reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia, i to jaka motywacja. :D

Mateuszkowa, nie wiem sama już, jestem dziś w takim szczęśliwym nastroju, że ciągle czegoś zapominać. :D Gratuluję zębusia u synka.:) Mój Maksiu kolejne chyba będzie miał, bo się mega ślini i płacze... ehh.. ^^

Edysiek, bardzo super. Wreszcie się wzięłam w garść po mięsiącu objadania się. :D

Ja wczoraj oddałam kanape do ikei bo stwierdziłam, że za 300 euro sofa 2m miała jest za mała, zwykła trójka, a w innym sklepie były ładne rogówki za 300. Oddałam, nie dostałam kasy, ale za to mam bon na 300 euro i mogę sobie kupić co potrzebuje innego. I jade dziś kupić regałek. I szafe dla Maksia jakąś mniejszą ładną. :D Już tak się cieszę, że to już koniec wszystkiego u mnie w domku! Biegam sobie, sprzątam, gotuje i bawie się z Maksiem. Co za życie.. :D Dziś na 14 mam z małym do szpitala na usg nerki. Wszystko napewno jest w porządku, ale i tak się martwię.. :(

reklama
edysiek - dokladnie!! wszedzie czycha cukier a nawet produkty light czesto maja wiecej weglowodanow!!!
ja patrze zawsze na sklad, cokolwiek kupuje.. polecam jogurty greckie light - sa geste i sycace :-) zamiast smietany, jako baza do dipu itp.
toxicstar - &&& za wizyte w szpitalu, super ze masz swietny humorek :-) wiosna chyba juz puka do naszych drzwi ;D

Toxicstar ja też trzymam ksiuki za wizyte. Napewno będzie wszystko ok. Ale zazdroszcze Ci tego urządzania się :-):tak:
mnie to czeka za 5 lat juz nie moge się doczekać heh ..:-D:-D

Mateuszkowa ja też żawsze patrze na sklad i kupuje ten sam jogurt :-D

alusia no widzisz :-D ja juz go zjadlam dzis na 2 sniadanie ;D z kiwi mniam, mniam :-) dodalam otrebow i mnie tak zapchalo ze ho, ho :-) glodu nie czuje :-)
co do urzadzania to ja juz mam to niby za soba ale ciagle sie cos dokupuje..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fajnie jest się urządzać, ale najgorsze jest to, że jak już człowiek myśli, że wszystko ma to się okazuje, że wielu rzeczy brak i jeździj i kupuj, wybieraj, wydawaj pieniądze. A ja nie lubie wydawać pięniędzy, jeździć po sklepach, i wybierać. Ja nie potrafie wybierać. Mogłabym stać cały dzień nad dwoma rzeczami to i tak bym nie wybrała, mój P. zawsze wybiera. Pokazuje dwie albo trzy rzeczy i mówi. Bo ze mną to masakra istna.

Dzięki dziewczyny. Przydadzą się. :) Oby wszystko było w porządku z jego nerką. :(

toxicstar - i jak badanie ????

mi sie wlaczyl znowu napad na zarcie :/ zrobilam sobie kawe, podjadlam niestety :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: z 20 malych krakersow i 2 kostki gorzkiej czeko :zawstydzona/y::zawstydzona/y: pozniej bylo jeszcze gorzej... chcialam wiecej i wiecej, ale nie zjadlam, zrobilam sobie relaksujaca kapiel dla stop z sola i oliwka i przesiedzialam ;D:-D:-D

Mateuszkowa no Ty Ty Ty :) Jak mogłaś. A probowałaś z tym chromem? Może naprawde dobrze bylo by jak byś go zażywała. Ja już nie mam taaakiej ochoty na słodycze a dopiero biore 2 dni

alusia, no wiem , ja, ja ja,, :zawstydzona/y:
nie, nie probowalam.. dlaczego ?
mam ta belisse jeszcze i chce ja zjesc i dopiero kupie cos nowego, bo jak kupie teraz to tamto bedzie lezec, a ja nie lubie wyrzucac pieniedzy :baffled::baffled: zreszta czekam na wyplate :-p:-p

patrzylam na linee i tam jest dawkowanie 2-3 razy dziennie po 1 tabl. :/ hmm.. w sumie wolalabym lykac cos raz, moze cos znajd :-)

edit: http://kobieta.wp.pl/kalkulatoridealnawaga.html policzcie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa moja idealna waga z tego linka co podalas to ...............ta ,ktora mam!!:-D

Toxi ja jestem taka sama!! nie umiem podjemowac decyzji,zawsze jak sie na cos zdecyduje to zaraz zaluje ,bo moze lepiej jakbym wziela tamto?? Eh..dzisiaj mnie caly dzien w domu nie bylo,wybylam jakos o 12:30 i wrocilam po 19:00 -bylam u kolezanki,ktora niedawno przeprowadzila sie na koniec swiata :-D godzina samochodem w jedna strone,wypilysmy u niej kawe i pojechalysmy na basen...obcykac nowy,bo mamy swoj fajny sprawdzony u mnie ale ona chciala zobaczyc jaki ma w poblizu u siebie no i srednio na jeza...wracajac jeszcze zahaczylam o sklep i tym sposobem bylam w domu po 19...M w tym czasie byl w domu bo montowali mi dzisiaj lozko wodne :cool: i zaraz pierwszy sen na nowym lozku ;-)

Mateuszkowa aaa!! i zabka gratuluje tez!!:-D pamietam jeszcze jak sie czeka na tego pierwszego!!!

Dietowo tak sobie...na basenie znowu byly frytki ale o 16:00 i od tej pory juz nic nie jem,sniadanie standard platki i jogurt no a z grzechow to 4 cukierki wedla ptasie mleczko :crazy: abs zrobione jak zawsze ,tylko w sobote mialam przerwe(druga w ciagu miesiaca) ale a6w przerwalam :no: pocwiczylam 10 dni i wysiadlam :-(

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie i ja

ale naskrobałyscie :szok:

dziewczyny ja jestem niska mam tylko 150 ehh

na diecie jestem od 17 pazdziernika 2011

na poaczatku przez 5 tyg chudłam rowny 1 kilogram tygodniowo a potem to tak a to 700 gram a to 400

od grudnia miałam zastoj z 9 kg i teraz sie ruszyło o -2
wiec luzik

najwazniejsze ze w tych zastojach nie tyje :tak:

nieraz mam ok 100-200 gram w plusie ale zaraz sie biore i po klopocie

nie jestem na jakiejs specjalnej diecie ogolnie jem obiady na parowarze robie

ostatni posiłek jej o 20 (ale ja chodze spac tak ok 2-3 w nocy )

jak sobie pozwole np na ciasto to NIE JEM OBIADU

i cały czas duzo jezdziłam na rowerku treningowym ok 400kcal -dziennie

ale od 3 tyg nie moge sie zebrac cos do tego roweru (bylam chora pozniej mialam @ a teraz tez mi sie nie chce :zawstydzona/y: ) od jutra sie biore

teraz jak schudłam 2kg to pewnie znowu zastoj bedzie na miesiac albo i wiecej

a 44 kg tyle wazylam przed ciaza i dobrze bylo bo ja niska jestem
a teraz aktualnie jem jabłko tak mnie jakos naszło hehehe

a tu przykladowe fotki

jak waze 44kg fotka 1 i 2

na 1 frodku
6d792cd04f.jpeg.jpg6d792cd04fbbbbb.jpeg

a tu z corcia jak waze 58 kilo (zmora)

HPIM2167bbbbbbbb.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry