co jest najlepsze na pocieszenie? co? najpierw prawie calodniowa glodówka bo "nic w domu nie ma" a poźniej 3 tabliczki czeko kupione, jedna już na wpol zjedzona-bardziej przez męża a druga zaczeta..grrrrrrrrrrrr..
w ogóle zaczęłam olewać to odchudzanie

jakoś brak mi sił
Alusia niedowierzam jak czytam, jak to PODAJE SIE ZA SAMOTNEGO? nosz kurka!!!!! ogłupiały te chlopy chyba

może jeszcze jak go poniesie to też Ci powie, że mu wolno ??? jak jemu to i Tobie, ale po co skoro macie siebie?

mam nadzieje, że rozmowa była-będzie i to poważna... :* a skoro on " ma do tego prawo " to może Ty też zacznij ? i co to znaczy, że jemu wolno? nich sie facet obudzi

już takie czasy dawno minęły

nie ta epoka kochany, powiedz mu ..
Kropeczka, dzięki, ale nie chce tu zbytnio "czernic" bo dziewczyny mają swoje, ważniejsze problemy, moje to pikuś przy nich.. no pan pikuś.. a co do lęku u nas zaczyna sie to samo i ja wlaśnie teraz staram się jak najwiecej odwiedzać innych z małym, oddaje go na ręce czesto, na poczatku 10-20 minut ma wielkie oczy, prawie się nie rusza a później już szajba

ale mój to taki nie przyzwyczajony do noszenia na rękach od małego, to może dlatego mi łatwiej
Toxi super z pracą!! pochwal się co to !! :-) a Bułgar :-) no, no, no :-) ważne, żebys Ty się dobrze czuła i Twoje dziecko i to teraz Ty dyktujesz warunki ! btw. licz się kochana z tym, że jak coś to będa Cię linczować, że szybko się pocieszyłaś :/ a on taki biedny eh... ale mam nadzieje, że nie dowiedzą sią
Jolit@ ja tam nie wiem jak z forum

byłam dziś poza domem cały czas

nogi mi wchodzą do... buty obtarły, ale od jutra ponoć deszcze przez 2 tyg -_-
Edysiek, no niestety wiosna to i w powietrzu latają jakieś paskudztwa

oby szybko się skończyło