reklama
Hej dziewczyny
mam do sprzedania rowerek dla dziecka o taki:
jedna wada ma oberwane trochę tę gąbkę na kierownicy ale to to w niczym nie przeszkadza
cena 80 zł (do negocjacji)
dowiozę do domu
i wózek
i wózek WÓZEK CHICCO MULTIWAY + AKCESORIA 2010 @ KRAKÓW (1031346094) - Aukcje internetowe Allegro
mamy kolor fuego
cena 250 zł jest ochraniacz na nózki i folia przeciwdeszczowa nie ma pałąka
ale to nie problem bo mozna dokupić
jakby coś to piszcie
mam do sprzedania rowerek dla dziecka o taki:
jedna wada ma oberwane trochę tę gąbkę na kierownicy ale to to w niczym nie przeszkadza
cena 80 zł (do negocjacji)
dowiozę do domu
i wózek
i wózek WÓZEK CHICCO MULTIWAY + AKCESORIA 2010 @ KRAKÓW (1031346094) - Aukcje internetowe Allegro
mamy kolor fuego
cena 250 zł jest ochraniacz na nózki i folia przeciwdeszczowa nie ma pałąka
ale to nie problem bo mozna dokupić
jakby coś to piszcie
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
oo dostała sie do żłobka?? a jakiego ?? i kiedy zapisywalas ??haloooo a co tu takie pustki )))))))
melduję,że moja córa została małym krasnoludkiem............ Boże jak ja sie boję))) za 2 tyg do pracy )))
oo dostała sie do żłobka?? a jakiego ?? i kiedy zapisywalas ??
no do żłobka Ewuśki29 się dostała załapałyśmy się na to dofinansowanie co Ewuśka pisała, na Marczukowską będziemy chodziły ... to raptem 200m od mojej pracy to się cieszę tylko Wiesz, mam masę innych wątpilwości ale to chyba normalne u młodych mam z pierwszym dzieckiem....
A jak nasz Pawełek? jak oskrzelka?
a co do żłobków to na te państwowe to pewnie bym czekała rok jakiś a sprawdzonej opiekunki nie mam i boję się jak jasna cholera bo na taką jak pisała Estera jak maluchami się zajmowała to ze świeczką szukać można...niestety )) no i jak dzwoniłam i się pytałam do takich niby poleconych bardziej to chcą około 1000-1200zł na8-9 godzin niestety.....
A Ty jak Kasiu do pracy się wybierasz? A może w najbliższym czasie do rodziców jedziesz??? to byś nas odwiedziła co??? jakiś spacer czy cos bo ja już od 7 w pracy
A Ty jak Kasiu do pracy się wybierasz? A może w najbliższym czasie do rodziców jedziesz??? to byś nas odwiedziła co??? jakiś spacer czy cos bo ja już od 7 w pracy
Kasiiula
my znow chorzy ... o słuchu pisałam a wczoraj bylismy u nas u pani doktor i wraca choroba yh ... dobrze ze dzis juz temp niema ...
a co do złobka to wlasnie sie zastanawialm .... my składalismy do miejskiego ale 20 dzieci na liscie rezerwowej przed nami ... jest prawdopodobienstwo ze znajoma jedna zrezygnuje to wtedy my na jej miejsce ale to wiadomo bedzie za miesiac yh ... a co pracy dopiero we wrzesniu planowalam ale jak bedzie to zobacyzmy
a co do złobka to wlasnie sie zastanawialm .... my składalismy do miejskiego ale 20 dzieci na liscie rezerwowej przed nami ... jest prawdopodobienstwo ze znajoma jedna zrezygnuje to wtedy my na jej miejsce ale to wiadomo bedzie za miesiac yh ... a co pracy dopiero we wrzesniu planowalam ale jak bedzie to zobacyzmy
Kasiiula
a my dzis wysypani :| yh wszytsko naraz ...
chyba Paweł ma uczulenie albo na kaszke- truskawkowa albo na antybiotyk :/ bosh...
Dziewczyny mam do was prośbę i pytanie ...
czy wiecie moze wasi znajomi czy ktos ma dziecko co nosi aparat słuchowy ... czy takie dziecko jest normalnie przyjmowane do żłobków ... ?? czy do specjalnego trzeba ??? bo wiadomo bedzie musial ktos poswiecic uwagi wiecej zeby sprawdzac czy aparat jest na miejscu i zdjac do spania i nałozyc po spaniu ??? moze ktos cos wiecej wie ? moze ty Ewuśka wiesz jak to jest w żłobkach miejskich ??
chyba Paweł ma uczulenie albo na kaszke- truskawkowa albo na antybiotyk :/ bosh...
czy wiecie moze wasi znajomi czy ktos ma dziecko co nosi aparat słuchowy ... czy takie dziecko jest normalnie przyjmowane do żłobków ... ?? czy do specjalnego trzeba ??? bo wiadomo bedzie musial ktos poswiecic uwagi wiecej zeby sprawdzac czy aparat jest na miejscu i zdjac do spania i nałozyc po spaniu ??? moze ktos cos wiecej wie ? moze ty Ewuśka wiesz jak to jest w żłobkach miejskich ??
Nie mam pojęcia,mam jedną z Pań która pracowała to podpytam.Wiem tylko,że grupa to ok 26-30 maluszków i 3 Panie + 2 pomoce także nie za różowo.
Odezwe się jak się dowiem.
Pozdrawiam
Odezwe się jak się dowiem.
Pozdrawiam
a my dzis wysypani :| yh wszytsko naraz ...
reklama
dzięki dziewczyny za odp, niektórych nawet nie zdążyłam do końca przeczytać bo zaczęła się akcja skurczowa maluch jednak postanowił urodzić się przed terminem
Gratulacje! Jak poród? jak samopoczucie? Jak Jonasz?
Podziel się: