reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Alusia pamietam,ze ja przy mozilli tez mialam problem z forum,strasznie sie mulilo,strony mi sie otwieraly i otworzyc sie nie mogly ,teraz mam chrome i jest duuuzo lepiej :tak: i tak na lapku mam powolniejszego neta bo bezprzewodowy...mam jeszcze drugi komp stojacy ale po ostatniej awari i naprawie nie mam tam jeszcze internetu zainstalowanego.

Mateuszkowa :-D z tymi przerwami miedzy nogami to dobre ,kto ma krzywe to ma jedna wielka przerwe ,hehe tak jak moja znajoma ,ja tam uda mam zawsze zlaczone bo ja mam pelne uda i tego nie zmienie,a nawet podobaja mi sie...wiec po co mam je zmieniac ;-)
Edysiek no zaluje tylko tego wczorajszego napadu na slodkie ,a to jednen dzien w tygodniu moge sobie przeciez pozwolic ;-)

Moja 2,5 letnia pannica wazy 12,5 kilo ,to chyba w sam raz albo?

witajcie, czy tak niesmialo mogę do was dolączyc? zmagam się juz 14 msc z brzuchem po ciążowym i kilogramami ktore nie chcą mi zejsc, moze dzieki wam jakos się to uda.
Od 3 dni robię a6w, wczesniej zatrzymalam się na 22 dniu ale efekty byly, zeszly mi 2kg, brzuszek juz nie jest taki wydęty ale cos tam jeszcze zostalo.
cale zycie na wciągnietym brzuchu :(

moj cel i marzenie...60kg
waga obecna:66kg i 168cm

jolit@ - bo najwazniejsze to to co my chcemy a nie ktos inny :-)

alusia - i jak glowa??? ja tez chyba kawusie sobie zrobie, barszczyk czerwony sie juz dopieszcza..mniam, mniam..

ona - witaj :-) mysle ze to forum zmotywowalo juz nie jedna :-D a przynajmniej sie czlowiek pilnuje, a jak cos podezre to musi wypisac jak na spowiedzi wszystko i to dopiero:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wtedy :-D ;-)

ja zaliczylam juz spacer:-D

ooo takie rygory tu macie...trzeba się spowiadac :-) no ale jak mus to mus! :-) od dziś zero piwa, zero slodyczy ;-)

ona - nie to ze trzeba hihih:-D ale po co cos ukrywac? :-D:-D jak sobie rpzeanalizujesz tak caly dzien co jesz i np. policzysz kalorie to zobaczysz ile zjadasz i gdzie lezy najwiekszy problem :) ( ja zrobilam tak tylko 1 dnia i masakra!!! :-D:-D )

ja też już po spacerku 1,5 godzinnym.

Wracając do wagi dzieci to Miłosz w wieku roku miał 10 kg a dwa latka to 12,5 był szczuplutki a teraz kawał chłopa:-D Olka to pulpa była i teraz troszkę pyzowata jest, Maks też od małego nabity ale on nie wygląda:tak:

aaaaa i witam nową odchudzającą się:tak:

powiem ci gaja ze nic bardziej mnie nie wkurza jak porownywanie wagi dzieci na niekorzysc ktoregos ( a to sie zdarza bo kuzynka malego 6 mc starsza jest mniejsza i mniej wazy od niego............. ) albo teksty ze moje dziecko jest WIELKIE I GRUBE
nic tylko szczelic
problem zrobil sie o tyle powazny ze od poczatku zaczelam ograniczac mu zarcie - glownie kaszki - zeby gruby nie byl :angry::angry::angry::dry::dry::dry:

Mateuszkowa nie przejmuj się głupią gadką. Małemu dziecku jedzenie ograniczać? Bez przesady :* Rozumiem nie dawać mu słodyczy ale uważam że jak dziecko jest glodne to musi zjeść i tyle. :) A mam do Ciebie pytanie. Jak tam picie octu? Odczuwasz jakieś skutki uboczne? Bo ja po octcie chyba dostałam uczulenia. Znaczy ostatnio na policzkach zrobiły mi się takie dwie duże plamy łuszczącej się skóry i piecze okropnie. Ogolnie nie mam problemow ze skorą więc to tylko ocet...

Ona23 witaj. Tak u nas trzeba się spowiadać bo to chociaż jakoś tam motywuje :))

reklama
Mateuszkowa ja np sie w ogóle nie przejmuję co mi mówią, bo bym zwariowała a to że za dużo jedzą albo że pozwalam grac na komputerze - bo dzieci to raz w tygodniu powinny itp itd. Fakt apetyty mają ale ja ich hamuję , Miłosz już teraz je ciemne pieczywo i zero serów, bo uwielbiał i ciągle jadł:sorry2:. Olka ogólnie ręce i nogi szczupłe tylko pimpek taki wystający lekko ma ale myślę, że sie wyciągną jeszcze i wszystkim szczeny opadną:tak:.

A jeszcze o kompie to moja szwagierka mi sugerowała, że Miłosz okulary nosi od komputera:dry: a on ewidentnie po mnie ma bo też astygmatyzm i minusy a za moich czasów kompa i w tv nic nie było no i od czego okulary mam:confused:.

Dlatego jak cos to słucham ale wlatuje jednym a wylatuje drugim:-p

Do góry