reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
no jasne, że można się dołączyć! Witam serdecznie :-) Masz wskazanie do cc czy sama chcesz?

Ania - tak niestety jest. Ja też na własną rękę idę na usg, bo mi lekarka nie chciała ostatnio dać skierowania, bo to jej przejdzie... A innym razem daje leki w ciemno...

A nie lepiej w USK? Pamiętaj, że w razie tfu tfu tfu komplikacji i tak odeślą Cię do USK. A czasami liczą się minuty. Ja osobiście rodziłam w USK i polecam. Są naprawdę swietni specjaliści i wszystko jest na miejscu.

dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jak to jest w naszych b-stockich szpitalach.. jeśli mija termin porodu wyznaczony z OM to co wtedy? gin kieruje do szpitala na wywołanie czy wygląda to jakoś inaczej? trzeba czekać do 42tc i wtedy się stawić? może któraś z Was była w podobnej sytuacji..

hej
ja rodzilam,prawie 3 lata temu,byłam bardzo zadowolona,jeśli miałabym rodzic znowy bym rodziła u Arciszewskiego.Dodam że mam porownanie,8 lat temu rodzilam w USK i nigdy wiecej,brrrr(mam nadzieję że teraz jest tam inaczej....)

co za dziwna pogoda...

Dziewczyny doradźcie coś nad morzem na wakacje?Polskim.

Hej dziewczynki :) można się dołączyć ?:) Jestem kami, we wrześniu planuję poród (cc) w Białymstoku w klinice Arciszewskich. może któraś z was tam rodziła?

witam wczesno wieczornie. wrócilismy ze spacerku własnie . zaraz ide kopmac małego i moze uda mu sie zasnac. bo dzis w nocy to nie zabardzo mu to szło. a ja wykonczona. bo on sie zapewne nudzil. huśtawka poszla w ruch i mamusiowe bajki . az w koncu po 2 godz zasnal.
niw wiem jak to u Was było ale ja strasznie nie lubie teraz nocy.maly budzi sie na jedzonko co 2 godz- prawie godz zchodzi mu jedz. wiec moje noce nie sa zaliczane do przespanych....a najgorsze ze w dzien nie potrafie spac...wiec casem chodze jak neptyk .. i tylko czekam rana, bo wtedy to z tym małym inaczej niz po nocy. ostatnio to nawet byłam juz od 4 rano na nogach i tak do wiecz.

Awru- ja miałam termin na 16 listopada i co drugi dzień lekarz kazał przychodzić i robić ktg i jak zobaczył,że 20-go nic się dalej nie działo to napisał skierowanie i kazał 23(poniedziałek) się stawić w spitalu i juz leżec i być na patologii i 23-go właśnie zrobili mi test po południu na oksytocynę a wieczorem zaczęły się skurcze i 24-go o 21:35 urodziłam hehehe po 24h :)))
z tego co mi mówił moj lekarz to do 2 tygodni po terminie to jest spoko ale nie chiał mnie już dłużej trzymać w domu i twierdził,że lepiej pod nadzorem sobie poleżec i poczekac, tak więc w sumie 8 dni po terminie urodziłam :) jak będziesz chodzić na ktg to się dopytaj jak dalej nic nie bedzie to kiedy masz iść i się kłaść na patologię i już ... na pewno Ci powie

dzięki aniamacek ;-) u mnie jeszcze oficjalnie przed terminem ale już zaczynam panikować.. gin powiedział żeby póki co cierpliwie czekać a jeśli do następnego poniedziałku nic się nie wydarzy to wtedy skierowanie do szpitala..

reklama
Ja sie nie wypowiem, bo mojemu :-Dsynowi spiiszylo sie na swiat ehhehe :-D:-D
Awru lada moment juz urodizsz...a pamietam jak doalczylas do nas jak dowiedzilas sie z jestes w ciazy.....a tu zaraz bobasek na swiecie bedzie
Lekkiego porodu :-)

aniamcek jak o wizycie u lekarza?

Witamy nowa, przyszla mamusie :-)

Moze jakies spotkanko w sobote?

Ale grzmi, blyska-Olis spi w najelepsze

Do góry