reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny test 2 dni później, co myślicie?

Anonimowo

Zaciekawiona BB
Zrobiony 7 dni po delikatnym jasnym brązowym plemieniu.

Załączniki

• C7ED4E9A-AA24-4C97-A189-85C2C13B6E8B.jpeg
    C7ED4E9A-AA24-4C97-A189-85C2C13B6E8B.jpeg
    186,2 KB · Wyświetleń: 1 544
  • B86B3445-7493-4FFB-936B-34DA595F9F10.jpeg
    B86B3445-7493-4FFB-936B-34DA595F9F10.jpeg
    959,7 KB · Wyświetleń: 597
  • 9127feca-affa-40e0-a248-9f9b9f69335b.jpg
    9127feca-affa-40e0-a248-9f9b9f69335b.jpg
    66,7 KB · Wyświetleń: 529
Ostatnia edycja:
reklama
A czemu wszystko, byle nie beta?
Ja na tych testach nic nie widzę, a Ty doszukujesz się na siłę - beta by Ci dała jasną odpowiedź.
Ja się nie doszukuje , a już na pewno nie na siłę, bo to nie jest tak, że mi zależy, żeby był pozytwny po prostu chce wiedzieć i mieć pewność, a na bete nie chce iść, bo nie lubie krwi pobierać 😅

reklama
Ja się nie doszukuje , a już na pewno nie na siłę, bo to nie jest tak, że mi zależy, żeby był pozytwny po prostu chce wiedzieć i mieć pewność, a na bete nie chce iść, bo nie lubie krwi pobierać [emoji28]
No dla mnie rozkręcanie testów i robienie negatywów zdjęć to doszukiwanie się na siłę [emoji6]

No dla mnie rozkręcanie testów i robienie negatywów zdjęć to doszukiwanie się na siłę [emoji6]
Bardziej miało to na celu zrobienie wyraźnego przejrzystego zdjęcia niż doszukiwania się, bo nie chciałam, żeby się jakiś cień odbil w tym okienku i dał fałszywy wynik poza tym zdjęcie nigdy nie odda tego co widać na żywo, ale jeśli wszystkie są negatywne to po sprawie, dziękuje za pomoc ☺

Bardziej miało to na celu zrobienie wyraźnego przejrzystego zdjęcia niż doszukiwania się, bo nie chciałam, żeby się jakiś cień odbil w tym okienku i dał fałszywy wynik poza tym zdjęcie nigdy nie odda tego co widać na żywo, ale jeśli wszystkie są negatywne to po sprawie, dziękuje za pomoc ☺
No ok a inaczej.
Pierwszy test jest zrobiony 7 dni po plamienie. Drugi po 9 dniach. Gdybyś była w ciąży tą kreska by ciemniala .
Powtarzałas dziś test?
W jakim czasie pojawiają się "te kreski "?

No ok a inaczej.
Pierwszy test jest zrobiony 7 dni po plamienie. Drugi po 9 dniach. Gdybyś była w ciąży tą kreska by ciemniala .
Powtarzałas dziś test?
W jakim czasie pojawiają się "te kreski "?
Kreski pokazują się po około minucie dwóch, dzisiaj nie robiłam, bo chce kupić inny test i z innym spróbować, żeby mieć 100% pewności.

reklama
Do góry