Dzień dobry

Wreszcie mam chwilkę dla siebie bo od rana w biegu. Dosłownie, bo zaliczyłam 1 h 15 min marszu, bez Bartusia, ale w takim tempie, że po powrocie myślałam, że wejdę pod prysznic w ubraniu...
Dziś mamy dzień w domku, bo dziadkowie wędzą pstrągi na działce, więc nie ma kto zostać z dzieciem. pogoda byle jaka - pochmurno, 14 stopni, więc nie zawiozę Bartusia na działkę.
Nooo
moje Drogie, kto nie ma grzechów dietowych niech pierwszy rzuci kamień albo czekoladkę

Cały dzień potrafię się pilnować aż tu mniej najdzie, o 21 zjeść 1/4 makreli

staram się jednak tego nie robić, bo brak efektów mnie nie dopinguje, i zostanę w miejscu, a tu czas nagli, za chwilę urlop. Nie to co Wy, już wylaszczone.
Gaja - może na te małe niedoskonałości skóry jakiś kosmetyk? wygoogluj, słyszałam w Dzień dobry TVN, że mnóstwo kosmetyków można w domu zrobić np. zmieszać oliwę + fusy z kawy + namoczone w gorącej wodzie otręby i mamy peeling i maseczkę ujędrniającą. Mnóstwo jest takich przepisów, trza szukać, jak coś znajdę to wrzucę linka.
Toxi - na dzień dobry czooosnek???... a buziaka mu po nim dajesz?

przestań z tym wibratorem, żadna rewelacja, mój B. mi kupił po pierwszym roku związku, bo powiedział, że nimfomanką jestem chyba

ja twierdziłam wtedy, że tak, jestem, ale tylko jednego ogonka :-)
Uśmiechnij się znacząco do Bułgara, to południowiec też przecież, a oni do łóżka pierwsi, gorzej podobno z ich pracowitością ;-)
Alusia - toś narobiła sobie kolorków ho,ho... Nie wiem czy w Sferze jest jakaś bawialnia dla dzieci, wiem, że jest coś rodzaju Figlo, ale chyba pod kontrolą rodziców, trza sprawdzić na ich stronie w sieci.
Edysiek - ach, z tym moim chłopem.... wyobraźcie sobie, że w galerii handlowej albo w spożywczaku typu tesco czy auchan, to ja go błagam, żeby porzucił już regały z kosmetykami, alkoholem, sklepy z butami, jubilerów (maniak drogich zegarków) i drogerie... to ja proszę, żeby już jechać do domu albo iść na kawę bo jestem zmęczona
Mateuszkowa - daj znać, jak się sprawuje 360 st. tez o nim myślałam, kupiłam najpierw niekapek, który jest kapek