reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
co jest najlepsze na pocieszenie? co? najpierw prawie calodniowa glodówka bo "nic w domu nie ma" a poźniej 3 tabliczki czeko kupione, jedna już na wpol zjedzona-bardziej przez męża a druga zaczeta..grrrrrrrrrrrr..

w ogóle zaczęłam olewać to odchudzanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jakoś brak mi sił:eek:

Alusia niedowierzam jak czytam, jak to PODAJE SIE ZA SAMOTNEGO? nosz kurka!!!!! ogłupiały te chlopy chyba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może jeszcze jak go poniesie to też Ci powie, że mu wolno ??? jak jemu to i Tobie, ale po co skoro macie siebie?:eek: mam nadzieje, że rozmowa była-będzie i to poważna... :* a skoro on " ma do tego prawo " to może Ty też zacznij ? i co to znaczy, że jemu wolno? nich sie facet obudzi :p już takie czasy dawno minęły :p nie ta epoka kochany, powiedz mu ..

Kropeczka, dzięki, ale nie chce tu zbytnio "czernic" bo dziewczyny mają swoje, ważniejsze problemy, moje to pikuś przy nich.. no pan pikuś.. a co do lęku u nas zaczyna sie to samo i ja wlaśnie teraz staram się jak najwiecej odwiedzać innych z małym, oddaje go na ręce czesto, na poczatku 10-20 minut ma wielkie oczy, prawie się nie rusza a później już szajba:sorry: ale mój to taki nie przyzwyczajony do noszenia na rękach od małego, to może dlatego mi łatwiej:sorry:

Toxi super z pracą!! pochwal się co to !! :-) a Bułgar :-) no, no, no :-) ważne, żebys Ty się dobrze czuła i Twoje dziecko i to teraz Ty dyktujesz warunki ! btw. licz się kochana z tym, że jak coś to będa Cię linczować, że szybko się pocieszyłaś :/ a on taki biedny eh... ale mam nadzieje, że nie dowiedzą sią

Jolit@ ja tam nie wiem jak z forum :p byłam dziś poza domem cały czas :p :p nogi mi wchodzą do... buty obtarły, ale od jutra ponoć deszcze przez 2 tyg -_-

Edysiek, no niestety wiosna to i w powietrzu latają jakieś paskudztwa:confused2: oby szybko się skończyło

Mateuszkowa nie ma ze Twoe problemy sa mniej wazne !! Mów kochana jak lezy Ci cos na sercu ;* pomoze.
A co do mojego męza to jutro mu powiem że życzliwa koleżanka mi podesłała jego konto na Fotce i że jeśli on ma założone i jest wolny to ja też tak zrobie i sobie założe. Ale chyba nie chce mi się tego ratować ale musze zaczać działać BO ZWARIUJE...

Wiecie że ja od paru dni nie moge zasnąć bez tabletki na sen ? :(

witam z wieczorka,u
mnie też kryzysowy dzień dostałam @ i obżarłam się słodkim:confused2: Ech jutro tez jest dzień, więc jutro będę grzeczna:tak:

Toxi gratuluję pracy, szybka jesteś:-D Mam nadzieję, że pan Bułgar nie podstawiony przez pana P. hehe;-)

Gaja witaj wieczorem ;)
Ja też od jutra biore się porządnie za diete. Dzisiaj jeszcze zjadłam te lepsze rzeczy na ktore miałam ochote ale od jutra koniec z tym... Zrzuce te kg i wtedy mojego kopne w du** niech wie co stracił aaaa i przefarbuje się na blond ;))
Tylko czy z czarnego się da? :D

Eh...moje wypociny od nowa ...nie :no: juz teraz nie mam tej weny :-D w sumie do Ciebie Alusia chcialam napisac to co Mateuszkowa ;-) eh,jakos sie tu wszystkie uzupelniamy.Dodam jeszcze ,ze Ty to spokojna jestes...jak ja bym sie dowiedziala a tymbardziej uslyszala od mojego,ze on ma prawo to :crazy: reka,noga,mozg na scianie ....oko na widelcu ...sama swieta nie bylam ale bardzo szybko zrozumialam,ze to nie dla mnie bo KOCHAM swojego meza.
Mateuszkowa masz racje ,daj sobie spokoj z dieta bo Ty juz nie musisz chudnac ;-) przeciez super wygladasz...ale wiem jak to jest,ja po ciazy sie tez wiecznie odchudzam :sorry: a wystarczylo by cwiczyc....

Toxi no byle by nie bylo tak jak Gaja pisze :szok: bo spotkalas sie z bulgarem a Twoj Ci nagle zaczal zdrady wmawiac.

A te tabletki to nie wiem...siostra M kupila -to jakis odpowiednik tych simpliq.Chcialam te wlasnie ale kobita w aptece jakies inne wcisnela,ponoc tak samo dzialajace a tansze.

Ostatnia edycja:
Alusia, oj tam oj tam, ja sobie poradze, wazniejsze jesteście Wy :* ale tak jak pisze Jolit@ jakbym ja sie dowiedziała, że mój takie rzeczy wyprawia to byście mnie u siebie usłyszaly jak sie dre i jakie awantury robie.. :confused2: mój to narazie póki co - odpukać - grzeczny :-p a i dziś mu niedawno przedstawiłam swój lament jaka to jestem tragiczna, gruba, nie pociągająca innych itp. - tak innych :p bo mówię mu, co mi po tym, że Ty mówisz, że jest OK jak ja chce mieć adoratorów :-D:-D no i podstępnie wypytany zdradził, że ktoś tam w pracy żonkę jego slustrował nie raz :p poczułam sie lepiej -wtedy :p bo już nie..buu.. - bo zawsze było tych chłopów wiecej :p i wszystkich trzymałam na dystans ;> co do włosów to pewnie , że się da ale nie szkoda Ci ich ? moja koleżanka tak zrobiła z kruczoczarnuch przeszla na...platyne :cool2::cool2: no nie wiem.. hehe

Gaja widzę, że dziś chyba taki dzień.. może pełnia ?? albo jej brak ? :p

Jolit@ kochana, ja tu czekałam na opiernicz, dosłownie bo brak mi motywacji a Ty mi jeszcze przyklaskujesz :p ale sama widzisz, coś w tym jest, po ciaży czasu musi uplynąć więcej, żeby znów siebie zaakceptować.. :sorry:

Dziewczyny, na pewno się nie znają. Kompletnie czym innym się zajmują, bułgar ogólnie mieszka Offenbachu, jego rodzice nie daleko mnie mieszkają dlatego często tu bywa. Poza tym krótko jest w DE. A P. wcale znajomych nie miał. Tylko kumpli z pracy, wszyscy Polacy w sumie. Ogólnie szefowa Polka, pracownicy Polacy. P. Odkąd byliśmy razem wmawiał mi zdrady więc nie patrze na to. Nawet jeśli by się dowiedzieli to już mnie to nie obchodzi. Za dużo łez wylałam przez jego rodzine nawet jak byliśmy razem to ranili mnie przy każdej nadażającej się okazji. : P
A co do pracy to moja kuzynka zatrudnia mnie u siebie. Będę robić paznokcie w jej salonie. : )

Toxi to Ty umiesz paznokcie robic?? kuzwa zebys blizej mieszkala :-p
Mateuszkowa ....hmm,to kokietka taka z Ciebie tak? co Twoj M na to,ze Ty sie chcesz innym podobac??:-p mnie wrecz wkurzaja chlopy ,ktorzy na mnie oko zawiesza :evil: bo przeciez ja mam meza :-D gdybym nie miala to inna bajka ;-) a mojemu M to ryba czy sie komus podobam czy nie-grund,ze jemu sie podobam :-D za to to jemu jakies baby sie na szyje rzucaja w ogole nie zwracajac na mnie uwagi :crazy: powaga...zreszta moj M to do innych bab taaaaki mily -i te jego no co?? o co Ci chodzi bo fakt faktem on nic nie robi ale wystarczy,ze jest taki milusinski,szarmancki etc. i te jego poczucie humoru...moj M to zaden playboy ale nie jedna by go chciala...za sam charakter :-) dobrze ,ze tylko ja wiem co ma miedzy nogami :-D:-D:-D no mam nadzieje,ze tylko ja :dry:

Ide na moja strone z kamerkami looknac ;-)

reklama
Do góry