reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko? Tak, nie, kiedy?

reklama
No po 20 tez bym odjechala :-D
Silva nawet jak test naprawde negatywny (moze jeszcze za wczesnie), to aby sie pozytywny zrobil to trzeba zamiast piciem sie czyms innym zajac :cool2:

My juz wiecej pociech nie planujemy, jest dwojka i parka wiec w dzisiejszych czasach to wystarczajaco. W koncu dziecku trzeba dac cos na przyszlosc, oprocz rodzenstwa :-p Chociaz ja bardzo lubilam ciaze (mimo ze mlodym nie bylo tak latwo) i szkoda ze juz moge tego nie doswiadczyc.

Ostatnia edycja:
To ja może się wypowiem: U nas różnica 15 m-cy. KOntakt między chłopakami rewelwcyjny, ale nie ukrywam, że jest ciężko. Pocieszające jest to, że szybko wyjdę z pieluch :-) i nie mam w planach już do nich wracać :-D Kiedyś chciałam trzecie, ale już mi się odwidziało...
Silva powtórz test z porannego moczu.

Buahahaha :D Chyba się Mrsmoon 0 wcisnęło niechcący ;-)

Silva, dziewczyny maja rację - nic nie jest przesądzone... Ale spoko, będąc w ciąży z Edim, a nie wiedząc o tym, upiłam się troszku... albo troszku bardziej... w każdym razie wesoło mi było i świat wirował :-p I chłopak zdrów ;-) :*

hmmm ja bym chciała drugie ale tak za 2 lata powiedzmy mój M. na razie na spokojnie choć przebąkiwał że córeczke by chciał :-)
a mnie wszystko jedno synusia kochanego jeszcze jednego też bym chciała, jak będzie taki słodki i kochany jak Mati to biore ;-)

Ja zawsze chciałam trojkę:tak: Jak będzie czas pokaże, bo najmłodsi niestety nie jesteśmy, a czas biegnie. Myśleliśmy żeby zacząć starania w przyszłe wakacje ale trochę się nam życie komplikuje więc jak będzie, to na dzien dzisiejszy nie wiem:-( Mam nadzieję, że jakoś się poukłada i plan będzie możliwy do realizacji, w każdym razie bardzo bym chciała.

ja też marzyłam o trójce.. po traumatycznym dla mnie porodzie i połogu, braku możliwości karmienia, mega kolkach małego i trzech pobytach w szpitalu w ciągu trzech miesięcy.. powiedziałam nigdy więcej! A teraz się uspokoiło i po prostu chciałabym, żeby Kubik miał rodzeństwo, a najlepiej z niewielką różnicą wieku.. Jestem po cesarce, więc do czerwca na pewno nie zaczniemy starań, a potem chyba jakoś zapomnę o tym, że może być kiepsko, że budowa domu w czarnej d za przeproszeniem, że z kasą krucho ;)

Silva u mnie przy małym pierwszy test też wyszedł negatywnie, dopiero kolejnego dnia pozytyw :)

reklama
... a to mnie nastraszyłyście, bo myślałam, że testy teraz takie, że nie oszukują;) na moim było napisane, że można robić od pierwszego dnia od zapłodnienia i że pora dnia nie gra roli...

no ale powtórzę może w poniedziałek... a do tego czasu będę uważać z alko - wczoraj tylko kieliszek winka był grany więc ostrożnie:)

Do góry