reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gratuluje ząbka Mateuszkowa ;)) :)) a winogrona w końcu nie zjadłam, napiłam się wody heh :))
U mnie też dzisiaj pogoda straszna. Mgła, pada szkoda no ale cóż...

reklama
Dzien doberek :-)

U mnie sloneczko za oknem i w zwiazku z tym musze okno tarasowe chociaz umyc,bo po prostu porazka!!:no: jest tak opalcowane,ze jak te slonce mi zaswieci a swieci prosto w okna to widze tak usyfiona szybe,ze chocby nie wiem jak mi sie nie chcialo to musze ja przetrzec! Tylko to taka syzyfowa robota,zaraz mloda i tak bedzie tam stala i spowrotem pobrudzi i tak o :baffled:

Wstalam dzisiaj i oczy mam spuchniete,moze ktoras z Was ma ten rollon z avonu na opuchniecia i cienie pod oczami??? ja mam polski katalog i moge zamawiac po polskich cenach u konsultantki z Berlina.

Mateuszkowa fajnie na wodnym lozku ;-) sie igraszkuje... ;) a nasluchalam sie od innych,ze niby nie :confused2:

1 dzien marca dzisiaj :-) z kazdym dniem blizej wiosny ...

Przyjezdzaja dzisiaj do mnie kolezanki,w tym jedna fryzjerka i pasemka mi zrobi-dwa kolory blond i jakis braz ...hehe ,widzialyscie mnie w czarnej peruce a ja blondynka jestem ;) i juz wlasnie mam za mocno jasne wlosy dlatego terez robie dwa kolory...i pewnie mi za ciemno bedzie :baffled:

Alusia gratki za silna wole ;) ja tam bym pewnie wszamala tego winogrona...ja tak mam,ze owoce nie sa dla mnie kaloriami,ale wiem,ze wionogrona i banany w dietach nie sa polecane...

Moja siostra tez na diecie,w ciagu miesiaca schudla 7,5 kg. :-) ale moja siostra chudnie z wagi ciezszej,ze tak sie wyraze ...wiec :)

Ostatnia edycja:
Jolit@ ten rollon jest super naprawde. Ja nosze okulary i wiecznie mam wory pod oczami a dzięki niemu schodzi mi to i opuchlizna też :))
To dzisiaj udana noc tak?? :)) Super. Potem pokaż efekty fryzjerskich zmagań z włosami :))

jolit@ - no to loze w pelni przetestowane ;-) dobrze ze nic sie tam nie przelewa i nie chlupocze ;-) a moze jednak??? ;-) cora nie opanowala ci lozka zeby skakac???
alusia - mowisz ze takie rollony dobre? hmm... moze trza zainwestowac?

ja sobie wczoraj kupilam maseczke, ale bylam w sklepie w Mateuszem i sie spieszylam, patrze w domu a tam po 30 roku z. kurde :/ :/ jednak nie zastosuje.....

a co do bananow..to ja wiem ze nie powinno sie ale maz kupil wielka kisc :crazy: i zjadlam wlasnie jednego z jogurtem, slonecznikiem, otrebami i mala lyzka miodu...:crazy::crazy::crazy:

Mateuszkowa naprawde polecam a ja akurat mam problem z worami pod oczami i wieczną opuchlizna i mi pomaga :))
A co do bananów to ja też uwielbiam ale słyszałam że bardzo są tuczące więc nawet ich nie kupuje żeby nie widzieć .

Ja już posprzątałam pranie, pralke jedną już powiesiłam teraz pierze się druga. Gotuje kapuste z grzybami do pierogów i ziemniaki do ruskich :))

Edit:
Dzisiaj mi się śniło że ząb mi się złamał na pół a potem wypadł kurcze.... :((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja z zieloną herbatką zasiadam :)
musze ogarnąć mieszkanko ale to nie zając nie ucieknie;-)

Wiecie a ja mam problemy z sińcami pod oczami, nie mam worków a sińce i nie wiem czym je wypłowić, musze stosować korektor aby je tuszować :-(

Gaja z avatarka widze że nosisz okulary więc przez to masz since i naprawde na to też pomaga. Wiem bo sama nosze okulary i go stosuje ;))

Gaja z avatarka widze że nosisz okulary więc przez to masz since i naprawde na to też pomaga. Wiem bo sama nosze okulary i go stosuje ;))

to będę musiała po wypłacie zamówić sobie jak toto takie cuda czyni.
Okularnik jestem od 10 rż, najbardziej denerwują mnie latem kiedy to słońce razi a na razie za drogo mi na soczewki przyciemniane :/ A kontaktów nie mogę bo mam astygmatyzm i dużą wadę a takie to kosztują tyle , że głowa boli:-(

reklama
fakt, najadlam sie tym bananem :-)

ja tez nosze okulary ale sincow nie mam:eek::eek:

przed ciaza nosilam soczewki, ale w ciazy nie bo sie nie dalo a teraz przy dziecko w okularach mi wygodniej.. soczewki napewno wezme na wyjazd na wakacje jak gdzies pojedziemy :-)

dziewczyny wpadlam w szal sprzatania.. do ktorej zawitac?? musialaby sie tylko Mateuszem zajac ;-)

Do góry