reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mi jedynie chodzi o uda bo mam straszne ;/ ocierają się o siebie no i ogolnie masakra. Są grube i straszne ;D
A jak często ćwiczysz? Po ile? No i czy są jakieś efekty? :))

ja robię 100 powtórzeń na ramiona i 150 na uda:tak:

a tak wgl to wróciłam z prawie 3 godzinnego dreptania z wózkiem, mam dość, nogi mam 10 cm w doopie:baffled:. A tu trzeba robić obiad, rozpalić w piecu, nakarmić młodego - ech:sorry2:

reklama
gaja - wow, ile powtorzen.. chyba poszukam czegos co mam do cwiczenia..bo az mi glupio

zjadlam 2 male buleczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: w ramach obiadu..

Ja tu piszecie że się nie odzywacie a tu prosze i Gaja i Mateuszkowa ;))

Gaja a efekty widać po tym ? :) Jak dlugo już to ćwiczysz? A czasowo te 150 ile wychodzi ? ;)) A spacer napewno dobrze zrobi ;)) ;)) A teraz dużo siły żebyś zrobiła co musisz ;*

Mateuszkowa ja na obiad wyciągnęłam mintaja ale nie chce mi się go robić. Chyba w sumie nic nie zjem bo jakoś nawet nie jestem głodna. Potem może wieczorem zjem jakiś jogurt :))

Alusia nie ,mi nie o ten rolon chodzilo :( bo ten co mowisz to jakis krem pod oczy w kulce a ja myslalam o takim rolonie co go kurde w tym katalogu nie ma wlasnie :/ musze napisac do tej mojej konsultantki i sie spytac...bo ostatnio jak w katalogu nie bylo mojego kremu co kupuje na noc to jednak skads mi go wyczarowala i to jeszcze po nizszej cenie :) tamten rolon to bardziej na opuchniecia wlasnie i na cienie...

Moj pies jest po kastracji ,rano mial zabieg ...juz nakoza powoli schodzi,pochodzil nawet troche ,ale sam nie wiedzial czego chce... w koncu znalazl miejsce i lezy dalej,jak tak patrze na niego to mi go zal :( ale to dla naszego wspolnego dobra.

alusia dzisiaj chyba taki dzien bo mi sie nawet jesc nie chce, tylko niedobrze mi troche..:baffled::baffled: obzarlam sie poki co jak nie wiem, zaraz szczele sobie 2 dzban zielonej, ogarnac znowu mieszkanie musze i tak w kolko.. u nas rybe maz robi :p

gaja - zazdroszcze Ci spacerku tez bym poszla ale taka mzawka i tak wieje ze strach.. w sumie lubie takie klimaty, kakałko :-D i rogalik z maslem.. do tego.. oczywiscie w wyobrazni tylko !!!!!

Jolit@ - z pieskiem bedzie dobrze, tylko zeby ci sie nie roztyl teraz za bardzo ;D ponoc po kastracji tak lubia..

i bardzo ale to bardzo polecam otreby dodawac do jedzenia.....

maz dzis jedzie na rezonas kolana :dry::dry::dry::confused::confused: mmmmmmm....

A mi się wydaje, że te powtórzenia na agrafce to i tak mało ale ja patrzę aby w ogóle poćwiczyć bo przy moich dzieciach to czasem na raty robię:dry:. Efekty moim zdaniem są przynajmniej na ramionach widzę, że mięśnie się zarysowują na udach dodatkowo też działa steper ale step na środkowe i tylne partie oraz pośladki widzę działa a agrafka na wewnętrzne partie ud:tak:

A to wychodzi tak minutowo z 5 minut te 150 powtórzeń, niedługo chcę do 200 zwiększyć bo to można przed tv fajnie sobie ćwiczyć;-)

Aaaa widzisz Jolit@ to się nie dogadałyśmy heh :)) ;)) a co do pieska to niech szybko wyzdrowieje ;)) ;))

Mateuszkowa mi się nawet pić nie chce, muszę zabierać się za obiad bo zaraz mój przyjedzie więc nie bede miałą czasu na forum heh ... ;/ A co jest z mężem ? Co ma z kolanem?

Znowu post pod postem. Przepraszam ale naprawde mam problem z forum ;/ ;/

Gaja no mi zależy najbardziej na wewnętrznej stronie ud ;/ ;/ dzisiaj może uda mi się namówić męża na zakupy to sobie to kupie :) i wieczorem ocenie ;D

No to niedrogi sprzęt a bardzo fajny i wszędzie go schowasz:-p.

Obiadek zaliczony 1 matjasik z cebulką i skibeczka razowca:tak: Już byłam taka głodna po tym spacerze, że nie doczekałabym się na ziemniaka:-p. A teraz na dobitkę zielona herbatka:-D

A tak by the way to muszę obrączkę zmniejszyć bo mi z palca spada:baffled:, na razie przytrzymuję ją inny pierścionek bo już bym ją dawno zgubiła, zaręczynowy już dawno musiałam na środkowy palec przełożyć:dry:.

No i dziś byłam na kawce u kol z która sie nie widziałam chyba z 2 m-ce i od razu zauważyła , że schudłam i że super wyglądam - ech jak to miło gdy ktoś zauważy:tak: Ale szczerze? ja nadal tego nie widzę:confused:

reklama
Gaja no ja właśnie czekam aż będe mogła załozyć obrączke bo mam za małą. I pierścionek zaręczynowy też.. :(
A ja wypilam wode z octem i przestało mi się chciec jeść więc nie jem heh :)) :))

Do góry