Alusia dziewczyny dobrze prawia

moj tez na poczatku mial 'kolezanke' przez gadu gadu ....jak sobie raz poczatalam o czym z nia pisal to myslalam,ze mnie krew zaleje

ale byla jazda

tak sobie teraz wlasnie o tym przypomnialam...jak poczytalam co Edysiek napisala ,wlasnie nie ma idealnych zwiazkow...cale zycie sie poznajemy,hmm chyba dopiero na 30 rocznice slubu mozna byc pewnym swojego partnera
Ja czekam na gosci,ma zaraz przyjechac moja znajoma ze swoja mama co ja odwiedzila ...a ta moja znajoma w ciazy :-) pierwszej ,jakos 7 miesiac,poczatek juz chyba ... bedzie miec syna ,smieje sie z niej,ze drugiego bo ma tez takiego pieska jak ja ale ona to caly swoj instynkt macierzynski na tego psa przelala

tez jej to powiedzialam i wie o tym

sama mi racje przyznala.
Ja tez cos ostatnio nie umiem opanowac ochoty na slodkie .......... :/
Kropeczka wszechwiedzacy ? ;-) czy przemadrzaly ?

moj to spokojny...my to najczesciej wspolnie milczymy

wszystko musze z niego wyciagac....taaaka-cicha woda :-) chociaz bardziej towarzyski ode mnie , w towarzystwie jakos jezyk mu sie rozwiazuje...

eh...bo zaraz wyjdzie,ze i ja mam problem w zwiazku ,nie mam z facetem swoim wspolnych tematow

My sie najlepiej w lozku dogadujemy ...
edit.
Woda mi nawet nie wchodzi...doilam po 2-3 butelki 0,7 litra a teraz ledwie jedna 1 litrowa wmusze ;/ bardziej szukam co by tu przegryzc ,wrrr nie wiem co mi zas. Pogoda winna

bo kurde zimno jak zboj i ciagle pada....jak taka pogode widze to mam zlego humora od razu :/ jak i w tym roku nie bedzie lata to sie wyprowadzam

do Hiszpanii