reklama
Rozwiązanie
i co jestes w ciąży?Zrobiony 7 dni po delikatnym jasnym brązowym plemieniu.
Mała.czarna
Fanka BB :)
byla na zywo lekko rozowaA prześwitywał na tym pierwszym choć trochę różowy kolor czy linia była bez koloru?
reklama
Czyli moje zapewne też są negatywne choć ten pierwszy który wysłałaś wcześniej wygląda bardzo podobnie z tym, że Twój był w dniu @, a moje są przedbyla na zywo lekko rozowa
Ostatnia edycja:
Madlein
Widzę, że chciałabyś bardzo być w ciąży. Stąd te doszukiwania kresek Niestety bobo testy lubią oszukiwać. Podobną opinię słyszałam o pink testach. Najlepiej kup jakiś test w aptece o czułości 10, jak tak bardzo boisz się bety z krwi.Czyli moje zapewne też są negatywne choć ten pierwszy który wysłałaś wcześniej wygląda bardzo podobnie z tym, że Twój był w dniu @, a moje są przed
Aga1402
I co powtarzałas test ?Czyli moje zapewne też są negatywne choć ten pierwszy który wysłałaś wcześniej wygląda bardzo podobnie z tym, że Twój był w dniu @, a moje są przed
Dzisiaj kupiłam jutro z rana powtórzę.I co powtarzałas test ?
Mała.czarna
Daj znac bo czekamyDzisiaj kupiłam jutro z rana powtórzę.
basia.sinkiewicz
I jak? Widać coś??
Mała.czarna
I co?Dzisiaj kupiłam jutro z rana powtórzę.
rossig
Kup sobie test elektroniczny clearblue. Będziesz miała czarno na białym. Na Ceneo możesz włączyć opcję "oferty lokalne" (zakładka po prawej stronie), wpisujesz kod pocztowy i Ci pokaże w której aptece są dostępne w Twojej miejscowości.Bardziej miało to na celu zrobienie wyraźnego przejrzystego zdjęcia niż doszukiwania się, bo nie chciałam, żeby się jakiś cień odbil w tym okienku i dał fałszywy wynik poza tym zdjęcie nigdy nie odda tego co widać na żywo, ale jeśli wszystkie są negatywne to po sprawie, dziękuje za pomoc ☺
Jak masz aptekę DOZ to też polecam te ich firmowe testy bardzo. Nie mają szybek więc nic nie odbija i są bardzo czułe (10).
reklama
Mała.czarna
O tak. Te testy z ich marki sa super. Czytelne i wszystko czarno na bialym a wlasciwie rozowo na bialymKup sobie test elektroniczny clearblue. Będziesz miała czarno na białym. Na Ceneo możesz włączyć opcję "oferty lokalne" (zakładka po prawej stronie), wpisujesz kod pocztowy i Ci pokaże w której aptece są dostępne w Twojej miejscowości.
Jak masz aptekę DOZ to też polecam te ich firmowe testy bardzo. Nie mają szybek więc nic nie odbija i są bardzo czułe (10).