reklama
Rozwiązanie
i co jestes w ciąży?Zrobiony 7 dni po delikatnym jasnym brązowym plemieniu.
Ja się nie doszukuje , a już na pewno nie na siłę, bo to nie jest tak, że mi zależy, żeby był pozytwny po prostu chce wiedzieć i mieć pewność, a na bete nie chce iść, bo nie lubie krwi pobieraćA czemu wszystko, byle nie beta?
Ja na tych testach nic nie widzę, a Ty doszukujesz się na siłę - beta by Ci dała jasną odpowiedź.
reklama
Aga1402
Fanka BB :)
To jeśli planujesz dziecko to zacznij się przyzwyczajać. W ciąży robi się masę badań.Ja się nie doszukuje , a już na pewno nie na siłę, bo to nie jest tak, że mi zależy, żeby był pozytwny po prostu chce wiedzieć i mieć pewność, a na bete nie chce iść, bo nie lubie krwi pobierać
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No dla mnie rozkręcanie testów i robienie negatywów zdjęć to doszukiwanie się na siłę [emoji6]Ja się nie doszukuje , a już na pewno nie na siłę, bo to nie jest tak, że mi zależy, żeby był pozytwny po prostu chce wiedzieć i mieć pewność, a na bete nie chce iść, bo nie lubie krwi pobierać [emoji28]
Bardziej miało to na celu zrobienie wyraźnego przejrzystego zdjęcia niż doszukiwania się, bo nie chciałam, żeby się jakiś cień odbil w tym okienku i dał fałszywy wynik poza tym zdjęcie nigdy nie odda tego co widać na żywo, ale jeśli wszystkie są negatywne to po sprawie, dziękuje za pomoc ☺No dla mnie rozkręcanie testów i robienie negatywów zdjęć to doszukiwanie się na siłę [emoji6]
Aga1402
No ok a inaczej.Bardziej miało to na celu zrobienie wyraźnego przejrzystego zdjęcia niż doszukiwania się, bo nie chciałam, żeby się jakiś cień odbil w tym okienku i dał fałszywy wynik poza tym zdjęcie nigdy nie odda tego co widać na żywo, ale jeśli wszystkie są negatywne to po sprawie, dziękuje za pomoc ☺
Pierwszy test jest zrobiony 7 dni po plamienie. Drugi po 9 dniach. Gdybyś była w ciąży tą kreska by ciemniala .
Powtarzałas dziś test?
W jakim czasie pojawiają się "te kreski "?
Kreski pokazują się po około minucie dwóch, dzisiaj nie robiłam, bo chce kupić inny test i z innym spróbować, żeby mieć 100% pewności.No ok a inaczej.
Pierwszy test jest zrobiony 7 dni po plamienie. Drugi po 9 dniach. Gdybyś była w ciąży tą kreska by ciemniala .
Powtarzałas dziś test?
Aga1402
Daj koniecznie znać jak zrobiszKreski pokazują się po około minucie dwóch, dzisiaj nie robiłam, bo chce kupić inny test i z innym spróbować
Pierwszy robiłam 5 dni po plamieniu, a drugi 7No ok a inaczej.
Powtarzałas dziś test?
Jasne , dam znać na pewno, dziękuje za pomoc ☺Daj koniecznie znać jak zrobisz
reklama
Aga1402
To nie zmienia faktu że jak zrobisz jutro czy we wtorek to juz powinna być wyraźną kreska bez żadnych wątpliwości. PowodzeniaPierwszy robiłam 5 dni po plamieniu, a drugi 7