reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia ja sobie poczytalam te opinie o produkcie na tej stronie co link podalas :/ nie byly one zybt pochlebne :/

Trzebabylo mnie posluchac :-D ja juz tez mam doswiadczenie i wiem,ze nigdy wiecej sama w domu sobie blondu nie bede robic :no:

Raz mialam nauczke.

Edysiek na ktora jutro w kosciele?? teraz to jakos inaczej te wesela robia popoludniu,kiedys pamietam,ze zawsze jakos 10:00-11:00 sluby byly udzielane ....zajrzysz chyba jeszcze zanim spac pojdziesz??

Ostatnia edycja:
reklama
No więc kochane moje drogie !! LD
Mam białe włosy przy czubku potem pomarańczowe potem rude i na koncu brązowe !! :D
Nie wiem teraz czy jak jutro rzuce ciemny blond na glowe co mi wyjdzie hmmm :D

Jolit@ oj tam, oj tam ja sobie zrobie za jakieś 2 tyg :p mam dość fryzjerów !!!

edit: Alusia kup sobie jakąś mega dobra odzywke!!! bo będa ci się ciągnęły zapewne..
aha jak ja kiedyś zafarbowałam ciemny blond albo nawet średni na jasny blond to mi wyszły z poświatą zielone ... eh.. ;-) ale widac było tylko do światła i zmyło się nawet szybko :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa ja tam swoje wiem :-p bo tylko ja wiem jakie jajo sobie na leb zaserwowalam..a potem przymusowy braz na miesiac i kolejne rozjasnianie brazu w salonie....moje wlosy juz tez duzo przeszly ...nie chce ich wiecej meczyc ,tzn. i tak je mecze pasemkami ale to chociaz raz a porzadnie i po sprawie a nie...naloze sobie sama jakis szajs wyjdzie zle,trzeba poprawiac itd. teraz mam super fryzjerke,ktora robi bardzo dobrze a place jej polowe mniej niz u fryzjera musialabym.:-)

Jolit@ moze masz racje ale nie mam kasy na fryzjera :)) a odżywke mam porządna dzisiaj sobie kupiłam w hurtowni fryzjerskiej. Tylko teraz nie wiem co mam zrobić czekajcie zrobie jakieś zdjecie

Dobra zdjecia nie zrobie bo sama nie potrafie ;/
A po drugie są jeszcze mokre wiec kolor też troszke inny wychodzi

Ale tak mam u gory białe potem żółte potem ciemniejsze i poiwiedzcie mi co mam teraz zrobić? Jakaą farbe nałożyć żeby te doły rozjaśnic? Znowu rozjaśniacz??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wiem, że jest ryzyko, ale uwierz, że mam dość fryzjerów :( to już chyba z 5 raz jak zmieniam!! więc teraz wrzuce farbke:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

i tak jak pisze Alusia, kwestia kasy..heh ...

Tak,ja wam powiem,ze ja tez chcialam zaoszczedzic ...ale mi nie wyszlo (jak zwykle w zyciu ;)) bo ja farby kupic musialam dwie ,jedna 6€ a ze zle wyszlo to polecialam po nastepne dwie -to juz 24 :sorry2: i pozniej jeszcze musialam zaplacic za te brazowa...wiec prawie na to samo wyszlo ...no zaoszczedzilam troche :sorry2: a ile przy tym nerwow i stresu i zniszczonych wlosow??

alusia no moze ten blondzik zapodaj tylko na koncu poloz farbe tam gdzie najjasniejsze ??? nie wiem ;D konce sie najszybciej rozjasniaja/farbuja

No Jolit@ niby tak ale mi rozjaśniacz kupił mąż a teraz jedną farbe za 17 zł sobie kupiłam. Jutro jeszcze skocze po jakiegoś Garniera bo kupiłam pallet ale czytam że on wychodzi ciemny ;)

reklama
Alusia bo Ty zle zaczelas nakladac ten rozjasniacz...mialas zaczac od dolu :/ ..no ale juz pies pogrzebany.
Teraz sama nie wiem-chcesz miec takie biale wlosy od samej nasady?? chyba lepiej zebys dala cos ciemniejszego,jakis taki sloneczny,cieply sredni blond.Nie bierz juz teraz zadnego bardzo jasnego blondu bo bedzie jeszcze gorzej.

Do góry