reklama
M
Mateuszkowa
Gość
alusia - a moze masz problem z przegladarka ?
dziewczyny ja sie nie orientuje niestety czy na 18 mc Gaji i 3 latka Alusi te kg to duzo hehehe ;D ale pewnie wysokie chlopaki
wiosna zapachnialo i zachcialo mi sie biegac....ale co zrobic z Mateuszem??? jakbym chiciaz wozek 3 kolowy miala..eh.......... mam nadzieje ze sie nie rozleje i wyjdziemy na spacer!!
dziewczyny ja sie nie orientuje niestety czy na 18 mc Gaji i 3 latka Alusi te kg to duzo hehehe ;D ale pewnie wysokie chlopaki
wiosna zapachnialo i zachcialo mi sie biegac....ale co zrobic z Mateuszem??? jakbym chiciaz wozek 3 kolowy miala..eh.......... mam nadzieje ze sie nie rozleje i wyjdziemy na spacer!!
Edysiek
odkrywca
Alusia to może być problem przeglądarki internetowej. Właśnie przeczytałam, że trzeba wyczyszcić cookies i uaktualnić przeglądarkę. Podobno jak ktoś używa mozilli to ma ostatnio problemy. Ja mam operę i nie mam problemów, ale może być też chrome.
Tyle wyczytałam na moderatowni, może uda się jakoś to naprawić.
Pewnie, że dobre śniadanie Kapustę też polecam, sama wcinałam, zawsze musiałam mieć w domu główkę kapusty.
Ja schudłam 10 kilo w 3 miesiące, a potem jeszcze spadły 2 i w sumie teraz mam 12 na minusie :-)
Mateuszkowa szkoda, że nie udało się dostać do alergologa
Waż się raz w tygodniu, to wtedy będziesz widziała efekty
A chęć na bejbika przeszła, jak pisałam podoba mi sie obecny stan rzeczy ;-)
Moja Angela jak była mała, to też taka kluska z niej była, jak miała rok to ponad 10kg ważyła
A teraz szczypiorek Wysoka i chuda.
Tyle wyczytałam na moderatowni, może uda się jakoś to naprawić.
Pewnie, że dobre śniadanie Kapustę też polecam, sama wcinałam, zawsze musiałam mieć w domu główkę kapusty.
Ja schudłam 10 kilo w 3 miesiące, a potem jeszcze spadły 2 i w sumie teraz mam 12 na minusie :-)
Mateuszkowa szkoda, że nie udało się dostać do alergologa
Waż się raz w tygodniu, to wtedy będziesz widziała efekty
A chęć na bejbika przeszła, jak pisałam podoba mi sie obecny stan rzeczy ;-)
Moja Angela jak była mała, to też taka kluska z niej była, jak miała rok to ponad 10kg ważyła
A teraz szczypiorek Wysoka i chuda.
M
Mateuszkowa
Gość
chociaz powiem wam ze ostatnio maz zauwazyl ze mi nogi zeszczuplaly.. hmm...ciekawe czy mowil to szczerze czy byl to jakis pretekst
a ja sie trzymam wersji ze jak sie stanie prosto i zlaczy nogi, to powinny byc 3 przerwy/dziury miedzy nimi tak zeby sie nie stykaly-jak kostki, pod kolanami i jak uda - najlepiej zeby w ogole sie nie dotykaly u mnie jeszcze troszke sie dotykaja :/
a ja sie trzymam wersji ze jak sie stanie prosto i zlaczy nogi, to powinny byc 3 przerwy/dziury miedzy nimi tak zeby sie nie stykaly-jak kostki, pod kolanami i jak uda - najlepiej zeby w ogole sie nie dotykaly u mnie jeszcze troszke sie dotykaja :/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A
Alusia8989
Gość
Edysiek wyczyściłam i uatualniłam i dalej problem. Ja używam Internet Explorer no ale poczekam może to jakieś przejściowe problemy.No to spróbuje tak się odchudzać bo Dukan to nie dla mnie. A co do wagi to moj dwulatek waży 11 Mateuszkowa u mnie się nakładają wrecz uda na siebie heh ... No musze sie odchudzić i koniec ;D
Edysiek
odkrywca
Ja mam dwie dziury między nogami ale to brzmi, w sumie prawdziwie, ale akurat nie o te dziury mi chodzi Jedną mam między łydkami, a drugą między udami. Ale ja mam chude łydki, to chyba dlatego mam tam tylko 1 dziurę
Fajnie, że mąż zauważył.
Wczoraj kolega też mi powiedział, że chyba bieda u nas, bo schudłam strasznie i chyba mąż mnie nie karmi :-)
Fajnie, że mąż zauważył.
Wczoraj kolega też mi powiedział, że chyba bieda u nas, bo schudłam strasznie i chyba mąż mnie nie karmi :-)
A
Alusia8989
Gość
Zazdroszcze Wam tych komplementów ;-) mi nie ma kto mówić miłych słów :-)
Ale mam Was i licze że jak schudne i pokaże Wam efekty to chociąz Wy mnie pochwalicie :-)
Edysiek a gdzie pracujesz? Bo nie napisałaś
Ale mam Was i licze że jak schudne i pokaże Wam efekty to chociąz Wy mnie pochwalicie :-)
Edysiek a gdzie pracujesz? Bo nie napisałaś
Edysiek
odkrywca
Pracuję w prywatnej firmie, która produkuje przyprawy. Ja siedzę 8 godzin przy kompie, gdzie wpisuję i rozliczam całą produkcję. Pracuję na 2 zmiany, bo produkcja tak pracuje.
Mój K. też tam pracuje jako operator maszyny. Tylko, że my na 2 różnych zmianach, teraz ona ma na rano, a ja na popołudnie. Tylko sie miniemy w pracy.
Mój K. też tam pracuje jako operator maszyny. Tylko, że my na 2 różnych zmianach, teraz ona ma na rano, a ja na popołudnie. Tylko sie miniemy w pracy.
M
Mateuszkowa
Gość
hehe no tak-dziury ;-)
ja tez mam chude lydki, jak cos chudnie to lydki :/
edysiek - super ze obcy facet cie komplementuje maz nie byl zazdrosny ???
alusia - spoko , spoko wychwalimy cie tak ze ho-ho! :-)
ja tez mam chude lydki, jak cos chudnie to lydki :/
edysiek - super ze obcy facet cie komplementuje maz nie byl zazdrosny ???
alusia - spoko , spoko wychwalimy cie tak ze ho-ho! :-)
reklama
Edysiek
odkrywca
Zazdrosny nie był, bo kolega był z żoną. Przyznam, że fajnie się robi jak się słyszy takie rzeczy. Wtedy człowiek upewnia się, że warto było trochę się pomęczyć. No i mobilizuje do dalszego dbania o siebie :-)
Zaraz zmykam po Angelę do szkoły, bo dzisiaj ma tylko 4 lekcje.
Pewnie w pracy trochę podczytam co naskrobałyście.
Miłego dnia.
Zaraz zmykam po Angelę do szkoły, bo dzisiaj ma tylko 4 lekcje.
Pewnie w pracy trochę podczytam co naskrobałyście.
Miłego dnia.
Podziel się: