reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dzień dobry Kochane :)
Wstałąm z nowym nastawieniem i odchudzam się solidnie od dzisiaj i koniec. Już właśnie pije wode z octem :))

Mateuszkowa na ciemnych włosach strasznie szybko widać odrosty i mnie to wkurza a ja miałam takie myszowate więc na jasnych odrosty nie będą się tak wyróżniać. A kokietka z Ciebie niezłą :)) ale to dobrze ! :*

Jolit@ to fajny facet Ci się trafił :):* a podaj stronke na priv z kamerkami :)) zobacze sobie też :))

Toxicstar co tam ? :) :*

Dziewczyny powiedzcie mi czy dobrym sposobem bedzie jeśli założe sobie konto na Fotce tak jak on i wpisze wolna i zaczne pisać, nawet wejde na jego profil. Zobaczymy co powie ? ;)

reklama
witam,
jak ja sie źle czuję głowa mi pęka, niedobrze - masakra, pewnie ciśnienie na łeb na szyję leci bo normalnie wrak człowieka ze mnie dziś:-(

Alusia może i dobrym pomysłem byłoby założenie konta "fikcyjnego" i podgadanie mężą, ciekawe co by ci napisał:tak:

Na rzie nic więcej nie napiszę bo nie mam siły, muszę po tabletki przeciwbólowe iść do apteki:zawstydzona/y:

Gaja to takie konto mam od koleżanki ale ja myśle o tym żeby załozyć swoje konto i wejść do niego i np dać mu jakiś tam prezent ;) ocenić zdjęcie. Ale nic nie mówić. Ciekawe co by pomyślał...

Gaja to napij się kawy i jak masz możliwość to połóż zimny ręcznik na głowę i przykryj ozy i poleż tak 10 mniut powinno pomoc ;* znaczy mi pomaga przy napadach migrenowych

kochana kawa to wypita z samego rana:sorry: jak siedzę i sie nie ruszam jest lepiej:tak:

Co do konta to nie wiem, zawsze możesz spróbować, bo niby co ci zrobi? Obrazi się???? Śmieszne by to było wtedy:-D

Acha miałam się Ciebie spytać o pieska, nadal go macie?

Nie piesek poszedł do mojego dziadka. Bo Olek strasznie go męczył. Teraz my go możemy często odwiedzać, dziadek jest szczęśliwy bo ma chociaż z kim pogadać heh :)) :))

Właśnie się waham co mam zrobić z tym kontem. No właśnie chyba się nie obrazi a jak to zrobi to chyba umre ze śmiechu. Ale chociaż on zawsze wszystko robi tak że w końcu ja jestem winna ;/

dzień dobry

kawa - jest
śniadanko - zjedzone
szaro za oknem - jest
ogólne niewyspanie - jest

Toxi super, 3mam kciukasy!!! a pazurki sama bym sobie zrobiła, wkońcu muszę iść na profesjonalny maniciure, nigdy nie robiłam w salonie :eek: ja uwielbiam latte, a teściu mi ostatnio zrobił latte o smaku tiramisu, myslałam, że wyliże filiżanke..:sorry::sorry::sorry:

Jolit@ ja tam lubie jak jest zazdrosny , bo w naszym związku on tej zazdrości nie okazuje bo mi bezgranicznie ufa :sorry::sorry: i chciałabym szczypte tego :sorry::sorry::sorry: wszystko w granicach oczywiście.. a jak mój byłby taki miły do innych jak Twój, to po łapach by dostał, zresztą był czas, że ja widziałam różne rzeczy których nie było i mu wmawiałam to i owo..:confused2::confused2::confused2::confused2: prawda jest taka, że lubie się podobac innym :p ale teraz z dzieckiem ciężko mi to sobie wyobrazić, żeby mogło tak jeszcze być :crazy::baffled: i jak kamerki ? hahaha ;-)))

Alusia a dalabys zdjęcia, co ???:sorry: ja bym założyla konto i podglądała ale nie pisała :p no może jakby już przeginał to zrobiłabym tak, że podałabym się za kogos innego i sprobowała z nim filtrować i niech napisze co i jak i wtedy się okazało by..:-p:-p:-p:-p

Gaja u mnie to samo, powietrze ze mne uszło, ale tłuszcz został, no cóż.. @ też sie zbliża juz czuje ten wszechobecnych nerw..

Edysiek ?? w pracy już czy spisz? :p

Witam :-)
U nas dzisiaj pogoda do bani, zimno i leje :no:
Wysłałam już Angelę do szkoły, bo raczej jej przeszło. I w końcu mam trochę spokoju i czas tylko dla siebie :-p

Jolit@ przebojowa z Ciebie babka ale to już wiem od dawna ;-) To prawda co piszesz wszystko jest dla ludzi i jak sie pamięta o tym, żeby przy tym nie krzywdzić innych (no i siebie też) to jest ok.

Alusia no może na straty to go jeszcze nie spisuj, w każdym związku sa wzloty i upadki. Jak jest o co walczyć to walcz. No i nie zapominaj o sobie.
A może byś tak Ty zrobiła coś żeby to on się poczuł zazdrosny i zagrożony :evil:Może trzeba go podejść z drugiej strony.

Toxi to super, że wszystko zaczyna sie układać. Najważniejsze, że Ty jesteś pełna wiary w lepsze jutro :-)

Kropeczka moja teściowa też ciągle się odchudza. Tyle, że ona wcale gruba nie jest, ale wiadomo lata robią swoje i nie będzie wyglądać jak laska.
Nawet ostatnio miałam wrażenie jakby była zazdrosna, że mi się udało tyle schudnąć :baffled:

Mateuszkowa odchudzać już sie nie musisz, ale też nie podjadaj za dużo, bo kilogramy wrócą. A szkoda zmarnować to co udało Ci się osiągnąć.
I pisz tutaj co Ci na sercu leży, w końcu po to tu jesteśmy żeby się wzajemnie wspierać i pocieszać.

Gaja poprawy samopoczucia życzę. To chyba ta pogoda tak działa, zwariować z nia można.

Mateuszkowa mam już konto od koleżanki i pisze do niego ale z chęcią bym zalożyła swoje i ciekawe jak by się poczuł ;/
A jak zrobił Ci te late? Masz jakis przepis? Oj też bym wypiła :)) A szaro za oknem u mnie też.

Edysiek ale wiesz już ktory to raz? Chyba już nawet nie mam sily liczyć. Conajmniej 3 razy w roku się takie coś zdaża a do tego wydaje mi się żę on ma jakis drugi telefon no ale nie jestem pewna.
Gdybym miała co ze soba zrobic to już dawno bym się wyprowadziła :((
A dzisiaj na ktorą pracujesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edysiek, dzieki :-)

Alusia, to było takie latte z kapsułek, bo sobie kupili taki ekspress na kapsułki i kupują je na allegro bo w Polsce nie ma takich, smaków, mieli cała szafke wypchana kapsułkami :eek::eek::eek: od mleka w kapsułkach:eek:, przez milke rożnosmakowa, zwykła kawe, po capuczino ;D , latte carmelowe, tiramisu i inne pyszności..:eek::eek: co do konta to myślę, że
a. głupio by mu sie zrobiło i wydarłby się, że co Ty robisz - bo jemu wolno :confused2:
b. zablokował by Cie i udawał głupa
c. zmienił by swoje konto na inne, albo na innym portalu
d. nie wiem :p

ja bym się nie ujawniala najpierw tylko go sprawdziła ;-) a może to jest tak, że inne piszą do niego a on tylko im odpisuje ????

reklama
Aha i on jak zwykle ma prawo pisac sobie z innymi i to kasować... Zwariuje. Ah mam to gdzieś jak wstanie to zaraz go opieprze co on sobie wyobraża bo mam tego dość. Do jasne ciasnej ileż razy mam mu wybaczać? ;(( ;(( kurna wiedzialam że on taki jest nie wiem po co te dzieci i ten ślub... ;(( ;((
Najgorsze jest że jak tylko mu powiem to on zaraz bo przecież Ty teżpiszesz na forum ;( eh i masz facebooka i naszą klase ;((

Powiem Wam że mam dosć.Nie chce juz z nim być, naprawde nie chce ;(

Do góry