reklama
Rozwiązanie
i co jestes w ciąży?Zrobiony 7 dni po delikatnym jasnym brązowym plemieniu.
Mała.czarna
Fanka BB :)
Dokladnie. Tez tak mysle. Ja bym poszla jeszcze dzis nie wytrzymalabymJa uważam że powinnaś koniecznie iść na bete.
To jednoznacznie rozwieje wątpliwości
reklama
Aga1402
Ja teżDokladnie. Tez tak mysle. Ja bym poszla jeszcze dzis nie wytrzymalabym
Pisze fałszywy, bo znów wyszła druga niewyraźna linia i ileż można to już 3 razNo nie wiem czy ten jest falszywy Mam wrazenie ze piszesz ze falszywy zebysmy Ci powiedzialy ze cos widzimy
Aga1402
To czemu nie zrobisz bety by mieć pewność?Pisze fałszywy, bo znów wyszła druga niewyraźna linia i ileż można to już 3 raz
Bo mdleje na pobieraniach krwi, ze względu na złe doświadczenia, oczywiście jakbym była w ciąży to wiem, ze musiałabym to przeboleć, ale jak nie ma potrzeby to tego unikam jak mogęTo czemu nie zrobisz bety by mieć pewność?
Aga1402
No nie wiem najpierw negatywny, potem coś się pokazuje potem znowu negatywny potem znowu przeswituje. Beta była by w tym przypadku jednoznaczna.Clearblue raczej nie kłamią. Widzę drugą kreskę. Tylko one mają czułość 25 więc jak np masz betę 18 to coś tam tylko będzie prześwitywać. Zrób za 4 dni i będzie plus albo idź na bete
Gdyby była ciaza to kreska z dnia na dzień by ciemniala.
Mała.czarna
Moim zdaniem powinnas w tym przypadku przebolecBo mdleje na pobieraniach krwi, ze względu na złe doświadczenia, oczywiście jakbym była w ciąży to wiem, ze musiałabym to przeboleć, ale jak nie ma potrzeby to tego unikam jak mogę
Aga1402
Współczuję. Tylko według mnie jest potrzeba. A wogole to się zastanawiam jak Ty dziecko urodzisz i zrobisz te ws,yztkie badania które trzeba robić w ciąży. Tego jest naprawdę masa.Bo mdleje na pobieraniach krwi, ze względu na złe doświadczenia, oczywiście jakbym była w ciąży to wiem, ze musiałabym to przeboleć, ale jak nie ma potrzeby to tego unikam jak mogę
reklama