reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
alusia - a moze masz problem z przegladarka ?

dziewczyny ja sie nie orientuje niestety czy na 18 mc Gaji i 3 latka Alusi te kg to duzo hehehe ;D ale pewnie wysokie chlopaki :-D

wiosna zapachnialo i zachcialo mi sie biegac....ale co zrobic z Mateuszem??? jakbym chiciaz wozek 3 kolowy miala..eh.......... :(:(:( mam nadzieje ze sie nie rozleje i wyjdziemy na spacer!!

Alusia to może być problem przeglądarki internetowej. Właśnie przeczytałam, że trzeba wyczyszcić cookies i uaktualnić przeglądarkę. Podobno jak ktoś używa mozilli to ma ostatnio problemy. Ja mam operę i nie mam problemów, ale może być też chrome.
Tyle wyczytałam na moderatowni, może uda się jakoś to naprawić.

Pewnie, że dobre śniadanie :tak: Kapustę też polecam, sama wcinałam, zawsze musiałam mieć w domu główkę kapusty.

Ja schudłam 10 kilo w 3 miesiące, a potem jeszcze spadły 2 i w sumie teraz mam 12 na minusie :-)

Mateuszkowa szkoda, że nie udało się dostać do alergologa :no:
Waż się raz w tygodniu, to wtedy będziesz widziała efekty :tak:

A chęć na bejbika przeszła, jak pisałam podoba mi sie obecny stan rzeczy ;-)

Moja Angela jak była mała, to też taka kluska z niej była, jak miała rok to ponad 10kg ważyła :tak:
A teraz szczypiorek :-D Wysoka i chuda.

chociaz powiem wam ze ostatnio maz zauwazyl ze mi nogi zeszczuplaly..:szok::szok::szok::-D:-D hmm...ciekawe czy mowil to szczerze czy byl to jakis pretekst :p :p :-D:-D:-D

a ja sie trzymam wersji ze jak sie stanie prosto i zlaczy nogi, to powinny byc 3 przerwy/dziury miedzy nimi tak zeby sie nie stykaly-jak kostki, pod kolanami i jak uda - najlepiej zeby w ogole sie nie dotykaly :-D:-D u mnie jeszcze troszke sie dotykaja :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edysiek wyczyściłam i uatualniłam i dalej problem. Ja używam Internet Explorer no ale poczekam może to jakieś przejściowe problemy.No to spróbuje tak się odchudzać bo Dukan to nie dla mnie. A co do wagi to moj dwulatek waży 11 :D :DMateuszkowa u mnie się nakładają wrecz uda na siebie heh ... No musze sie odchudzić i koniec ;D

Ja mam dwie dziury między nogami :-D ale to brzmi, w sumie prawdziwie, ale akurat nie o te dziury mi chodzi :-p Jedną mam między łydkami, a drugą między udami. Ale ja mam chude łydki, to chyba dlatego mam tam tylko 1 dziurę :baffled:

Fajnie, że mąż zauważył.
Wczoraj kolega też mi powiedział, że chyba bieda u nas, bo schudłam strasznie i chyba mąż mnie nie karmi :-)

Zazdroszcze Wam tych komplementów ;-) mi nie ma kto mówić miłych słów :-)
Ale mam Was i licze że jak schudne i pokaże Wam efekty to chociąz Wy mnie pochwalicie :-)

Edysiek a gdzie pracujesz? Bo nie napisałaś :tak:

Pracuję w prywatnej firmie, która produkuje przyprawy. Ja siedzę 8 godzin przy kompie, gdzie wpisuję i rozliczam całą produkcję. Pracuję na 2 zmiany, bo produkcja tak pracuje.
Mój K. też tam pracuje jako operator maszyny. Tylko, że my na 2 różnych zmianach, teraz ona ma na rano, a ja na popołudnie. Tylko sie miniemy w pracy.

hehe no tak-dziury ;-)
ja tez mam chude lydki, jak cos chudnie to lydki :/

edysiek - super ze obcy facet cie komplementuje :):):):) maz nie byl zazdrosny ???

alusia - spoko , spoko wychwalimy cie tak ze ho-ho! :-)

reklama
Zazdrosny nie był, bo kolega był z żoną. Przyznam, że fajnie się robi jak się słyszy takie rzeczy. Wtedy człowiek upewnia się, że warto było trochę się pomęczyć. No i mobilizuje do dalszego dbania o siebie :-)

Zaraz zmykam po Angelę do szkoły, bo dzisiaj ma tylko 4 lekcje.
Pewnie w pracy trochę podczytam co naskrobałyście.
Miłego dnia.

Do góry