reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ja siedzę w mistrzówce, teraz jest ze mna jeden mistrz, a jak jestem rano to jest 2. Czasem ktoś z produkcji przyjdzie.
Teraz jest spokój, bo już cała "góra" poszła do domu i nikt nic ode mnie nie chce. Robie sobie powoli to co mam do zrobienia.

A co robię. Muszę wpisać do kompa to co wyprodukowała poprzednia zmiana, ilościowo i czasowo.
Muszę dokładnie każdą paczuszkę rozliczyć i pobrać do tego wszystkie składniki. A że składniki też są u nas produkowane ( czyli te przyprawy które pakujemy sa u nas mieszane) to to też muszę powpisywać.

Muszę też posprawdzać wszystkich ludków, czy wszyscy są wpisani. Ale to nie ma nic do wypłat, tylko do produktywności.

To tak pobieżnie, mam nadzieję że coś z tego zrozumiałaś :confused:

reklama
Zrozumiałam zrozumiałam ;) wydaje się dość ciężką logicznie praca co ??
Właśnie mam rozjaśniacz na głowie.... zobaczymy co mi wyjdzie. Poki co szczypią mnie uszy :p

Mateuszkowa no Ty to masz pomysly:-D jak moglas powiedziec,ze sobie od nas pojdziesz?? :sorry2: gdzie bys wtedy motywacji szukala?? w lodowce?:-D no fakt,ostatnio zamiast sie tu motywowac to wypisujemy tylko co zezarlysmy :confused2: pora to zmienic.
Bo to kurde tak jest,ze zakazany owoc smakuje najlepiej :tak: ale stalo sie i sie nie odstanie....tyle dobrze,ze jutro tez jest dzien i wszystko mozesz jeszcze naprawic.
A co do sukienki ta mniejsza jest dosc mocno obcisla i przez to mysle,ze przy dluzszym noszeniu mogla by peknac w szwach ,a ta druga jest w sam raz tyle,ze gora jest roche bardziej luzniejsza...ale bez porownania z tamta bym pomyslala,ze tak ma byc i jest dobrze.

Alusia a co jest napisane na opakowaniu? na farbach zawsze jest napisane jak dlugo trzymac...ale w przypadku blondu bedziesz widziala jak sie rozjasniaja ...i jak robia sie zolte!! :-D:-D nie no zartuje :sorry2: zycze ci by jednak nie wyszly zolte .

Edysiek a Ciebie oczy nie bola? Ty wiekszosc dnia przy kompie przeciez spedzasz,ja juz widze jak Ty w te klawe walisz:-D chyba w ogole na nia nie patrzysz jak piszesz,co??;-)

e no, dobra
jesteście okropne:-p:-p:-p:-p:-p:-p ( w pozytywnym znaczeniu )

Alusia, czekam na efekt

Edysiek, jak pracowałam na poprzednim stanowisku to jednym z moich obowiązków było zajmowanie się zamawianiem towaru do calego sklepu w tym też szanownych przypraw :p lubiłam to bo trzeba było umysł wytęzyc ile czego zamówić i na jak długo starczy, przewidując sprzedaż, promocje, minimum logistyczne i pojemność połki, która musiała wyglądać cacusnie na full :p a że sklep duży bo 12tysięcznik no to pracy było nie mało ;-)

Jolit@ ja się ciesze bo mi cycki zmalały wreszcie, w tylek pewnie się mi zsunęło..:sorry2:

Jolit@ pisze żę 45 minut !! Poki co 15 za mną więc jeszcze 30 min. Ale bede widziec jak się rozjaśniają wiec w razie czego zmyje ;)) zobaczymy. Potem zrobie sobie zjdecie znaczy jutro i oczywiscie Wam się pochwaleee :)) ;))

A co do motywacji to masz racje. Chyba czas wrocic na dobry tor i zacząć dziewczyny trzymać linie. Znaczy te ktore nie muszą to nie ale te ktore jeszcze maja jakies nadprogramowe kg to chyba tak :) więc ja napewno !! Teraz mam co prawda ochote na batonika ale naleje sobie tylko wodyyyy :)

Alusia a mialas kiedykolwiek blond wlosy?? czemu dopiero w blondzie chcesz nam sie pokazac skoro wczesniej bylas ognista bruneta??;-)

Jolit@ a zawsze miałam taki myszowaty kolor ;) a co do pokazania siebie to nie ma co pokazywać ale obiecuje że pokaże w najbliższym czasie :))
A poki widze to mam pasemka w tysiącach koloru :D od całkiem jasnych pomarańczowe żółte rude brązowe czarne :D jeszcze 15 mniut :))

Jolit@ ja miałam chyba wszystkie kolory już na glowie ;)) pasemka też ;D

Zdjełam farbe ale nie patrze w lustro bo się bojeee :( :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Alusia ?? i ???
a nie trzeba było trzymac dłużej ?? pamietam, że nieraz na farbach pisze , że dla ciemnych włosów trzeba trzymać z 15 min dłużej, ale może nie przy rozjasniaczach .. :p

Do góry