reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa 'cyckowanie' butli? :-) lepiej uwazaj,bo jak Ci sie maly przyzwyczai do cyckowania to bedzie z butla chodzil tak jak Edyskowa Angela ;-)

Ja tez nie wiem co to jest to BLW :confused: te rozkladanie jedzenia dziecku,zeby jadlo rekoma?
A ja tez sie obzarlam...no ale do jutra juz nic nie tkne.

Nie odesle tej sukienki,droga nie byla a tez nie widac,ze jest mi za duza ,ja mam tylko w glowie cos usra*e...bo mam porownanie z ta mniejsza ,przymiezylam obie ...bo ta druga to dla Nadii kolezanki.I ta mniejsza lepiej lezy ale ta wieksza to tylko ja wiem,ze jest luzniejsza ...

reklama
Alusia rozjasniacz masz? jakis profesjonalny,na pewno rozjasniacz??;-):-D bo az mam ciarki jak pomysle,ze Ty swoje ciemne wlosy chcesz cale na blond zrobic...trzymam kciuki :-* ale nie wiem czy sama w domu dasz sobie z tym rade.

Lepiej dla ciebie zrobic blond pasemka w salonie :tak:

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny, tak się zastanawiam do kiedy dziecko "powinno" z butli ciągnać, bo to trudno określić, on za butlami nie przepada i tak dwa razy na dzień dostaje ją, bo reszty nie chce juz od 4 mcy :eek: A o cyckowanie chodziło mi raczej - czy to jeszcze potrzebne takie butelkowe karmienie czy już nie .. ? sama nie wiem a jak cos trzeba to nikt rady nie da - z rodziny - a tak to się przechwalają , eh............

BLW - to tak ta metoda która mówi - rzuć dziecku żarło niech samo zjada ;-)

Jolit@ jak ta sukienka jest Ok to się nie zamartwiaj, a możesz wkleic jakieś zdj jaki to rodzaj ? albo oppisac?? z rękawkami ? na ramiączkach ?

teraz doczytałam o wlosach bo coś post Jolity mi sie dziwny wydał hahahahaha ;-)

Alusia ja bym zdekoloryzowała pierw a później farba zaczynajac od czegoś bardziej stonowanego a nie platyny!!

edit: sukienka bomba!!!!! :-)) mówisz, że ciaśniejsza lepsza?????

Alusia tylko, żeby to rude nie wyszły !!!!

nie ma na str producentów farb takich podpowiedzi z kolorem włosów jakie będa po farbowaniu? ;-)

Mateuszkowa nie ma nic takiego. Znaczy nie znalazlam niczego takiego.
Trudno wyjdzie rudy to zafarbuje jeszcze raz i będzie blond :p :D

reklama
Alusia aż się boje tego Twojego farbowania hahaha ;-) może sprobuj na pasemku od spodu wlosów ?????

ja pierni.. cze dziewczyny
jestem dnem
tak ja
nie to co jem
mąż przyniósl eklery kawowe z lukrem kawowym
miazga
właśnie zjadłam
co za porażka
i ja chce chudnąć
opycham się jak nie wiem co.............................. myślę, że nic nie przytyje, jasne!!! przytyje, tyłek urośnie ;(( głupia ja ;(

Do góry