reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa z tymi podpowiedziami to lipa...moze wiarygodne to jesli chodzi o ciemne farby ale nigdy nie blondy ...ja nie wiem,ale blondy do samodzielnego farbowania wlosow w domu to sa chyba tylko dla blondynek ;-)
Alusia​ 9 % to nie tak zle ,moje wlosy rozjasnialo...ale teraz ta dziewczyna co mi robila miala 12 % i krocej trzyma mi wtedy rozjasniacz na glowie ...w salonach wlasnie chyba 9 uzywaja ale wtedy siedze z farba na glowie ponad godzine. A krotsze trzymanie chyba jednak mniej wlosy zniszczy.

reklama
Jolit@ to myślisz ile mam trzymać tą farbe? Kurcze ja też się boje farbowania ale czego nie robi się żeby być piękną?? :D

Dziewczyny taaaaaaaaaaaka burza się zbliża do mnie że masakra. Aż się boje pewnie za chwilke mi prąd wyłącz eh... a jestem sama z dzieciakami :((

Mateuszkowa nie znikaj !!
Kochana przecież Ty już masz swoją wage więc jak zjesz czasami coś słodkiego to Ci nie zaszkodzi tymbardziej że codziennie chodzisz na spacery, chcesz zacząć biegać.
Kochana nie zostawiaj nas...
Ja też ciągle mam jakieś grzechy na swoim koncie ale to nie powód żebym Was zostawiała
Więc Ty też zostań :**

Edysiek to zapraszam do mnie :) przy okazji potrzymasz mnie za rękę bo ja się boje panicznie :((
Tyle dobrze ze przed 20 wróci teść to nie będę chociaż sama

kurcze no musze chyba, to będzie moja kara bo nie umiem się zmotywować ;(

Alusia ja kocham burze, mogę stać godzinami i patrzeć na błyskawice... słuchac grzmotów.. ah... wąchac deszcz...

Edysiek, uważaj bo się przestrasze :p

Mateuszkowa ale to bedzie bardziej kara dla nas. A Ty się naprawde nie dołuj że czasami zjesz coś słodkiego :* ;* :*

Czy Wyscie poszalały z tą burzą? Przecież to jest straszneeeeee ... U mnie zrobiło się ciemno w 10 minut a ja mam jeszcze pranie na dworze i musze poczekać aż dzieci pojdą spać. Mam nadzieje że do tego czasu nie zacznie padac

Alusia my już kilka burz pod namiotem zaliczyliśmy (całą trójką)
Burzy sie boje tylko jak musze wieczorem wracać z pracy - rowerem przez pola.

Mateuszkowa a bój się :-p

I właśnie wciągnęłam paczke paluszków.

reklama
Do góry