reklama
Rozwiązanie
i co jestes w ciąży?Zrobiony 7 dni po delikatnym jasnym brązowym plemieniu.
Aga1402
Fanka BB :)
Przecież ten drugi to jest z kontrastemJak na moje oko to na tych dwóch się plus pojawia . Test o czułości 10 by dał odpowiedź skoro clearblue mają czułość 25.
reklama
Mała.czarna
Ja tez sie balam ze przed ciaza 10 lat nie dalam sonie zrobic nawet monfologii a potem 2 nieudane ciaze i badan tylw ze teraz to dla mnie jak jedzenie. Tak naturalneWspółczuję. Tylko według mnie jest potrzeba. A wogole to się zastanawiam jak Ty dziecko urodzisz i zrobisz te ws,yztkie badania które trzeba robić w ciąży. Tego jest naprawdę masa.
... muszę okulary mieć , bo przecież nie dostrzegłam tylko powiększyłam okienka i na to patrzyłam.Przecież ten drugi to jest z kontrastem
rossig
To fakt. I faktycznie to drugie zdjęcie jest z kontrastemNo nie wiem najpierw negatywny, potem coś się pokazuje potem znowu negatywny potem znowu przeswituje. Beta była by w tym przypadku jednoznaczna.
Gdyby była ciaza to kreska z dnia na dzień by ciemniala.
Aga1402
Dokładnie. Ja się z kolei bardzo bałam zastrzykow. Ale po trzech ciazach dwóch porodach sn i1 cc i 2 operacjach to juz mi nic nie dziwne.Ja tez sie balam ze przed ciaza 10 lat nie dalam sonie zrobic nawet monfologii a potem 2 nieudane ciaze i badan tylw ze teraz to dla mnie jak jedzenie. Tak naturalne
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No to ja już Ci współczuję tego, co będziesz przechodzić w ciąży... Multum badań z pobieraniem krwi...
Jak będę w ciąży to nie będzie wyjścia jakoś będę musiała to przeżyćNo to ja już Ci współczuję tego, co będziesz przechodzić w ciąży... Multum badań z pobieraniem krwi...
Mała.czarna
To idz zeby sie dowiedziecJak będę w ciąży to nie będzie wyjścia jakoś będę musiała to przeżyć
Tak zrobieTo idz zeby sie dowiedziec
reklama
Mała.czarna
Lec Pamietam ze to badanie mozesz zeobic o ktorej tylko chcesz i niw musisz byc na czczoTak zrobie