reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny test 2 dni później, co myślicie?

Anonimowo

Zaciekawiona BB
Zrobiony 7 dni po delikatnym jasnym brązowym plemieniu.

Załączniki

• C7ED4E9A-AA24-4C97-A189-85C2C13B6E8B.jpeg
    C7ED4E9A-AA24-4C97-A189-85C2C13B6E8B.jpeg
    186,2 KB · Wyświetleń: 1 552
  • B86B3445-7493-4FFB-936B-34DA595F9F10.jpeg
    B86B3445-7493-4FFB-936B-34DA595F9F10.jpeg
    959,7 KB · Wyświetleń: 601
  • 9127feca-affa-40e0-a248-9f9b9f69335b.jpg
    9127feca-affa-40e0-a248-9f9b9f69335b.jpg
    66,7 KB · Wyświetleń: 533
Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Czyli moje zapewne też są negatywne choć ten pierwszy który wysłałaś wcześniej wygląda bardzo podobnie z tym, że Twój był w dniu @, a moje są przed
Widzę, że chciałabyś bardzo być w ciąży. Stąd te doszukiwania kresek 😉 Niestety bobo testy lubią oszukiwać. Podobną opinię słyszałam o pink testach. Najlepiej kup jakiś test w aptece o czułości 10, jak tak bardzo boisz się bety z krwi.

Bardziej miało to na celu zrobienie wyraźnego przejrzystego zdjęcia niż doszukiwania się, bo nie chciałam, żeby się jakiś cień odbil w tym okienku i dał fałszywy wynik poza tym zdjęcie nigdy nie odda tego co widać na żywo, ale jeśli wszystkie są negatywne to po sprawie, dziękuje za pomoc ☺
Kup sobie test elektroniczny clearblue. Będziesz miała czarno na białym. Na Ceneo możesz włączyć opcję "oferty lokalne" (zakładka po prawej stronie), wpisujesz kod pocztowy i Ci pokaże w której aptece są dostępne w Twojej miejscowości.
Jak masz aptekę DOZ to też polecam te ich firmowe testy bardzo. Nie mają szybek więc nic nie odbija i są bardzo czułe (10).

reklama
Kup sobie test elektroniczny clearblue. Będziesz miała czarno na białym. Na Ceneo możesz włączyć opcję "oferty lokalne" (zakładka po prawej stronie), wpisujesz kod pocztowy i Ci pokaże w której aptece są dostępne w Twojej miejscowości.
Jak masz aptekę DOZ to też polecam te ich firmowe testy bardzo. Nie mają szybek więc nic nie odbija i są bardzo czułe (10).
O tak. Te testy z ich marki sa super. Czytelne i wszystko czarno na bialym :) a wlasciwie rozowo na bialym :)

Do góry