reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa ja niestety Cię nie zaprosze sprzątać bo sama też mam dzisiaj jakiś zalony dzień i latam ze szmatą.
A co do soczewek to ja się chyba skusze tylko musze iść do okulisty i dowiedzieć się co i jak bo nosze okulary od 2 r.ż ...

Gaja a naprawde cuda czyni. Moge polecić z czystym sercem :*

reklama
alusia, osz Ty samolubna babo ;D sprztac wolisz sama hehehe

ja tez nosze od dawien, dawna, kiedys byly + a teraz sa - wiec masakra :/

zrrobilam juz na kolacje twarozek 0% ze szczypiorkiem ^^ :-)

Cześć dziewczyny!

Edysiek, no jem, jednego dnia zjadłam owsianke, drugiego jogurt z łyżką płatków owsianych, teraz mi się znowu taki głód zaczyna, ale pokonam go. : D Biegam, jem mało, ale jak zjem to coś normalnego, nie dietetycznego. Bo w sumie stwierdziłam, że jak jem tak malutko to mogę zjeść coś bardziej kalorycznego. : D
Dziś moja mama sernik zrobiła i się skusiłam. ^^ ale grzechy popełniane rankiem nie bolą tak bardzo jak te wieczorem. :D
Remonty zawsze są okropne. W mieszkaniu tylko panele kładliśmy, tapete przyklejaliśmy na sufit, na ściany i tylu. W tamtym roku robiliśmy generalny remont naszego pokoju w Polsce. Remonty są straszne. :nerd:

Rano biegałam 40 minut, wieczorem też pojde na pół godzinki. Póki mi się chce to musze korzystać. Dziś poszłam sobie na spacerek z Maksiem do mamy. 4 km. :D

Ostatnia edycja:
nie mam koncepcji na obiad więc jem kapustę kiszoną:-p i skibkę razowca, no nie wiem co gotować mam, jutro chyba sobie szpinak kupię i zrobię:tak:.
toxicstar ja i tak podziwiam cię za to bieganie, nigdy nie byłam jego zwolenniczką, rower, pływanie, rolki to tak ale bieganie nie weszło mi w krew:-p

No moge do was dołączyc juz :-) od 2 dni ograniczam sie jedzeniowo i cwicze A6W :-)
Odsatawiłam proszki... przytylam na nich 10 kg od wrzesnia! porazka... :no:

Witam miło jeszcze raz;-)

toxicastar - :-) nie glodz sie nam tu tylko hihih, masz racje lepej zjesc cos rano niz na wieczor :p przynajmniej jest w pamieci na caly dzien:-D:-D

gaja - ja za to uwielbiam biegac, kiedys startowalam na zawodach i takie tam ale to bylo jak bylam mloda hahahaha:-D:-D chcialabym wrocic to zawsze sobie znajde wymowke a to nie mam ubrania a to nie mam
butow a to pogoda nie taka jak trzeba.. :p eh.......a teraz jest dziecko wiec moja najwieksza wymowka :p

liza - witaj :-) a co to za proszki ??

alusia - hop, hop ???????

ja sie probuje dzis ograniczac, naparwde, pomimo wielkie checie na zarelko slodkie badz slone, cos tam skubnelam ale pije duzo... eh......

Hej Dziewczyny

Mateuszkowa no robiłam te pierogi i tyle mi zeszoło, Od 13 stałam przy blacie w kuchni ale spoko już skończyłam i mam jakieś 10 mniut czasu bo zaraz znowu ktoś coś będzie chciał. A super że się ograniczasz :)) wytrzymasz do wieczora trzymam kciuki ;** :**

Liza witaj :)) zapraszamy do nas. Pisz często ;*

Toxicstar ja też Cię podziwiam za bieganie. Ja nawet jak bym chciała to za bardzo nawet nie mam gdzie no ale procz tego zawsze są jakieś wymówki haha :))

Wrrr... byle do 18 bo mój Olek już tak marudzi że zaraz będe sufit gryzła ze złości :)

alusia a daj mi spokoj...... z tymi dziecmi...... zmienne nastroje jak u kobiety w ciazy :/

ryczy, zaraz sie smieje, piszczy, zrobi kupe do swiezo zmienionej pieluchy - po 2 minutach :crazy::crazy::crazy::crazy:, drze sie...........co bedzie dalej to ja sie juz boje.. a niechze idzie juz spac :-D:-D

dawaj pieroga ;D:-D ja nie umiem i nie robie :p
za to zrobilam galaretki..................mniam, mniam.........
szkoda ze nie ma takich bez cukru..:eek:

Oooo ja jutro galaretki sobie zrobię a co!

Liza witaj i pisz jak najczęściej te forum mocno motywuje ale jak sie na nim częściej przebywa:tak:

Ja właśnie zastanawiam się czy poćwiczyć czy później hehe:-p czasem tak mi się nie chce ale jak już się zmuszę to potem te 30 minut zleci.

reklama
Do góry