reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia!!!! ??? jesteś co się stało ??:szok::szok::szok:

mów szybko chociaz troszke czy jest OK ???? co z Wami ??

bo oszaleje z niepewnosci..

zdrówka!!! :*:*:*:*:*

reklama
Dziewczyny wsio ok tylko troszke jesteśmy poobijani ale myśle że w przyszłym tygodniu wyjdziemy. Jak tylko wroce do domu to zaraz Wam wszystko opowiem.
Buziaki dla wszystkich :*

Aaaa diete tu mam niezłą :)) ;)

:szok: te wypadki to jakaś plaga... w Węgierskiej Górce zginęło dziś 8 osób :-(
Alusia - szybkiego powrotu do zdrowia i domku! Bidulki Twoi chłopcy, pewnie nie rozumieją, co się dzieje i tęsknią za Tobą...:-(
Mateuszkowa - obczytałam się w dietach, bo przygotowuję się do tego, odkąd zaczęłam myśleć o odchudzaniu tj. gdzieś od 6 mc ciąży ;) niby mój M. mówi, że on i tak wszystko co nadprogramowe kocha, ale cóż... i ja jestem estetką (latam ze szmatą i odkurzaczem co 2-gi dzień) a i faceci są wzrokowcami.
Wszystko zauważą... moja ostatnia robota: 50 facetów handlowców + 1 Kropka. Więc wiem, o czym mówię :-D
Naistotniejsze jest dostarczać organizmowi beztłuszczowe białko: syci na długo, wzmaga pragnienie, dostarcza energii mięśniom, więc odchudzając się nie tracimy masy mięśniowej.
No a reszta - pozbierana z innych diet, te wszystkie wspomagacze itp.
Ja nie mogę sobie pozwolić na hardcore z ograniczeniem kalorii, bo mały mnie ssie nawet 6-8 x w ciągu doby!
A dzieci dziś nie śpią, bo widocznie coś z ciśnieniem nie halo, Bartek rozrabia od 5.30. Śpi na szczęście od 9.
Edysiek - też rozwiesiłam pranie - Bartuś posiurał mi dziś prześcieradło, a ponieważ dziś znów wichura i w dodatku mieszkam na 10-tym piętrze, to tak zamiata tym prześcieradłem na okna, że urwał mi się i potłukł termometr okienny :wściekła/y:
Gaja - coś o jajkach wkleiłam wcześniej; jeśli się intensywnie ktoś rusza jak Ty, i do tego je rośliny - cholesterol nie ma szans.

Kropeczka mój zawsze ostatnim czasem wstaje przed 6 lub po niej, więc myśle, że ciśnienie nie miało nic do rzeczy:sorry::sorry: jest już po 1 drzemce i teraz rozrabia i cały czas mówi " tata " a mama to gdzie??? buuuuuuuuuuuu..... ;(

zastanawiam się nad tymi jajcami :-p ale problem taki, że brzuch mnie po nich boli jak zjem za dużo :cool::cool:

Alusia zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków, wracajcie szybko do zdrowia.
Dziekuję, że napisałaś mimo okoliczności. Teraz się kuruj, wypoczywaj i wracaj niedługo do nas.

Gaja te dzieciaki już się znalazły :tak:
Ale straszne co się teraz dzieje, ostatnio co chwilę jakieś dziecko ginie :szok:
Ja też sie staram tłumaczyć i Angela wie, że nie wolno zadawać sie z obcymi. Też mimo wszystko staram się, żeby jednak sama nie wracała ze szkoły, choć czasem wraca z koleżankami. Poniekąd chodzi mi o to, żeby była nieco samodzielna, ale na początku mi samej było ciężko odciąć tę pępowinę ;-)

Edysiek ja też za rączkę do szkoły nie prowadzam ale i tak się ciągle o Miłosza boję:baffled:

A tak w ogóle poćwiczyłam na steperku i właśnie agrafkę męczę

Witam :-)

Edysiek u mnie tez dzisiaj wypizdziawa...nie wiem co jest z ta pogoda :baffled: wczoraj bylo tak cieplo,ze na krotkim rekawku bylam a dzisiaj tak zimno,ze kurtke trzeba znow zakladac.
Mateuszkowa no z takimi chlopakami to ja bym pojezdzila!! :-D
Kropeczka a zakladasz miedzana czy mirene? ja mam zwykla-miedziana i wlasnie wczoraj bylam skontorlowac czy po okresie wszystko oki -i jest wszystko OK. :-) A ja pojecia nie mialam ,ze ona moze mi piszczec przy przechodzeniu przez bramke :eek:

Ja bylam z Maja dzisiaj znowu 2 godziny w przedszkolu,w tamtym tyg, byla z nia babcia. Od poniedzialku ma isc na caly dzien...ale czarno to widze ,te przedszkolanki sie w ogole nia nie zajely ,nie tak to sobie wyobrazalam :no: one moze myslalay,ze jestem JA ,wiec JA mam sie nia zajmowac ale czy to o to chodzi?? przeciez zawsze mnie tam przy niej nie bedzie....myslalam,ze mam tylko byc ,zeby mala miala swiadmosc,ze jestem a od zajmowania sie dziecmi to sa chyba one,albo??
No nic...od poniedzialku beda musialy sie nia zajac, i jestem ciekawa jak to zrobia...pewnie tak,ze dostane tel. ze mloda za mna ryczy i przyjechac po nia ,eh...zobaczymy. To sa juz starsze panie,moze maja jednak wieksze pojecie niz mi sie wydaje i swietnie sobie poradza z zaklimatyzowaniem mojej Mai w przedszkolu.:-) Oby...

Alusia
​ wracajcie szybko do zdrowia i czekamy na wiesci :-*

edit.

Qrcze ...myslalam o jakims spa,zeby mnie gdzies wymasowali a teraz w internecie znalazlam to http://www.bbclinic.pl/endermologia.html
Wystarczy miec kase by miec piekne cialo bez katowania sie cwiczeniami!! :-D
No nic...to ja ide po moje hula hop :sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!

Alusia, zdrowia!! I szybkiego powrotu do domu. Jak przeczytałam wypadek to aż mnie ciarki przeszły. Sama kiedyś miałam wypadek, samochód dachował, gdyby nie moja babcia to bym możliwe, że nie żyła. Dobrze, że byłam mała i dużo nie pamiętam. Eh. Buziaki!

Mateuszkowa, nie nie nie. Ja jestem rekordzistą w jedzeniu różnych dziwnych rzeczy, mój brzuch potrafi wiele znieść, ale 5 kaw nigdy w życiu. Ręce trzęsły by mi się jak u starego alkoholika i byłabym nakręcona mega. Kiedyś już tak zrobiłam, wypiłam 6, niby nie aż takich mocnych, na nocke miałam do pracy, bo kiedyś merchendiserem byłam w firmie carrefour, i na przebudowe działu dziecięcego szłam na noc przed świętami i nie chciałam być śpiąca. Czułam się jakby ktoś mi baterie duracella wcisną w tyłek. o,O Cała się trzęsłam i przy tym jak pokręcona latałam w tą w we w tą. Myślałam, że rana nie doczekam, a serce to myślałam, że mi gardłem wyskoczy. -,-

Edysiek, no 36. Ale nie wiem czy nie jest to troche wieksze 36, mi sie zdaje, że tak. Ale w każdym bądź razie sama ta liczba daje dużo radości! :D Ja w lato bardzo lubie rybaczki. :D A nie mam żadnych. :baffled: No zielona herbata też pobudza. Może dlatego tak dużo kawy się nie chce pić. Chociaż ja ani jak pije herbate zieloną ani kawe to nie czuje sie pobudzona. Tak samo spać mi się chce jak bez kawy. :zawstydzona/y:

Gaja, ja też nigdy 36 na sobie nie miałam, dlatego myśle, że to rozmiar jest troche zaniżony. Ja przez biodra bym się nie zmieściła napewno, i na długość niektóre byłyby za krótkie. Zawsze 38 nosiłam.

Kropeczka, ja jestem bardzo negatywnie nastawiona na dukana. Za dużo złego o tej diecie słyszałam, moja koleżanka stosowała, no i po jakimś czasie miała duże problemy zdrowotne. Ja wole po swojemu, myślę, że wystarczająco już poznałam swój organizm po czym przybiera a po czym traci, w sumie całe moje życie to jedna wielka dieta. -,-

No, a ja dziś zjadłam musli na śniadanie z mlekiem, teraz mi się obiad robi. P. chciał żebym mu udowodniła, że jedzenie w wersji light też jest dobre i też da się najeśc. To dziś się postarałam chyba. :-D zobaczymy jak spórbuje, heh. :D
W ogóle jestem dziś też troche zła. Sąsiad z góry mojej mamy, też Polak, robi takie problemy, gada takie głupoty, że ehh.. siły nie ma. -,- Nie lubię takich dwulicowych ludzi. Tu mówi tak, za plecami inaczej. Brak mi już słów na takich ludzi. :p

jestem zła
byliśmy w sklepie, poszlismy do big stara mierzyłam jeansy, i co ?? i 3 przymiarki coraz większych rozmiarów i małe:angry::angry::angry::angry: na tyłku miałam jeansy rozm 40 które mi spadały, mierzyłam takie i większe i nic, to są chyba spodnie na laski co maą płaskodupie i wielki brzuch który można wywalic u góry bo taki krój miały spodnie:angry::angry: ale jestem wsciekła bo poczułam się i czuje się jak gruby ciażowy pasztet:crazy::crazy::crazy::crazy:

później w reserved z marszu wzięłam rozm 42 i za duże :szok::szok: i to sporo ale łydki które mam mega chude jak patyki ledwo się mieściły

cholerka no

odzieje sie w wór po ziemniakach.

zero motywaci, żeby sie odchudzac, może powinnam iść do sklepu dla pusztystych:crazy::crazy::crazy:

reklama
Mateuszkowa mi się wydaje , że Big star nastawiony jest na nastolatków i to jest np 42 nastoletnie hehe:tak:
Nie przejmuj się każda firma inaczej ma wymiarówkę:-p

Do góry