reklama
Rozwiązanie
i co jestes w ciąży?Zrobiony 7 dni po delikatnym jasnym brązowym plemieniu.
reklama
Madlein
Fanka BB :)
Jeśli to bo test moja odpowiedź brzmi NEGATYWNE wszystkie. Takie bladziochy na bobo teście mam zawsze. Tylko raz okazało się, że byłam w ciąży, którą szybko straciłam. Tylko beta wykryła mi wówczas tą ciążę. Także polecam się przemóc i zrobić wyniki z krwi.
A clearblue jeśli chcesz znać moje zadanie, wykrywa późniejszą ciążę. Jeśli masz tak rozjechane cykle to nie polecam.
A clearblue jeśli chcesz znać moje zadanie, wykrywa późniejszą ciążę. Jeśli masz tak rozjechane cykle to nie polecam.
Mała.czarna
Ile dni przed @ robiłaś pierwszy?pokaze Ci moje testy. pokolei co 2 dni robione
Mała.czarna
w dniu @Ile dni przed @ robiłaś pierwszy?
A czy te kreski, które wychodziły u Ciebie pomimo braku ciąży były choć trochę różowe czy bez koloru?Jeśli to bo test moja odpowiedź brzmi NEGATYWNE wszystkie. Takie bladziochy na bobo teście mam zawsze. Tylko raz okazało się, że byłam w ciąży, którą szybko straciłam. Tylko beta wykryła mi wówczas tą ciążę. Także polecam się przemóc i zrobić wyniki z krwi.
Mała.czarna
takie byly. tez bobo testyA czy te kreski, które wychodziły u Ciebie pomimo braku ciąży były choć trochę różowe czy bez koloru?
Załączniki
To pozytywne?takie byly. tez bobo testy
Mała.czarna
negatywne. nie bylam wtedy w ciazy chociaz kreski jak widac saTo pozytywne?
reklama
A prześwitywał na tym pierwszym choć trochę różowy kolor czy linia była bez koloru?negatywne. nie bylam wtedy w ciazy chociaz kreski jak widac sa