reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

:szok::szok::szok: ubyl mi 1 centymetr w talii w przeciagu tygodnia:szok::szok::szok:

lece zmierzyc moje najciasniejsze spodnie............................
edit: zmiescilam sie bez najmniejszego trudu!!:szok: szok..

troche oponke pociazowa mam :/ no i niestety uda caaaaaale do wzmocnienia - bo lataja jak galareta :/ ......zaczne od dzis bo jak widac same kremy nie dzialaja.......

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:szok::szok::szok: ubyl mi 1 centymetr w talii w przeciagu tygodnia:szok::szok::szok:

lece zmierzyc moje najciasniejsze spodnie............................

no widzisz a ty tu tak biadolisz - BRAWO!!!!!
A swoją drogą ty masz ładną wagę na pewno wyglądasz super :) Tak jak pisałaś to czasem myślałam, że jesteś o wiele "większa" a tu taka drobina:-D.

Dzięki, że się ze mną zgadzacie, mamy podobne poglądy a przede wszystkim nasza psychika sobie wiele rzeczy dodaje. Ech, podejrzewam, że nawet jakby każda z nas nawet do niedowagi doszła i tak byśmy tu sobie biadoliły bo ciągle coś by się nam nie podobało:-p

gaja - jaka drobina?? ;DDD

drobiny to wy jestescie :p :p

no pobiadolilam troche :/ zawsze jak biadole to duzo pisze :p wiec przepraszam od razu za to! ale tak mnie ten 1 cm nakrecil, lojojoj............................
masz racje zawsze bedzie cos do poprawy...eh.. :p

No MATEUSZKOWA super :)) :)) a Ty marudzisz. Kurcze gratulacje :D z wrażenia ja też ide się zmierzyć haha :D :D a pisz dużo bo chociaż coś tu się dzieje ;))

Gaja no dobrze żę piszecie bo Wy już chudzinki a ja dopiero na początku drogi i gdyby nie to że tu piszecie to sama bym została :(

W brzuchu ani pół centymetra. W udzie -1 i w biodrach -1 . Jakoś nie bardzo widać efekty po 2,5 tygodnia jeżdzenia na rowerku,hula hopie ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Taaaa ja i drobina hehe:-D
Co prawda grubasem już nie jestem, mi najbardziej ta moja skóra przeszkadza, nie dość że wisi na brzuchu pod ramionami to jeszcze mega cellulit na udach mam:confused2: U mnie wszystkie baby w rodzinie tak mają - koszmar:confused2:. Chyba najbardziej byłabym zadowolona ze swego ciała gdybym miała jędrną skórę wtedy to i te kg tak by mnie nie drażniły:sorry:
Co ja piszę, na pewno coś bym jeszcze znalazła:tak::-D:-p.

No nie dogodzi się, nie dogodzi:cool2:

Alusia ja też kiedyś startowałam z naprawdę dużej jak dla mnie nadwagi, doszłam do tego punktu w którym jestem dziś i wiem, że Tobie też się to uda, później tylko będziemy się wspierać w utrzymaniu wagi

Jenyyy nie nadazam ,nie mam czasu Was rano czytac :)

Dzien dobry tak w ogole,ja tak na szybko :-)

Mysle,ze ten przelicznik mateuszkowej to na takie budowy fizyczne ciala jak moja ,ja jestem strasznie ubita i nikt mi nie daje tej wagi jaka mam tylko zawsze mniej :-D

A co do lozka wodnego... Edysiek,mamy je na stale ,a wrazenia po pierwszej nocy ? hmm,po pierwsze musze temperature zmniejszyc bo mnie za mocno grzalo,mi sie zle spi jak mi za cieplo jest(bo ta woda w materacach jest podgrzewana) nie kolysze az tak bardzo ,bo to zalezy od stopnia twardosci materaca(w srodku materac ma takie jakies filcowe wstawki i im ich wiecej tym jest stabilniejszy) my mamy nawiekszy poziom twardosci czyli 5. Powiem
szczerze ,ze w sklepie to bylam zachwycona bo oczywiscie w sklepie takie lozko mozna wyprobowac(he!szkoda,ze nie cala noc ) ale po dzisiejszej nocy :oo2: coz ,trzeba sie przyzwyczaic.Bylo mi troche za miekko i ciezko sie obrucic na drugi bok ,ale mysle wszystko kwestia przyzwyczajenia...jak juz sie ulozylam to lezalam jak na chmurce ;-)
I inna sprawa to ten materac jest pozbawiony roztoczy ,musze co jakis czas(tak z dwa razy w miesiacu) przetrzec go specjalnym plynem,sciagajac taki pokrowiec,ktory tez moge prac ... i raz na rok wlewac do wody 'cus' co by mi nie zgnila..

Mateuszkowa nie wroce do 6w bo jakos brak mi sil...czekam na wiosne ,bede jezdzic na rowerze :tak:

Gaja ja tez sie z Toba zgadzam !!! najczesciej kobitki co maja wiecej ciala sa zwyczajnie szczesliwsze ;hehe chyba dlatego,ze niczego sobie nie odmawiaja tak jak te chude :-D i z tym,ze po ciazach chcemy pokazac ,ze nadal dabymy o siebie to tez racja ...ja wlasnie dlatego po ciazy schudlam,...kurde musze sie dzieckiem zajac a zas od rana tylko laptop :no:

Ostatnia edycja:
Jolit@ napewno się przyzwyczaisz. A to napewno jest łatwy w utrzymaniu czystości na nim i to jest najważniejsze :)

Gaja no napewno kiedyś schudne tylko ja chciałabym już heh i to właśnie mnie meczy heh .

Dziewczyny a co na zrzucenie brzucha? Jakie ćwiczenia?

Alusia no co ty piszesz??? Gratulacje!! – 1 w biodrach i w udach super!!! :-D stamtąd ciezej jest cos zbic!! A ja i tak moja „szczupla” talie będę mieć wieksza niż wy bo ja mam taka budowe :p

Gaja - ja mam chyba ten cellulit tak rodzinnie :/ bo mam go od kad mialam chyba z 13-14 lat a bylam wtedy mega szczupakiem..

jolit@ - to super z rowerem :-Da wiosna tuz, tuz.. :-D daj znac co i jak z igraszkami na takim lozku ;D hehehe

edit: alusia jak czytam wszedzie to hula hop na cellulit, na talie i brzuch, chyba kupie....

Mateuszkowa ja już kręce hula hop 1,5 tygodnia i raczej nie widze poki co żadnych efektow...
Dzisiaj mam jakiś gorszy humor bo Wy wszystkie takie chudzinki i wogole a ja gruba i jeszcze nic nie chudne ;/

reklama
alusia wypraszam sobie:wściekła/y: to ja mam dzis dzien zlego humoru :wściekła/y: ty musisz niestety dzis odpuscic:no::no:
jedna osoba na dzien :no:

;-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

a przymierzalas cos w co bylo Ci sie trudno zmiescic ???

Do góry