reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam i się pytam co tu u nas taaaka cisza zapadła???:-D

No ja wczoraj do popołudnia bardzo ładnie dietowo, za to wieczór rock'n'rollowy więc odpusciłam .
Najgorsze dziś jest to zatrzyamnie wody w organiźmie, nie wiem jak to u Was ale ja po takim piwkowym wieczorze rano jestem koszmarnie spuchnięta, nawet za dużej obrączki nie mogę ściągnąć z palca.
A propos, nie wiecie czy mozna zmniejszyć obrączkę, robiona na mnie jak ważyłam sporo powyżej 80 kg, teraz spada mi z palca i boje się że ją zgubię
Zapakowałam dziś na siebie te jeansy co Wam niedawno pisałam że za małe i muszą jeszcze poczekać i co się okazało??? Że są za duże...Narazie założyłam pasek ale jeszcze chwila trzeba będzie jakies nowe wykombinować, mam jeszcze jedne odłożone ale narazie nic nie kupuje bo to nie ma sensu. Postanowiłam że garderobę wymienie na stałe dopiero jak zakończę odchudzanie i ustabilizuję wagę:)

Miłego dnia, mi wieczór zapowiada się taki jak wczoraj....Więc raczej będzie bezdietowo...ale nic to, coś się nam od życia należy, nie??

Kupiłyście już kwiatki na cmentarze? Ja jak sobie podsumowałam to mi wyszło że w 100 zł moge się nie zmieścić...A Wy ile średnio wydajecie na znicze i kwiaty???

reklama
Szyszka obroczke mozesz zawsze zmniejszyc ale pod warunkiem ze jest zwykla, prosta bez ozdobien... jak ma jakies oczko, napis wygragerowany, jest dwukolorowa itp. to moze byc problem....
a ja kolejny rok wszystkich swietych spedzam w nl :-( ale juz powiedzialam ze za rok to juz obowiazkowo chce byc przy grobie swojego Taty! a tutaj to nawet niema jak odczuc ze to swieto... wszyscy normalnie pracuja, nigdzie nie ma zniczy w sklepach (choc kiedys chyba jeden gdzies widzialam ;-)) tylko halloween....

Szyszka ja mam ten sam problem ze spodniami. Cieszę się, że są za duże, ale nie wiem czy już kupić nowe czy jeszcze poczekać :rofl2:. Na razie tez noszę z paskiem. Może jak znajdę jakieś tanie to się skuszę. Niby mam jeszcze 3,5 kilo do zrzucenia, ale mam nadzieje, że w pasie zejdzie jeszcze kilka centymetrów, więc na chwilę to chyba nie opłaca sie kupować.
Ja myslę, że obrączkę można zmiejszyć, chyba że jest we wzorki.
U mnie z dietą na razie ok. Wczoraj nawet nie było 1000 kcal, po prostu nie miałam czasu. Dzisiaj już normalnie, jednak nie za dużo, ale jeszcze 2 dni wolnego, więc nie wiem co to będzie ;-)
My za dużo nie wydajemy na znicze, bo tutaj mamy tylko dziadków K. a nigdzie nie jedziemy, bo za daleko. Na szczęście i mam nadzieję, że jeszcze długo długo całą bliską rodzinę mam w komplecie.
Zyta przykro mi, że nie możesz odwiedzić grobu taty. U nas zwyczaj hallowen nie jest za bardzo popularny, w każdym razie ja tylko w telewizji widzę, że cos się w związku z tym robi :tak:

witam was dziewczyny

od jakiegoś czasu was podczytywałam ale sie nie odzywłam bo niemoglam sie zalogowac bo zapomniałam hasło i dziś po wielkich trudach udało mi sie zmienic hasło bo ja troche tempa jestem jeśli chodzi o kompa i jestem pod wrażeniem że macie tak skrzetnie wyliczone kalorie i waga leci w dól ja po mimo cwiczeń i ograniczenie jedzenia moja waga ani drgnie:wściekła/y::wściekła/y: niewiem co robie żle dziewczyny czy ja mogłaby do was dołaczyc w grupie to zawsze wieksza motywacja

witam sie :-)
bodzio zapraszamy w wiekszym gronie zawsze rażniej :tak:

szyszunia i edysiek no ciesze sie ze macie takie "problemy " ze spodnie macie za duze hehehe

ja tez postanowiłam nic sobie nie kupowac poki nie schudne bo to nie ma sensu

ale wiecie co waga z dzis rano (na czczo ) 56,1 :-)

wiecie co udało mi sie kupic eden fajny zestaw dla niuńki ...
tylko ciuszki sa od 92
a moja niunia nosi jeszcze na 86 ale to nic bedzie miała n apózniej
nie mogłam sie oprzec jeszcze internet mi sie zawiesił (mam bezprzewodowy)
ale jakos sie udało

SUPER ZESTAW jes/zima r.92-104 H&M NEXT ZARA (1886335794) - Aukcje internetowe Allegro

Bodzio witaj :-) Cierpliwości, na pewno wkońcu waga zacznie spadać. A długo już jesteś na diecie ? Wiesz jak się dokładnie liczy ile się je i zapisuje co się zjadło przez cały dzień to dopiero wtedy widać co jest nie tak.
Pchełka strasznie mi się podoba ten zestaw :tak: Kolorowy i gustowny, wcalę sie nie dziwię, że wpadł Ci w oko. Wiesz, że podobno po tym jak jest ubrana córka można poznać czy mama ma dobry gust ;-)
Ja niedawno wróciłam od rodziców. Byłam tylko z Angelą, bo chłop się na mnie obraził. Wogóle ma jakiegoś focha od kilku dni, ciągle mu coś nie pasuje, tylko że nie powie o co chodzi :evil: Jak wróciłam to go nie było, bo pojechał na ryby, za to podogę w kuchni wyszorował:tak:. Muszę go trochę porozpieszczać i zrobić coś dobrego do jedzenia, bo przez ta moją dietę już tak nie pitrasze jak kiedyś i musze to nadrobić. Wiadomo przez żołądek do serca :-D

edysiek mi tez sie strasznie podobał zwłaszcza ze moi rodzice zasponsorowali wnusi :-):-)

ja chciałam kupic jeszcze ten (napaliłam sie jak diabli na niego :tak:)

byłam skłonna duzo za niego zapłacic bo podoba mi sie strasznie

jednak .....

jak konczyla sie aukcja i chciałam zalicytowac wywaliło mi neta :szok:

zła bylam jak diabli cała sobota w dup....

ja wracam od ginka wszystko ok
podejzewa ze sie przetrenowałam na rowerku hehe

dziwczyny chodził za mna kotlet mielony :baffled:

kupiłam mielone z łopatki bo jest chude i sobie usmazyłam na patelni grillowej

dosc mam juz tej piersi z kurczaka ....
przejadłam sie

moze macie jakies fajne przepisy na fajny obiadek ???

PS. w Biedronce sa fajne patelnie do grilowania (taka kwadratowa ) za 14,99
kupiłam i naprawde jest super

bo wszedzie gdzie parze to grubo powyzej 50 zł trzeba dac :-(

reklama
Cześc dziewczyny:-D

U mnie dziś w końcu dietowo, nawet bardzo, prawie nic jeszcze nie zjadłam...
Pchełka ten Twój zestawik super, bardzo ładne ciuszki:tak:

Bodzio, witaj:-)

Zuzka, ja szczerze nie cierpię halloween, zwłaszcza że jest na dzień przed Świętem Zmarłych a u nas to takie duchowe święto.
Dziś kupiłam kwiaty na jutro, nawet mi się udalo dość tanio - po 10 zł i naprawdę śliczne:tak:
Miłego wieczorku ;-)

Do góry