reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejne dziecko? Tak, nie, kiedy?

ZOLZIK no cóż, nie jesteśmy w stanie wszystkiego zaplanować. Ja jestem dzieckiem z dnia przed spodziewanym okresem;( mój tata wrócił po rocznej delegacji i tak sie z mamą cieszyli sobą, że mnie zrobili). Mój tata zawsze powtarzał, że jestem najbardziej dopracowanym dzieckiem na świecie.

Najpierw zrób test.

reklama
forever
Rasa - ja tak w sumie kocham wszystkie psowate - jeszcze nie spotkałam rasy (a bywam na wystawach) ktora mnie jakos zniecheca, wybierajac wole duze - łapie lepszy kontakt i mniej włochate bo wygodniej, moze laby - chociaz ostatnio sa codziennoscia, pomysle jeszcze . . .

ironia
Nastepna ciaza nie jest juz takim błogim stanem jak pierwsza - ten czas nigdy nie wroci, bo juz w drugiej ciazy martwisz sie, opiekujesz, wychowujesz jednego potworka :-) a myslisz jeszcze o tym w brzuchu

Ostatnia edycja:
Mrsmoon, dzięki :-) Już mam strasznie mieszane uczucia... I chciałaby i boi się :-p Ale bardziej się boi...

Agatek
, hi hi, dobre :-) Czekam na ten test... Nie chciałam Wam tu nic pisać przed testem, no ale nie mogłam wytrzymać tak sama tutaj, musiałam się wypisać trochę...

Silva, ano...

Ironia
, ja też, ja też... :-p

zolza a cc się nie przejmuj, moja koleżanka urodziła w kwietniu cc a w Sylwestra zaciążyła i urodziła sn, także to nie powinno spędzać Ci snu z powiek;-)

reklama
Kąpałam Ediśka, kiedy wrócił K. pomógł mi go wyjąć z wanny, po czym poszedł robić mu papu, a ja poszłam małego suszyć i ubierać w piżamkę. Potem K. poszedł karmić E., a ja wchodzę do pokoju i co widzę?
fotkazm (18).jpg
Ma poczucie humoru ;-)
NEGATIVE - opijamy ;-)

Do góry