reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

alusia ja Ci moge polecic z czystym sumieniem serie Lirene ( musisz wybrac sobie co i jak ;-) ) po tym jak przejechalam sie na Nivea, co mnie bardzo zaskoczylo bo nagle sie spie.......przyla :p maz tez uzywal z tej firmy i to samo zauwazyl

pieke juz bulki ( tzn teraz rosna ;D ) i nie podjadam!!! ha!! dzisiaj ZERO czegokolwiek!!!!!

reklama
Mateuszkowa właśnie używam Lireny teraz tylko nie nawilża mi twarzy odpowiednio ;/ wiecznie mam suche plamy hmm :(

alusia wyjscie jest jedno - zmienic krem ;D albo zmienic na inny rodzaj tej samej firmy :-)
a moze jakas maseczka domowej roboty? wlasnie znasz co? co nie wymaga uzycia jajek, jogurtu i innego gestego paskudztwa? :p

cwiczylas dzis?
ja przenioslam cwiczenia na wieczor, zobaczymy czy bedzie lepiej, chociaz mam wrazenie ze rano czas marnuje jak nie cwicze.. :cool2::cool2::cool2::cool2: i od razu mowie ze 2 razy na dzien odpada, bo w czasie "wolnym " od cwiczen zawsze sobie cos znajde...

Mateuszkowa ja zawsze ćwicze wieczorem na serialach o 20 :)) ;)) Rano mi się nie chce heh :)) ;))
A maseczek na twarz nie znam żadnych. Używam z avonu z morza Martwego i jest fajna no ale ten krem jakiś musze sobie kupić ;)

hehe ja na serialach trzymam dupsko wygodnie na kanapie :p w pozycji lezacej zeby bylo lepiej :p :p ale czas to chyba zmienic, strasznie nie lubie jak maz siedzi obok a ja cwicze:baffled::baffled::baffled:

mam pytanie z innej beczki : CZY WAM PRZECIEKA TORTOWNICA??? kurcze albo mam taki szit-wczoraj kupiony :/ albo ciasto musi byc geeeeestsze , bo chcialam zrobic torcik galaretkowy to przecieka dolem wszystko:no::wściekła/y::wściekła/y:

Mi nigdy nie przeciekało a już mam dośc starą ;)) Wydaje mi się że nie powinno przeciekać... Może reklamacja?

kurcze nie wiem czy reklamacja, rozwalilam opakowanie i wywalilam je :/ moze paragon sie znajdzie.. masakra no....... co za dziadostwo!!! grrr.....

zaczyna lapac mnie glod slodyczowy... walke czas zaczac

reklama
A mi się nawet jakoś nie chce słodkiego :) zaraz wypije szklanka wody a obiad zjem dopiero kolo 15 :)) :))

Dziewczyny co tu dzisiaj taka cisza? Haaaalo :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry