reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko? Tak, nie, kiedy?

Silva pamiętam jak u mnie było jak zaszłam w ciążę z Malwinką....test robiłam w czwartek nie było nic a wponiedziałek już były 2 krechy :)

reklama
Silva, u mnie też z tym testem tak było- w śr nic w czw 2 kreski:)))
A 1 dzień po zapłodnieniu:szok: toż to niemożliwe!

A u nas rozmowy o córeczce wzmogły się jak Michał poznał Krysię, ale ja się nie dam!;-) Więcej nie zapraszam małych dziewczynek:-D:-D:-D

Chyba, ze on zostanie z dziećmi w domu:-) Ale z mojej pensji, to byśmy pewnie mocno bidowali, heh...

u nas braciszek dla Hanki w planie za jakieś 2 latka, wtedy zaczniemy starania, jesli się nam nie odwidzi ;-) j
Jeśli wydarzy sie wcześniej to nie ma problemu, już 2 razy mieliśmy wypadek przy pracy ;-) ale obyło się bez konsekwencji.

silva &&&&&&&&&&& za kolejne starania

aaaaa 20 piw :-D od razu mi przypomniało chyba mrsmoonowe posranko :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ale wątek i jakie wpisy :-D
Ja - Zołza - nie wiedziałam, że aż ta źle było Ci z Edim w brzuchu :confused2:
Aestima - podobnież tatusiowie zawsze marzą o córeczce. Tylko niestety nie zawsze jest zgodnie z zamówieniem :no:.A propos małych dziewczynek to mi się nieprzyzwoity dowcip przypomniał.:zawstydzona/y:
Odnośnie adopcji - potencjalna możliwość posiadania własnych dzieci temu nie przeszkadza.
A co do mnie ciąża tak, poród tak no i to by było na tyle w temacie - może nie tyle psychicznie ale życiowo nie dałabym radę z drugim szkrabem, no a poza tym Młoda jest tylko jedna ...;-) ( no i znowu w związku z takowym stwierdzeniem mi się nieprzyzwoity dowcip przypomniał :zawstydzona/y: ).
A Silvii nie życzę spóźnionego okresu tylko żeby się on wogóle pojawił przez jakiś dłuższy czas :-D

Do góry