pobudki. :) I wiem, że wtedy na pewno z wyra wstane, bo tak to zawsze rano dobudzić się nie moge, na śpiocha robie kaszke małemu, karmie go, kłade obok siebie i dalej śpimy *_*. A potem spać nie moge do 2-3. To nawet lepiej, że tak mnie budzi. :D I chodzę uśmiechnięta przez cały dzień. :D Ja też z kasą nie mam kolorowo w tym miesiącu. Zostały mi drobne, od poniedziałku prace dopiero zaczynam, coś tam na koniec miesiąca będę mieć. : P Ja zawsze staram się nie ruszać oszczędności, ale to jest dobre. Potem jak przychodzi bardzo czarna godzina to coś tam zawsze jest. xD No właśnie też tak myślę, żey poczekać na jego ruch. Bo nie wiem co by mnie czekało gdybym ja się odezwała. Może by mnie nawyzywał, albo znowu jego matka zaczęła by wydzwaniać i wyzywać mnie i moich rodziców. Oni są nieprzewidywalni. : P

Wy o seksowaniu a ja chyba muszę w wibrator zainwestować. :szok:

Alusia czekam:-D

Toxi oj tam oj tam, przecież @ masz ;D a co do wibratora to mój mąż miał juz setki pomysłów, że mi kupi:eek::eek::eek::eek: to mu powiedziałam , niech nie gada tylko kupuje :p ale nie doczekałam sie póki co
hahahahahahaha

Toxicstar jak bedziesz kupować wibrator to daj znać jaki ;d też sobie kupie. Moj też mi mowi że mi wibrator kupi bo jestem nie wyżyta no wiec sobie kupie i go postawie przed faktem dokonanym :))

A co do pieniedzy to ja nie zajmuje sie tym u nas w domu :) od tego mam męża :)

Alusia, podziwiam. : D W sumie u mnie w domu zawsze było tak, że jak tata przynosił pieniądze to dawał mamie od razu. A mama wszystko opłacała, zakupy robiła i w ogóle, o cały dom dbała i o wszystkich. I ja tak samo robiłam xD Nie no myślę, że wibrator zanim bym go kupiła to byłby już nie potrzebnyy... ^^

Mateuszkowa cieszę się, że choć troszkę na duchu cie podniosłam:tak: ja taka święta nie jestem hehe:-D owszem staram się ale wiem że to ponad me siły aby ze słodkości zrezygnować - kocham je:laugh2: dlatego staram się więcej ćwiczyć aby nie rezygnowac z tego co mi poprawia humor:-p
Właśnie zaliczyłam 1000 na steperku i 500 na agrafce jeszcze brzuszki i może wieczorem uda mi się drugą serię zrobić:tak:

Co do wyglądu ciała to Toxi ja też nie mogę na siebie patrzeć w lustrze w bieliźnie:baffled: Nie dość że cellulit to jeszcze uda masywne i trzęsące, brzuch to skóra wisząca - zwłaszcza jak usiądę albo sie nachylę:baffled: rozstępy na ramionach i podbrzuszu (tu winne nie ciąże ale moje dziecięce lata kiedy to rozpasłam sie w szybkim tempie). Na plaży to wstyd sie pokazać w tym roku inwestuję w dłuższe pareo, mam takie na biodra krótkie ale chcę takie co będę mogła na szyi też zawiązać jako taką a'la sukienkę:-p No i moja gęba też mi sie nie widzi, czasem jak sobie fryz zrobię i się umaluję to nawet sama do siebie mówię, że nie jest źle jak na 31 lat ale gdy wychodzę z domu i mijam te zadbane super kobitki to już jakoś ta pewność mi mija:sorry: Mam takie zachwiania tego humoru właśnie, tak jak kiedys Mateuszkowa pisała co z tego, że mąż mnie chwali, mówi że jak na 3 dzieci i wiek ponad 30 lat wyglądam super gdy ja bym chciała aby kto inny mi to powiedział - dziwne ale prawdziwe:tak:

Ech nie użalam sie już bo mnie tu od żali zblokują na forum;-)

Aaaaa co do wibratora mam ale jednak wolę prawdziwego członka hehe:laugh2::laugh2::laugh2:

Toxicstar ale to nie tak że ja nie mam dostępu do gotowki że tylko on nimi rządzi ;) dostaje tyle ile potrzebuje. Ale poprostu to on zajmuje się opłatami za kredyt i ogolnie za wszystko :)

reklama
Gaja no ja jestem ale dzisiaj faktycznie ciszaaaa :)
Edysiek jest usprawiedliwiona ale reszta gdzie? Pewnie teraz się zaczną odzywać jak ja jade na zakupy heh ;)) ;D

Gaja a jaka pogoda u Ciebie?

Do góry