reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa myśmy zapisywali nasze dzieciaki do żłobka na wrzesien 2011 w maju 2009 :)) jeszcze nawet Jasio nie był na świecie a Olek nawet nie był planowany. Ale w sumie nie poszli... Jak mąż po rezonansie? Jest już w domu?

Edysiek ten taneczny program? A komunie robisz w lokalu czy w domu? ;)

Ja właśnie skończyłam rowerek hula hop a teraz mam tą agrafke miedzy nogami :D i zobaczymy :D ;)

reklama
alusia zeby zapisac dziecko potrzebne jest pesel, ot drobnostka :p a pelno takich mam na lewo bez peselu i potem nagle sie miejsca koncza....:cool::cool::cool: przynajmniej u nas tak ........

U nas też tak było. Myśmy stali od 23 a zapisy byly o 6 rano i byliśmy ok.10 a na liscie mieliśmy nr 54 więc masakra ;/

Edysiek my rok temu komunię mieliśmy w tym roku ma mój bratanek i chrześniak zarazem:tak:

ja dziś odpuściłam ćwiczenia bo jeszcze raz z małym na spacerze byłam:-p

alusia co ty mowisz????:szok: to jakis kosmos!!

dziewczyny my w tym roku tez mamy komunie-chrzesnica meza i chrzciny, prawdopodobnie x 2 nic tylko peniazki hodowac na balkonie hahahaha
od 3 lat jest tak po pare slubow, chrzcin, komuni........... hehehe

gdzie jest do jasnej ciasnej moj maz ? :p :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No całkiem serio mowie ;/;/
No my poki co nie mam żadnych komuni ale mamy w pażdzierniku wesele a komunie zaczną się jak moje dzieciaki pojdą do komuni. Wtedy w jednym roku chyba 4 wypadaja ;D

hahaha Alusia u mnie jest masakra!!! najpierw slub brali kuzyni, my, inni kuzyni, jeszcze jedno, no z 6 slubow bylo chyba rok po roku po 2 w jednym !!!!! pozniej sie dzieci rodzily to chrzciny!!! razem z weselami nawet, pozniej komunie!!!! potem sie nasze porodzily dzieci i dzieci tych co brali slub z nami masakra!! kolejne w drodze , inne maja pare miesiecy!! zostal ze slubow moj brat jeden jedyny a za 5 lat............. jest 6 dzieci na komunie......... hehehe
: P

No to tak jak u nas. Za 4 lata jest 5 dzieci do komuni tylko ze moi pojda razem ;)) Już powoli zbieramy kase ... :) A jak tam mąż po rezonansie?

reklama
Do góry