reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko? Tak, nie, kiedy?

reklama
No po 20 tez bym odjechala :-D
Silva nawet jak test naprawde negatywny (moze jeszcze za wczesnie), to aby sie pozytywny zrobil to trzeba zamiast piciem sie czyms innym zajac :cool2:

My juz wiecej pociech nie planujemy, jest dwojka i parka wiec w dzisiejszych czasach to wystarczajaco. W koncu dziecku trzeba dac cos na przyszlosc, oprocz rodzenstwa :-p Chociaz ja bardzo lubilam ciaze (mimo ze mlodym nie bylo tak latwo) i szkoda ze juz moge tego nie doswiadczyc.

Ostatnia edycja:
To ja może się wypowiem: U nas różnica 15 m-cy. KOntakt między chłopakami rewelwcyjny, ale nie ukrywam, że jest ciężko. Pocieszające jest to, że szybko wyjdę z pieluch :-) i nie mam w planach już do nich wracać :-D Kiedyś chciałam trzecie, ale już mi się odwidziało...
Silva powtórz test z porannego moczu.

Buahahaha :D Chyba się Mrsmoon 0 wcisnęło niechcący ;-)

Silva, dziewczyny maja rację - nic nie jest przesądzone... Ale spoko, będąc w ciąży z Edim, a nie wiedząc o tym, upiłam się troszku... albo troszku bardziej... w każdym razie wesoło mi było i świat wirował :-p I chłopak zdrów ;-) :*

hmmm ja bym chciała drugie ale tak za 2 lata powiedzmy mój M. na razie na spokojnie choć przebąkiwał że córeczke by chciał :-)
a mnie wszystko jedno synusia kochanego jeszcze jednego też bym chciała, jak będzie taki słodki i kochany jak Mati to biore ;-)

Ja zawsze chciałam trojkę:tak: Jak będzie czas pokaże, bo najmłodsi niestety nie jesteśmy, a czas biegnie. Myśleliśmy żeby zacząć starania w przyszłe wakacje ale trochę się nam życie komplikuje więc jak będzie, to na dzien dzisiejszy nie wiem:-( Mam nadzieję, że jakoś się poukłada i plan będzie możliwy do realizacji, w każdym razie bardzo bym chciała.

ja też marzyłam o trójce.. po traumatycznym dla mnie porodzie i połogu, braku możliwości karmienia, mega kolkach małego i trzech pobytach w szpitalu w ciągu trzech miesięcy.. powiedziałam nigdy więcej! A teraz się uspokoiło i po prostu chciałabym, żeby Kubik miał rodzeństwo, a najlepiej z niewielką różnicą wieku.. Jestem po cesarce, więc do czerwca na pewno nie zaczniemy starań, a potem chyba jakoś zapomnę o tym, że może być kiepsko, że budowa domu w czarnej d za przeproszeniem, że z kasą krucho ;)

Silva u mnie przy małym pierwszy test też wyszedł negatywnie, dopiero kolejnego dnia pozytyw :)

reklama
... a to mnie nastraszyłyście, bo myślałam, że testy teraz takie, że nie oszukują;) na moim było napisane, że można robić od pierwszego dnia od zapłodnienia i że pora dnia nie gra roli...

no ale powtórzę może w poniedziałek... a do tego czasu będę uważać z alko - wczoraj tylko kieliszek winka był grany więc ostrożnie:)

Do góry