reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia :-)

Toxi, trzymam kciuki, żeby było Ok ...

moja babka wyszla cudna, ale wyjęłam ją za wczesniej z foremki i sie rozpadła na 2 cześci :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::sorry::sorry:, kawałek odkroje jutro do święcenie, ale i tak zrobie jutro nową, może dwie jak mąki starczy:sorry::sorry:

pisanki juz zrobione :-)

Kochane, gdybyśmy już się nie spisały przed świętami bo to różnie bywa ;-) to

życzę Wam zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt, spędzonych w rodzinnej atmosferze, pełnych ciepła i miłości :-) smacznego jajeczka i mokrego śmingusa dyngusa! tylko nie najedzcie sie za bardzo bo Was brzuchy rozbolą ;D
buziakujemy - Dorota z Mateuszkiem i Mężem ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Toxi dobrze, że podjeliście decyzję, nieważne jaką najważniejsze że wspólną :tak:
Mateuszkowa oby kolejna babka już cała wyszła
Mojej jeszcze z foremki nie wyciągałam, jutro wyciągnę i od razu polukruję.

Ja pewnie tu jeszcze zajrzę, ale może Wy już jutro nie będziecie miały czasu

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.

Ja jutro wpadnę to złożę wam na świeżo życzenia. :D Własnie skończyłam robić kompot z rabarbaru. Jeszcze nigdy mi taki dobry nie wyszedł. o,O Nie wzięłam miksera od mojej mamy i nie mam jak tego ciasta zrobić, grr. -,-

Dziewczyny, najważniejsze, żebyśmy siebie gniewem nie obdarzyli, bo jednak nawet jak się rozstaniemy to dla małego musimy żyć w zgodzie i w przyjaźni. :)

Ostatnia edycja:
witam,
Kochane w te Święta życzę wam spokoju ducha, pięknej pogody (choc na zewnątrz się nie zapowiada to może w najbliższym otoczeniu) aby były spokojne i radosne a Zajączek przyniósł i nam i dzieciom coś wspaniałego (np mężą w stringach dla mam).:-D

dalmatek581jp9.gif

dalmatek581jp9.gif

Toxicstar :* co się dzieje? Może się wygadaj i będzie Ci lepiej :*
Śliczny avatarek :*

Jak tam Kochane święta? U mnie pełne obżarstwo :) całkiem diete porzuciłam ale od jutra koniec. Biore się za siebie. Co prawda żadnych sportów narazie nie będe uprawiać ale musze mniej jeśc i zaczne znowu ocet pić :))

Toxicstar przytulam Cię bardzo mocno :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Alusia, ah szkoda gadać. Tak się z ciocią nastarałam, zrobiłyśmy obiad u niej, jej córki przyszły z mężami, syn z narzeczoną, wnuki, i ja byłam.. mój P też przylazł. Zrobił awanture, że go zdradzam, on jest pewien, nie ma dowodów ale wie najlepiej! Nie miałam jak wrócić do domu, moja kuzynka mnie odwiozła, jak wróciłam to nie było już jego ani jednej rzeczy. Jego matka do mnie wydzwania i mnie wyzywa, jego babcia tak samo.. Moja mama nie miała teraz przyjeżdżać, a chce jak najszybciej przyjechać z moim tatą. Tak bardzo potrzebuje kogo kolwiek kto by mnie przytulił i pocieszył. Nie radze sobie z tym wszystkim.

Do góry